kazik2000 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Chyba oślepłem bo nigdzie nie mogę znaleźć tej ramki ograniczającej :| Samurize w wersji 1.63 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jeżeli ramka ograniczająza zmieni kolor z zielonego na czerwony to znaczy że konfig jest za duży i może bardziej obciążyć kompa (teoretycznie). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 chodzi o ramke w edytorze konfigow. jezeli chcesz, aby konfig byl w roznych czesciach pulpitu, to lepiej rozbic to na dwa mniejsze konfigi. choc beda dwa, to i tak moze wszystko lepiej chodzic, bo nie bedzie zajmowac calego ekranu, a tylko np dwa paski (na gorze i dole). cale samurize nie powinno zabierac wiecej procesora jak 5-8%. owszem, to zalezy od kompa, konfiga i wykorzystanych w nim dodatkow. obciazenie moze wztastac na czas dzialania wtyczki/skryptu ale to do kilku % cpu i na 2-4 sekundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greah Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Czy ktoś mi może pomóc w dobraniu ioknek do mojego pulpitu?pokaż jak to się prezentuje po otwarciu eksploratora, bo jak narazie to widać tylko pasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Oto on : ;) Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 :lol: Niema ktoś moze jakis fajewereków na pulpit albo jakis otwierajacych sie szampanów przydało by sie na sylwestra :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 http://www.screensavershot.com/holidays10.htm & http://www.santabanta.com/wallpapers/ratin...p?catid=9003036 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 mam pytanie do ludzi używających WB5 czy ktoś z was ma taki problem jak ten na rysunku :? 1. nie ma obrazu why ?? po wyłączeniu WB5 JEST 2. za to tu obraz jest dziwne. teledysk prześwituje przez wb5 i inne programiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ściągnij starsząwersja WB! Ja miałem 5 i też tak miałem ale kiedy zainstalowałem 4 było dobrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 tylko ze starsza ver. nie ma przezroczystości i kilku innych bajerów. ps. jak można takie [ciach!]o wypuścić do sprzedaży co chwile robi crasha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie ma ktoś może cynku na jakieś themesy w piłkarskim stylu? BTW. Black Jack, serdeczne dzięki za podesłany styl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 A ja zrobiłem sobie takiego małego toolbara (tworzony od podstaw, jedynie ikonki są ściągnięte :P). To mój pierwszy twór w tym programie więc prosze sie nie śmiać B) W najbliższym czasie jeszcze go ulepsze, dorzuce jakieś inne opcje :wink: : I jak to wygląda? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Czy ktoś mi może pomóc w dobraniu ioknek do mojego pulpitu? Przeglądajęc sobie strone z ikonami tatrafiłem na takie coś: CLICK. W sumie ikonki ładnie mogą się prezentować w szarej kompozycji theme'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Przeglądajęc sobie strone z ikonami tatrafiłem na takie coś: CLICK. W sumie ikonki ładnie mogą się prezentować w szarej kompozycji theme'a Dzięki bardzo blue_light! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Vista Transformation Pack 3.0 http://www.tcmagazine.info/modules.php?mod...ion=show&id=403 Bawił się ktoś z was tym softem?? nie rozwali wina bo juz kilka razy mialem nie miłe doświadczenia z takimi transformatorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Vista Transformation Pack bodajże 2.0 rozwalił mi windowsa, więc tego już nie tknę. Jedynym packiem godnym polecenia jest Brico Pack Vista Inspirat - używałem go, żadnych problemów. Link do niego : http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greah Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 brakuje mi tylko jeszcze jednego - czy da się zmienić ikony na pasku zadań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Przeglądajęc sobie strone z ikonami tatrafiłem na takie coś: CLICK. W sumie ikonki ładnie mogą się prezentować w szarej kompozycji theme'a :lol: mi sie tez przydały http://img456.imageshack.us/my.php?image=schowek018id.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) tak czytam o tym waszym moddingu przy pomocy programów a kto jest taki że zmienił ikonki w shell32??mi się to udało-zajęło mi to chyba z 5 godz i swój efekt osiągnąłem!! a na kompie nie mam żadnego programu do zmiany wyglądu!!! Edytowane 1 Stycznia 2006 przez konnik_tl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ta, dll'a edytowałes edytorem zasobów? Fajniiieee, ikonki z shell32 mozna zmienić z poziomu rejestru... Pomijam juz fakt ze zmiana ikonek w jakikolwiek sposób to kilka minut roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 @Greah 1. jak zmieniłeś kolor tego paska ?? skiny windowsowkie nie zmieniają tego paska (u mnie zawsze jest koloru białego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 mam maly problem, uzywalem dlugo samurize, przeinstalowalem winde, zainstalowalem nowego samurize'a i po reboocie kompa, zaraz po wgraniu windy wyskakuje mi okienko "invalid float point operation" i jak kilkne to wylaczi mi sam'a, po ponownym jego wlaczeniu wszystko jest ok ! co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 el0 i pr0 bo pasuje do Darknessa na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Vista Transformation Pack 3.0 http://www.tcmagazine.info/modules.php?mod...ion=show&id=403 Bawił się ktoś z was tym softem?? nie rozwali wina bo juz kilka razy mialem nie miłe doświadczenia z takimi transformatorami. cze, Ja własnie zainstalowalem Vista Transformation Pack 3.0 i wszystko ok ponizej link do mojego desktopu. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Edytowane 7 Stycznia 2006 przez CHECK-IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witajcie Poszukuje jakiejś stronki z sensownym zbiorem dodatków do SysStats'a, zna ktoś jakieś takie stronki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Może i ja jakieś ręce dowalę. Oto mój pulpicik, bez Samurize, bo ciągle się z nim coś działo, wiec bez niego mam. Pulpit zrobiony według tego sposobu. Tu Tapeta jak i styl XP zassane z tej strony: Tu Pozdrawiam! Edytowane 12 Stycznia 2006 przez big Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 zapodasz link do tapetki ? ;] mam taka tylko ze w innych kolorach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 można wiedziec w jaki sposob zrobione? wszelkie linki do skinow, confgow itd. mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...