Małpożer Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam, Poszukuje telefonu, maks. 4" do 500zł dla mojej mamy. Starawy Samsung Galaxy S zaczyna coraz bardziej szwankować i wieszać się, więc czas na zmiany ;) Nie potrzeba jakiś super bebechów ale zależy mi na dobrym czasie działania na baterii, aparacie i aby ekran nie był jakąś padaką. Widziałem Samsunga J1 mini, ale to w sumie SGS tylko z podkręconym prockiem, więc odpada. Jabłka wole omijać z powodu wymuszenia syfiastego itunes do każdego grzebania w plikach tel. Tak więc w skrócie: - 4" - aparat (jakaś lampka milewidziana przy nim ;) ) - długo trzymająca bateria - sensowny ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Do 4" ciezko bedzie cos sensownego kupic, teraz sie robi cegly.. Moto G 2gen to swietna sluchawka w tej cenie tyle ze 5". Z tego co sie orientuje dostal chyba nawet aktualizacje do Androida 6.0. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Miałem dać mamie Galaxy S3, ale mówi, że jest za duży i nie ma gdzie go w pracy do ubrania wsadzić i że aktualny tel (4") to maks. :/ Może Lumia 620? Z tego co widzę to kilka sztuk jest do ok. 500zł. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Małpożer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Lumia 620.. to jest 512mb. RAM i przedewszystkim brak aktualizacji do Windows 10. (a nawet z 10 jest bieda jesli chodzi o aplikacje) Ja bym tego dziada wogole nie bral pod uwage. Jesli rzeczywiscie nie ma szans na nic powyzej 4" to moze zobacz Xperie M Dual (C2005). Edytowane 1 Stycznia 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Mam Lumie 630 lepszego telefonu (z naciskiem na TELEFONU, a nie gadżetu do wszystkiego i do niczego) nie miałem. Mam w planach ją zmienić bo po 2,5 roku już jest mocno zmęczona życiem ale tak jak Ty nie chce dużego telefonu. Max 4,5" i do 1K zł ale jest jedno wielkie [ciach!]o. Sensownych telefonów w tym rozmiarze nie ma, a jak pytałem sprzedawców w sklepach nie dla idiotów to patrzyli na mnie jak właśnie na idiotę jak powiedziałem, ze ma być nie wiecej jak 4,5". Z tanich jest Lumia 550 ale kompletnie nie wiem jak sprawuje się ten telefon. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Ja swojej kupiłem TP Link Netfos C5 i uważa że najlepszy jaki miała. Zresztą mnie też zaskoczył. https://youtu.be/9Xb7xXbig7w Edytowane 1 Stycznia 2017 przez AudiAWX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Z tanich jest Lumia 550 ale kompletnie nie wiem jak sprawuje się ten telefon. Bardzo dobrze. Kupiłem takiego mamie ... oddałem tylko z jednego powodu: różowe zniekształcenia na zdjęciach. Wymieniłem na Lumia 650 i jak na razie super, tylko jakiś futerał jeszcze musi przyjść. ps. mam uczulenie na androida, podobnie jak mama Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Panowie, ja szukam maks. 4" a wy mi tu z 4,5" czy 4,7" wyjezdzacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) To bierz iphone 4s byle nie był zaktualizowany do iOS 9. Na iOS 7 naprawdę fajny telefon ;] P.S Do grzebania w podstawowych plikach jak zdjęci i filmy nie potrzeba żadnego srajtjunsa u mnie na W10 bez problemu łączy się z telefonem bez żadnych apek i sterów. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 A co sie takiego stalo z iOS9? Bo myslalem, ze to w miare zotpymalizowany OS - chociaz wlasnie dodatkowy syf na pc w celu wymiany plikow mnie odrzucal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Po instalacji IOS 9 na starym 4S telefon zwalnia i wciąga szybciej baterie podobno najszybciej działa na siódemce. Chciałem przetestować ale powrót do wcześniejszych wersji po aktualizacji do 9 jest niemożliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 No nic, chyba pozostaje tylko jablko :/ Na allegro jest wysyp ponizej 500zl, ale mam dziwne wrazenie, ze wiekszosc to chinskie podroby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...