Skocz do zawartości
harry

Pomocy glowsa mi peka!!! :) Karta Graficzna jaka wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

a nie lepiej doplacic 40 zl i za 440 zl masz GF4 Ti 4200 64MB x8 Prolinka (w Actionie)

Dołączona grafika

Tylko jest jeden problem - od razu trzeba zmieniać mu chłodzenie :(
za ta cene i tak sie baaaaardzo oplaca. Obecnie mam 280/560 bo gaaaraco jest a normalnie 290/580. Qrcze ale przydaloby sie chlodzenie lepsze... ja tylko zdjalem tamto i posmarowalem pasta takze pamieci z dwoch stron

Mimo tego zakup BARDZO oplacalny bo za kase niewiele wieksza niz R9100 mam Ti4200 i prawie 12000 3DMarkow 2001 i 1600pkt w 2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sobie zamowielm Radeona 8500 LE 128 mb i do piatku powinienem miec. Jednak jak gadacie ze FX to shit to kupilem radeona.

Ps. jak przyjdzie to zdam relacje z testow.

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy tym procku i tych ramach, obojętnie co byś kupił i tak nie osiągniesz dobrych wyników w 3dmarku... Jeszcze bez obrazy - ale przy twojej wiedzy (akcja z GF4) to obawiam się, że wyniki mogą być niższe niż standardowe :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sobie zamowielm Radeona 8500 LE 128 mb i do piatku powinienem miec. Jednak jak gadacie ze FX to shit to kupilem radeona.

no i widzisz EXPERCIE - jak bys poczytal dokladniej na tym forum - 1000 razy bylo mowione ze nie warto doplacac do 128mb - ale widze ze chociaz co do karty zmadrzales !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy tym procku i tych ramach, obojętnie co byś kupił i tak nie osiągniesz dobrych wyników w 3dmarku... Jeszcze bez obrazy - ale przy twojej wiedzy (akcja z GF4) to obawiam się, że wyniki mogą być niższe niż standardowe :twisted:
ty to jestes, chlopa wreszcie zmadrzal, a ty mu jeszcze dogryzasz, swoja droga ciekawe ile ja bede mial na tym radku, moze ktos zgadnie, czekam lada dzien bedzie;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to masz pecha bo na duronku i sdr to ten radoslaw bedzie sie potykal o wlasne piny ;) ale coz przynajmniej obraz bedzie wygladac jak powinien :D lepiej bys chyba wyszedl kupujac ti4200 z tym ze droszy jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj kumpel 2 dni temu se kupil ta karte co zamowilem czyli radka 8500LE 128 i ma Durnia 1.1 Ghz wykrecony na 1.2 256 ddramu i colin 3 max detale 1024 plynnie chodzi. A wiec bede mial i tak przykopa mocy mimo takich slabych ramow i procka. Procka, plyte glowna i ram bede i tak wymienial na moje urodziny czyli w kwietniu. Bede bral Athlona XP 1700+ 512 ddr ramu i jakas plyte glowna dobra zebym mogl go dobrze wykrecic. Bede musial poprosc ojca zeby mi dolozyl to tego bo z moich urodzin nie starczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty to jestes, chlopa wreszcie zmadrzal, a ty mu jeszcze dogryzasz, swoja droga ciekawe ile ja bede mial na tym radku, moze ktos zgadnie, czekam lada dzien bedzie;P

Ja ci daje miedzy 7500 a 8000.

Najblizej dam 7800. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boyco. Ty <MI> dajesz 7500-8000??????  8O 

:evil: te, te to moje opunkty, wara :!: :!: :!: , to o mnie mowa i moim herculesku co to juz do mnie leci.....tylko juz mi sie smni po nocach i doleciec nie moze :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co ty ja ci daje 4900, bez ddrow i z duronem:) zapomnij hehehehehe, nie rob se nadzieji bo bedzie rozczarowanie, i motywacja do zakupu nowych podzespolow:) acha i rada edna zlikwiduje se te dodatkowe linie w podpisie, bo te twoje posty to zawsze takie4 szerokie i puste:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki juz nie bede robil takich duzych pustych miejsc. Mam jeszcze 1 pytanko. Ktos mi mowil ale nie pamietam kto ze jak sie ma nowa karte graficzna to trzeba zrobic formata przed jej wlozeniem. Chcialbym tu to potwierdzic czy to prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki juz nie bede robil takich duzych pustych miejsc. Mam jeszcze 1 pytanko. Ktos mi mowil ale nie pamietam kto ze jak sie ma nowa karte graficzna to trzeba zrobic formata przed jej wlozeniem. Chcialbym tu to potwierdzic czy to prawda.

POTWIERDZAM

Format sie przyda bo po włożeniu nowej karty,stare stery do grafiki mogą się pie....przyć z nowymi,itp,może byc taka sprawa że przez pozostałości w systemie po starej grafice nie będziesz miał pełnej wydajności aż do format c:/q :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...