Skocz do zawartości
bartool

rekordy forum.tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

heee... Nie wiem czy zauwazyliscie ale dnia 07 Wrz, 2003 20:29 został pobity rekord w jednoczesnym odwiedzeniu forum przez 140 uzytkownikow.O ile pamietam poprzedni rekord wynosil 139 ?. W sumie nie duzo ale zawze to co... :twisted:

Pozwoliłam sobie zmienić tytuł na bardziej ogólny. Miope

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Towarzysze! Staliśmy na krawędzi przepaści, ale teraz uczynimy wielki krok naprzód. :P

a tak serio to mam zapewnienia i obietnice ze nowa maszyna ma byc do weekendu zlozona a potem to juz kwestia pare dni na konfiguracje calosci przez moja nieskromna osobe co postaram sie zrobic przed wyjazdem w gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie chyba wiemy kto .... mógłby sie przyczepić :P

Takie ironie to pozostawcie dla Siebie...

No chyba żę jesteście na tyle ślepi iż nie dostrzegacie iż po części przez takie wątki (powtarzam po części) czasem wogóle ostatnio się nie da na forum dostać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zważywszy na to kto się o "tej" rzekomej osobie wypowiadał czyli Reed i Ty, poprzez wnikliwą analize przypadku dodatkowo uzupełniając ją o część wspólną (wyliczoną na podstawie rachunku prawdopodobieństwa - ilość wypowiadających się moderatorów krytykujących zachowania co poniektórych osobników na forum) pozwoliła dojść do następujących wyników...

A Ty sam z siebie jesteś przecież wielki bystrzacha, to czemu takie głupie pytania zadajesz...

Zaczynasz mnie powoli rozbrajać, a dlaczego to się domyśl (jako bystrzacha) :roll:

Więcej juz na Twoje posty nie będę odpisywać bo szkoda bym męczył sobie palce na taką ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym sie cieszył z dużej ilości osób jednocześnie przebywających na forum, ale sie nie ciesze :twisted: i nie będe sie czieszył dopuki nie zmienicie sprzęta, bo forum chodzi żałośnie, wczoraj przez cały dzień nie mogłem wejść (w operze wywalało komunikat: "phpBB Critical Error .....")

już chciałem słać maila z zapytaniem co sie dzieje, ale sie powstrzymałem, bo takie cyrki dzieją się nie pierwszy raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Palski a moze bys tak pomogl zmienic sprzet?? Np. zfinansowal to troche??

Jak by tak kazdy z uzytkownikow podarowal chociaz 1zl to by sie akurat kaski uzbieralo na jakas niewielka modernizacje.

Ja by wplacic po 10zl to juz sporo mozna zdzialac.

Marco mam do ciebie pytanko/prosbe. Powiedz jaki teraz bedzie serwerek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by tak kazdy z uzytkownikow podarowal chociaz 1zl to by sie akurat kaski uzbieralo na jakas niewielka modernizacje.

Przecież marco napisał, że nowy serwer będzie do weekendu, znaczy się kasa jest więc o co ci chodzi, jak wreszcie wszystko będzie działać jak należy, to tylko czekać, aż przekroczona będzie ilość 200 osób jednocześnie :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież marco napisał, że nowy serwer będzie do weekendu, znaczy się kasa jest więc o co ci chodzi, jak wreszcie wszystko będzie działać jak należy, to tylko czekać, aż przekroczona będzie ilość 200 osób jednocześnie :D.

hyhyh juz smiga forum jak za lodych lat :>, a 200 osob to juz prawie atak DOS :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi