mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 http://okota.4web.pl/nagrywarka1.jpeg Mwahahaha.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Powinno trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ROTFL a to dopre.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hehehe , LG to shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 biedna Polska reprezentacja...nastepny kawal na ich koszt :twisted: (szczegolnie ze LG jest firma Koreanska a ostatni raz dostalismy po czterech literach od druzy z tego tez kraju) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Do :tanaka Pan Tanaka chyba nie zrozumiał dowcipu?? Niezłe!!! Biedna REPREZENTACJA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 hehehe , LG to shittak jak orły janasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Stara ta reklama, writer 24x, jeżeli ja mam już dość starą 32x. Spokojnie, spokojnie, załapałem żaluzje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 BIG LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Do :tanaka Pan Tanaka chyba nie zrozumiał dowcipu?? Niezłe!!! Biedna REPREZENTACJA spokojna Twoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moze jak sie reprezentacja poprawi to bedzie reklamowac jakies nowe TEAC'i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moze jak sie reprezentacja poprawi to bedzie reklamowac jakies nowe TEAC'i :) teac tez nie moze jakis plex scsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Moze jak sie reprezentacja poprawi to bedzie reklamowac jakies nowe TEAC'i :)albo jakies nagrywarki dvd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Kiedy się poprawi to już nie będzie nagrywarek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Hehehe, dobre, dobre - przedstawia odrazu smutna prawde :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 doooobreeeee :D hehehhe p.s nagrywarka 24x lg nie ma 2 przyciskow wiec to jakis shit :D ale to taki szczegol :D nie zebym sie czepial heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 no nie no wymiekam poprostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hehe i to moj model a co do hasła reklamowego to sie zgadza w 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jaka reprezentacja takie LG - czyli gowniane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jaka reprezentacja takie LG - czyli gownianeJakby reprezentacja była lepsza to LG pewnie też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jaka reprezentacja takie LG - czyli gownianeJakby reprezentacja była lepsza to LG pewnie teżale nie bedzie i LG tez :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Mam nagrywarke LG 48x16x48 i jak narazie chodzi pięknie a gdyby co to mam gware do Październka 2004. Jężeli chodzi o CD-ROM-y LG to tak zgadzam sie w 100% są gó..wniane reklamowałem znajomym chyba ze 4 takie. Ale do nagrywarek czy odtwarzaczy DVD LG niemam żadnych zastrzeżeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Jeśli tobie jakis LG nie działa to pewnie tylko przez nie własciwe uzytkowanie. Ja mam Nagrywarke LG juz ponad 2 lata i działą jak nowa a płytek było na niej wypalone tyle ze juz nikt tego nie zliczy. Miałem też ponad rok CD 52x i też działał bez zarzutu, choc wiem ze z cd są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Jeśli tobie jakis LG nie działa :lol: :lol: :lol: :lol: hahhaha z krzesla spadlem - musze Ci szczerze powiedziec ze z LG nie mialem zadnego problemu, bo jakos nie mialem tego zlomu w kompie nawet i nie zamierzam miec jakos tak mam uprzedzenie do firmy ktora produkuje na tajwanie wszystko od paluszkow do klimatyzatorow - wiec sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Jeśli tobie jakis LG nie działa :lol: :lol: :lol: :lol: hahhaha z krzesla spadlem - musze Ci szczerze powiedziec ze z LG nie mialem zadnego problemu, bo jakos nie mialem tego zlomu w kompie nawet i nie zamierzam miec jakos tak mam uprzedzenie do firmy ktora produkuje na tajwanie wszystko od paluszkow do klimatyzatorow - wiec sory Jeżeli nigdy nie miałeś tego i nie wiesz jak działa to się nie wypowiadaj bo sie tylko osmieszasz pisząc ze to złom i gó..... Wiesz jak sie nazywa ktoś taki jak ty - L....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Nierozumiem co chcecie od LG?? Możecie podać jakieś konkretne powody waszych tekstów typu : "gó...wniane LG" bo to prawda - jesli jakis sprzet LG jeszcze Ci chodzi to sie ciesz - zobaczymy czy bedzie tak chodzil np. za rok :D Jeśli tobie jakis LG nie działa :lol: :lol: :lol: :lol: hahhaha z krzesla spadlem - musze Ci szczerze powiedziec ze z LG nie mialem zadnego problemu, bo jakos nie mialem tego zlomu w kompie nawet i nie zamierzam miec jakos tak mam uprzedzenie do firmy ktora produkuje na tajwanie wszystko od paluszkow do klimatyzatorow - wiec sory Jeżeli nigdy nie miałeś tego i nie wiesz jak działa to się nie wypowiadaj bo sie tylko osmieszasz pisząc ze to złom i gó..... Wiesz jak sie nazywa ktoś taki jak ty - L....... tak oczywiscie a mitsumi tez robil kiedys swietne napedy i wystarczylo ze wszystkich w okolo padaly - ale ja nie moge tak mowic bo sam tez sie na tym nie przejechalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 genghiskhan , z nagrywarkami LG nie ma problemów. To CD-ROMy LG sie waliły. Więc nie wyciągaj wniosków o danym sprzęcie na podstawie innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jakos tak mam uprzedzenie do firmy ktora produkuje na tajwanie wszystko od paluszkow do klimatyzatorow - wiec sory Sory ale dziwny jesteś, przecierz wiekszoć sprzętu elektronicznego jest produkowana na Taiwanie.Napewno w domu masz wiel urządzeń z napisem Made in Taiwan.Made in Taiwan nie zawsze musi oznaczać tandete,wiele firm tam produkuje sprzęt elektroniczny ze względu na tanią siłe roboczą ale technologie są opracowywane gdzie indziej,często jest tak że produkt jest w 90% produkowany w Niemczech a następnie wysyłany na Taiwan czy gdzies indziej po to żeby zamknąć go w obudowe,poskręcać itp.A zobacz na procesorze AMD pisze Assembled in Malaysia i go masz w kompie.HEHE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...