sector Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dzisiaj przegladam spis (na dc++) jakiegos kolesia i natrafiam na katalog win xp sp2 :o no i jest jakis plik podzielony na 9 czesci zajmuje razem ~150mb ale czy to jakis fejk ? chyba troche malo jak na sp2 ? co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 żaden sp2 tylko zonk, bo jeśli takowe coś istniałoby to napewno już by o tym pisali i daliby chodźby próbke tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Możliwe, że to beta SP2. Microsoft wspominał coś wypuszczeniu nowego SP, wkrótce. Ja bym sobie tym głowy nie zawracał. Lepiej poczekać na oficjalną wersję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 tak to jest sp2 beta bo widziałem linki nawet na różnych stronach .Ale i tak lepiej pozsekac na oficjalna wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Napewno Beta, były linki na paru stronach już do dwóch wersji beta. Lepiej poczekać na oficjalną wersje która ma się ukazać za kilka miesięcy. Zresztą wszystkie poprawki zawarte w sp2 mozna pobrać też jako pojedyńcze łaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 http://www.ed2klinks.com/modules.php?name=...tby=dateD&cat=9 tu jest windows xp ze zintegorwanym sp2 zajmuje 600 mb ale czy to jest jakas beta wersja to nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hm....... ale jakosc dziwnie ok 150mb sp 2 ? to moze z ta sp2 sie instaluje na sp1 ? lol dziwne jakies :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hm....... ale jakosc dziwnie ok 150mb sp 2 ? to moze z ta sp2 sie instaluje na sp1 ? lol dziwne jakies :/ Zawsze kolejny service packa zajmuje wiecej niż poprzedni bo zawiera również poprawki z poprzedniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 hm....... ale jakosc dziwnie ok 150mb sp 2 ? to moze z ta sp2 sie instaluje na sp1 ? lol dziwne jakies :/ Zawsze kolejny service packa zajmuje wiecej niż poprzedni bo zawiera również poprawki z poprzedniego. no wiem dlatego sie dziwie ze zajmuje tylko 150mb :P wiec moze tak mysle ze skoro beta to moze nie ma w sobie sp1 i trza instalowac sp1 najpierw ! a potem ten (beta) sp2 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Lepiej czekać na oficjalny. PC- u mnie w IE 6.0 w opisie jest, że ma już XPSP2- po prostu aktualizacje z microsoftu wychodzące po SP 1 to będą wchodziły w skład pakietu SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hm....... ale jakosc dziwnie ok 150mb sp 2 ? to moze z ta sp2 sie instaluje na sp1 ? lol dziwne jakies :/ Zawsze kolejny service packa zajmuje wiecej niż poprzedni bo zawiera również poprawki z poprzedniego. no wiem dlatego sie dziwie ze zajmuje tylko 150mb :P wiec moze tak mysle ze skoro beta to moze nie ma w sobie sp1 i trza instalowac sp1 najpierw ! a potem ten (beta) sp2 ! Myslisz że jeżeli SP2 zawiera SP1 to ma być od razu nie wiadomo ile większy. Głupszej rzeczy w życiu nie słyszałem. Przecież poprawiono te same pliki. Róznica w wielkości jest tylko dlatego że SP2 wnosi poprawki do plików do których nie było poprawek w starszej wersji oraz instaluje pare nowych plików, ale tego wcale nie jest tak dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 luknij sobie odpowiednio wielkosci poprawek do win 2k :P i faktycznie sp4 ma niewiele wiecej niz sp1 :P bo sp4 zajmuje tylko ~400mb :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 luknij sobie odpowiednio wielkosci poprawek do win 2k :P i faktycznie sp4 ma niewiele wiecej niz sp1 :P bo sp4 zajmuje tylko ~400mb :o Ja wiem że słońce zaczęło mocniej grzać, ale żeby ze 129 MB(bo tyle żajmuje SP4 do win 2000) robic 400 to lekka przesada :D 400 MB to on chyba nawet po rozpakowaniu nie zajmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jasne ze fake, jesli nie ma na www.windows.com to poprostu nie ma:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Istnieje możliwość, że MS nie dołaczył do bety sp2 stabilnego sp1. To umożliwia wywalenie tejże bety w razie problemów, nie zmuszając jednocześnie dodeinstalacji stabilnego sp1...Istnieje możliwość, że MS nie dołaczył do bety sp2 stabilnego sp1. To umożliwia wywalenie tejże bety w razie problemów, nie zmuszając jednocześnie dodeinstalacji stabilnego sp1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Istnieje możliwość, że MS nie dołaczył do bety sp2 stabilnego sp1. To umożliwia wywalenie tejże bety w razie problemów, nie zmuszając jednocześnie dodeinstalacji stabilnego sp1...Istnieje możliwość, że MS nie dołaczył do bety sp2 stabilnego sp1. To umożliwia wywalenie tejże bety w razie problemów, nie zmuszając jednocześnie dodeinstalacji stabilnego sp1... Przy tylu MB ile ma SP2 nie ma mozliwości aby nie zawierał SP1. jasne ze fake, jesli nie ma na www.windows.com to poprostu nie ma:P Nie fake tylko jak już wyżej jest napisane jest to Beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 luknij sobie odpowiednio wielkosci poprawek do win 2k :P i faktycznie sp4 ma niewiele wiecej niz sp1 :P bo sp4 zajmuje tylko ~400mb :o Ja wiem że słońce zaczęło mocniej grzać, ale żeby ze 129 MB(bo tyle żajmuje SP4 do win 2000) robic 400 to lekka przesada :D 400 MB to on chyba nawet po rozpakowaniu nie zajmie. lol to gdzie ja go widzialem :D gdzies bylo na 100% napisane 400mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 luknij sobie odpowiednio wielkosci poprawek do win 2k :P i faktycznie sp4 ma niewiele wiecej niz sp1 :P bo sp4 zajmuje tylko ~400mb :o Ja wiem że słońce zaczęło mocniej grzać, ale żeby ze 129 MB(bo tyle żajmuje SP4 do win 2000) robic 400 to lekka przesada :D 400 MB to on chyba nawet po rozpakowaniu nie zajmie. lol to gdzie ja go widzialem :D gdzies bylo na 100% napisane 400mb :) Sam chciałbym to wiedzieć ale napewno nie tutaj: http://www.microsoft.com/Windows2000/downl...p4/download.asp Najlepsze źródło info o SP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 juz wiem :D lolas ze mnie jak nic ;D zle popatrzylem bo to bylo windows 2000 ze sintegrowanym sp4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...