Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kaltenberg

poszukuje 2 mp3 (techno/trance) w jednej slychac jak babka se spiewa kwestie nastepujaca: I've been waiting for an anwser... " dokladnie rok temu caly czas puszczali to na radiu "Planeta". A druga mp3 facet wymienia sobie poszczegolne miasta mniej wiecej leci to tak: "...Milano, Barcelona itd.." - nie mylic z royal gigolos :wink:

posta juz pisalem w temacie techno/trance ale jakos nie uzyskalem odpowiedzi :cry: mam nadzieje ze ktos mi pomorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje 2 mp3 (techno/trance) w jednej slychac jak babka se spiewa kwestie nastepujaca: I've been waiting for an anwser... " dokladnie rok temu caly czas puszczali to na radiu "Planeta". A druga mp3 facet wymienia sobie poszczegolne miasta mniej wiecej leci to tak: "...Milano, Barcelona itd.." - nie mylic z royal gigolos  :wink:

posta juz pisalem w temacie techno/trance ale jakos nie uzyskalem odpowiedzi  :cry:  mam nadzieje ze ktos mi pomorze

1620985[/snapback]

co do pierwszego to nie mam bladego pojęcia. Jeśli natomiast chodzi o drugi kawałek, to jeśli na końcu tej wyliczanki jest coś takiego : "it's the world wide party" to poszukiany przez Ciebie numer to Black & White Brothers - World Wide Party.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaltenberg

co do pierwszego to nie mam bladego pojęcia. Jeśli natomiast chodzi o drugi kawałek, to jeśli na końcu tej wyliczanki jest coś takiego : "it's the world wide party" to poszukiany przez Ciebie numer to Black & White Brothers - World Wide Party.

1621390[/snapback]

dzięki satoshie za pomoc... tą drugą mp3 znalazlem wczoraj na jakies rosyjskiej stronie http://mike.vrn.ru/music.htm i nazywa sie: Sissoko_-_Believe. To co ty podales jeszcze nie sciagnalem (malo źródeł w emulu :? ). Jednak i tak wielkie dzieki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam muzyczki która jest/była często używana gdy chodziło o koszykówke, a dokładniej o tricki z piłką, w filmie scary movie 2(straszny film 2) jest ta muzyka w momencie kiedy piłka spada ze schodów, wtedy każdy z bohaterów odbija ją w ten rytm ;] Szukam całej tej muzyczki i jak możecie to zarzućcie linkiem ;] Pozdro ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuje piosenki jednej... leci tak mniej wiecej:

"i wanna ride my bicycle, i wanna ride my bike... i wanna ridy my bicycle, i wanna ride my bike..." jakos tak. z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuje piosenki jednej... leci tak mniej wiecej:

"i wanna ride my bicycle, i wanna ride my bike... i wanna ridy my bicycle, i wanna ride my bike..." jakos tak. z gory thx

1623770[/snapback]

Jeśli męski vocal to oryginał to Queen - Bicycle Race, jeśli damski to remake zrobiony przez Blumchen o tym samym tytule :)

PS. nie jestem do konca pewien czy dobrze napisałem Blumchen :) jakoś nigdy do niemieckiego języka mnie nie ciągnęło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo wszystkim :D, znacie moze jakieś fajne spokojne kawąłki podchodzące pod rytmicznego "blusa,dźez, " i inne, robione też pod filmy np, takie których sie słucha powiedzmy pogodnie, czasem w radiu takie lecą ale niewyświetlają ich tytułów ani wokalistów i wokalistek, żeby tez nic mrocznego. Jak mozecie to polecajcie, np tez to co wam siępodoba, z góry dizęki.

PS, do tej pory słuchałem klasyki, rytmicznego techno i czegoś w stylu barrego łajta :D (meatal tez lubie ale nie oniego chodzi) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

szukam filmikow zrobionych we flashu jak sie kolesie nawalaja zrobione z tego co pamietam przez jakiegos japonczyka

postacie sa narysowane tak jak wisielec czyli glowa to kolko i konczyny i tulow jako kreski

w filmikach wystepuja zwolnienia akcji jak w matrixie, kolesie nawalaja sie kijami, toporka, strzelaja do siebie, rzucaja po scianach

moze ma ktos lub posiada linka do stronki

pozdrawiam Slayne

ps. sorki ze bez polskich liter ale pisze z anglii i niestety nie mam polskich czcionek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje jednej piosenki która często jest puszczana w radiu Kolor ze względu na swój wiek ( sądze że piosenka jest gdzieś z lat 60-ych ). Koleś śpiewa chyba po rusku a w refrenie są słowa "lalalala".

Wiem że to małe info no ale może ktoś skojaży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema. Poszukuje piosenki. Czesto leci w radiu jest wolna nawet, a slowa jakie zapamietamlem to:....."love inkompens"..... czy jakos tak. Kto to spiewa? I jeszcze jedna piosenka tez leciala w radiu, polska i slowa ktore zapamietalem to:....."jestes zerem bialym zolnierzem"..... czy jakos tak. Tez przydalby sie tytul. Z gory dzieks ;)

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dokldanie o to mi chodzilo. Dzieki. Ja zrozumialem jak to lecialo w radiu jestes zerem a nie sterem, ale dzieki za pomoc ;]

I nadal poszukuje tego: Poszukuje piosenki. Czesto leci w radiu jest wolna nawet, a slowa jakie zapamietamlem to:....."love inkompens"..... czy jakos tak. Kto to spiewa?

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"love inkompens".....

1631165[/snapback]

a może śpiewa "nothing compares to you" ?? jeśli tak to chodzi o sinead O'Connor - nothing compares.

Pierwsz moja myśl, ale pewien nie jestem czy o to konkretnie Ci chodzi...ale może też źle usłyszałeś :) więc sprawdź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję:

W czasie reklamowki radia Aplauz (Dolny Śląsk 95,1FM), zaraz po słowach "na deptaku na Świdnickiej" w tle leci mix piosenki (tzn tak mi sie wydaje) "Ready or not" The Fugees, ale nie moge nigdzie znalezc tego konkretnego mixu :/, zawsze jakis powolny... moze ma ktos dokladny tytul?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję:

W czasie reklamowki radia Aplauz (Dolny Śląsk 95,1FM), zaraz po słowach "na deptaku na Świdnickiej" w tle leci mix piosenki (tzn tak mi sie wydaje) "Ready or not" The Fugees, ale nie moge nigdzie znalezc tego konkretnego mixu :/, zawsze jakis powolny...  moze ma ktos dokladny tytul?

1631789[/snapback]

the course - ready or not

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi