BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ostatnimi dniami zauważyłem, że mnożą się tematy, o kłopotach sercowych. Może by tak przykleić jeden do wszystkiego ??? Niezaśmiecałoby się już forum ciągle tymi samymi pytaniami - byłby jeden temat od tego :) Btw - za niedługo forum zostanie oblężone przez kobiety i zmieni kolorki na różowe :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Tego typu topiki to chwilowa moda, ja załyłem jeden i zaraz posypały się kolejne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 no sorrrrry ale od tego sa fora dziewczyny, bravo itp. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Polecam www.bravo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zagłosowałem na tak, ale teraz tego żałuje, jest tyle innych board'ów o tej tematyce. Jak na Tweak'u pojawi się raz na miesiąc taki topic to nic się nie stanie, ale żeby od razu go przyklejać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zagłosowałem na tak, ale teraz tego żałuje, jest tyle innych board'ów o tej tematyce. Jak na Tweak'u pojawi się raz na miesiąc taki topic to nic się nie stanie, ale żeby od razu go przyklejać :/ popiram w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 tweak to nie jakies milosne porady :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 ludzie miłosne porady co jeszczze może przyklejmy temat jak być dobrym tatusiem jak znaleźć żone jak mówić dziecią o sexsie itp. to jest forumo sprzecie a nie wychowaniu do życia w rodzinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Hmm.. jezeli swieta inkwizycja sie temu sprzeciwia to chyba temat zamkniety :P. And even if the survey will say something else, brothers Inquisitors have a natural gift to twist one's (now that's VERY british :twisted: ) words. We dont stand a chance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dajcie spokoj, do takich spraw są inne Fora dyskusyjne.... zreszta tam napewno lepiej pomoga na takie tematy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nIe, bo wydaje mi sie ze jest takich tematow zbyt duzo, i nie chce zeby osla laczka byla kojazona z kacikiem porad w ''pani domu'' czy innych tego typu gazetach.. =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaby_podrywacz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dajcie spokoj, do takich spraw są inne Fora dyskusyjne.... zreszta tam napewno lepiej pomoga na takie tematy... Czytales kiedys forum bravo.pl ? ja czasem, jak nic nie bylo na fun.from.hell to tam zagladalem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dajcie spokoj, do takich spraw są inne Fora dyskusyjne.... zreszta tam napewno lepiej pomoga na takie tematy... Czytales kiedys forum bravo.pl ? ja czasem, jak nic nie bylo na fun.from.hell to tam zagladalem ;P mi niechodzi oto zeby nasmeiwac sie z czyis problemow - ale prawdziwych problemow, tylko oto ze to jest forum komputerowe, osla laczka jest do robienia sobie jaj wiec jak ktos pisze na tematy w stulu klopoty z dziewczyną, to si eneidziwie ze sporo osob sie nabija itp.... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 dla mnie zawsze takie problemy byly i beda tylko do rozwiazania ewentualnie za radami ludzi kotrych znam z reala i takie pytanie sie w zasadzie nieznajomych ludzi z netu. heh conajmniej dziwne, to nie sa sprawy na internet. zreszta ogolnie sporo ludzi traktuje to w ten sam sposob i dlatego takie bravo czy nawet te topiki tutaj sa dosc humorystyczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaby_podrywacz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dajcie spokoj, do takich spraw są inne Fora dyskusyjne.... zreszta tam napewno lepiej pomoga na takie tematy... Czytales kiedys forum bravo.pl ? ja czasem, jak nic nie bylo na fun.from.hell to tam zagladalem ;P mi niechodzi oto zeby nasmeiwac sie z czyis problemow - ale prawdziwych problemow, tylko oto ze to jest forum komputerowe, osla laczka jest do robienia sobie jaj wiec jak ktos pisze na tematy w stulu klopoty z dziewczyną, to si eneidziwie ze sporo osob sie nabija itp.... Pozdro Specjalnie dla ciebie RS cytacik: Osla laczka: " Tutaj jest miejsce na wszelkie off-topiki i inne dyskusje nie związane z tematyką tweak.pl. " podkreslenia moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nooooooo beeeeez przesady!! jeszcze by tego brakowało .. przykleił by ktos jeden "taki" topic to potem by poleciały jeszcze głupsze topici pozatym juz jest tyle tematow przyklejonych wiec co za duzo to nie zdrowo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Nie. Taki topic to już przesada. Z tego typu problemami trzeba radzić sobie samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 nie8) przyłączam się hyhyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 to jakis dowcip z tym topiciem ? :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Ostatnimi dniami zauważyłem, że mnożą się tematy, o kłopotach sercowych. Może by tak przykleić jeden do wszystkiego ??? Niezaśmiecałoby się już forum ciągle tymi samymi pytaniami - byłby jeden temat od tego :) Zawsze zastanawiała mnie liczba mnoga w Twoim nicku -- teraz już wiem, o co biega. Jedna osoba nie byłaby w stanie generować bzdur z takim naturalnym wdziękiem :x Tego typu topiki to chwilowa moda, ja załyłem jeden i zaraz posypały się kolejne. Aleś sobie schlebił :lol: Nie ma to jak odrobina megalomanii połączona z nieco większymi brakami w innych dziedzinach, polewam z tego tekstu już od pół godziny 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Pytanie było czysto teoretyczne więc proszę na mnie nie najeżżać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 [joke] ....a ja bym taki temat zjadl a nie przykleil :lol: [/joke] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rid^iXPe Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 co w z tego forum robicie , takie tematy powinny byc usuwane , moze jeszcze zaglozujecie na dzial pan pozna pania , BLANTMEN twoja liczpa postow(debilnych) wciaz rosnie , tematy tego typu i np:odchodze LOL trzeba usuwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 nooo ocenzurujmy wszystko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 co w z tego forum robicie , takie tematy powinny byc usuwane , moze jeszcze zaglozujecie na dzial pan pozna pania , BLANTMEN twoja liczpa postow(debilnych) wciaz rosnie , tematy tego typu i np:odchodze to chyba nie blantmen taki topik zakladal cos Ci sie chyba pomylilo i to ostro Co ty wiesz o tym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 a co on moze wiedziec jak sie 3 dni temu zarejestrowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 To, że 3 dni temu sie zarejestrował nie musi mieć nic wspólnego z tym, że nie zna forum - mógł czytać długo przed rejestracją przecież :roll: Ale jednak widać po tym co pisze, że mało o tym forum wie - IMHO Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...