Shokei Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad jakimś fotelem pod konsole, tzn gram na tv 55' cali, na allegro są fotele ale one nadają się do komputera, przeszukałem całego neta i znalazłem takiego wynalazka: https://www.google.pl/search?q=x+rocker&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjX0YOX0eTZAhUGSJoKHbnyAekQ_AUIESgB&biw=360&bih=464#imgrc=4d3vqrTm21xgzM: Miał ktoś styczność z czymś takim, a może macie jakieś inne rozwiązania? Edytowane 11 Marca 2018 przez Shokei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 A lodówke w podłokietniku ma czy nie? Jak nie to lipa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 18 minut temu, B@nita napisał: A lodówke w podłokietniku ma czy nie? Jak nie to lipa.. Idiotów na świecie nie brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Polecam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70261150/ Przewiewne, wygodne i nie skrzywisz kręgosłupa Edytowane 12 Marca 2018 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) 12 godzin temu, Shokei napisał: Idiotów na świecie nie brakuje Ostatnio mamy napływ takich na forum. Edytowane 12 Marca 2018 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 jak relaks to relaks, a nie jakiś tam Marcus z Ikei :D (sam mam przy kompie to krzesło ;a ) https://www.agatameble.pl/meble/sofy-i-fotele/fotele-wypoczynkowe/fotel-wypoczynkowy-west-z-funkcja-relaks-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolec Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fotel do kompa? Fotel do konsoli? Kto stawia sprzęty na takich meblach. Kup sobie biurko - będzie o wiele stabilniej, a i miejsce na przekąski się znajdzie. ...wiem o co chodzi autorowi, ale problem i jego rozwiązanie jest tak subiektywne i niezwiązane z graniem, że inna reakcja nie była możliwa. Co za temat z gluteus maximus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 AKRACING Gaming Chair (Czarno-Niebieski) za 949zł. Materiałowy co jest dobrą opcją na lato. Regulacja oparcia, wysokości, podłokietników, pokrętłem itp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolercoster Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 @pablo27 chyba nie o taki fotel chodziło autorowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Sory nie skumałem. Czyli Autorowi chodziło o specjalny fotel pod konsolę. Ten co poleciłem to bardziej pod stacjonarny pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominoow Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Świetne są te nowe fotele marki Genesis Astat 700, mega wygodne, z siatki, regulacja podłokietników, oparcia, ergonomiczny. I do pracy i do grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Przecież OP to ewidentnie spammer. Fotel komputerowy pod konsole. Idź pan w c**j. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...