bartool Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 heee... Nie wiem czy zauwazyliscie ale dnia 07 Wrz, 2003 20:29 został pobity rekord w jednoczesnym odwiedzeniu forum przez 140 uzytkownikow.O ile pamietam poprzedni rekord wynosil 139 ?. W sumie nie duzo ale zawze to co... :twisted: Pozwoliłam sobie zmienić tytuł na bardziej ogólny. Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 poprzedni byl 136 :) mniejmy nadzieje, ze niedlugo znow sie uda o pobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Wspomne dzisiaj o tym w newsikach, bo jest sie czym pochwalić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Wspomne dzisiaj o tym w newsikach, bo jest sie czym pochwalić :) Tylko zeby znowu sie ktos nie przyczepil, o postawienie tego watku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 dokładnie chyba wiemy kto .... mógłby sie przyczepić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 rekordy rekordami , ale forum ostatnio niezle chdzi jak dziadek 80 letni po dwoch wylewach i zawale , bedzie lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 nieźle jak się obijałem o zagraniczne fora to w wiekszości nie było nawet 100 osob jednoczesnie , ich rekordy plasowały sie srednio gdzieś tak 60 osob jednym słowem forum.purepc.pl ruleezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Towarzysze! Staliśmy na krawędzi przepaści, ale teraz uczynimy wielki krok naprzód. :P a tak serio to mam zapewnienia i obietnice ze nowa maszyna ma byc do weekendu zlozona a potem to juz kwestia pare dni na konfiguracje calosci przez moja nieskromna osobe co postaram sie zrobic przed wyjazdem w gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 halleluyah !!! przez ostatnie dni na forum tweaka wogole sie nie dalo wejsc, czekamy na poprawe !!! niech moc bedzie z Toba marco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 no w końcu , dziś to już nie wytrzymalem i wysłałem maila do marco , wogule nie mogłem wejsc na forum ale bedzie lepiej (aj hołp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 :arrow: fajnie... jest sie z czego cieszyc. 140 userow w danej chwili na forum - nowy rekord, ale bardziej cieczy mnie deklaracje marco. oby bylo lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 dokładnie chyba wiemy kto .... mógłby sie przyczepić :PTakie ironie to pozostawcie dla Siebie... No chyba żę jesteście na tyle ślepi iż nie dostrzegacie iż po części przez takie wątki (powtarzam po części) czasem wogóle ostatnio się nie da na forum dostać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 a skąd wiesz że pisałem o Tobie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Zważywszy na to kto się o "tej" rzekomej osobie wypowiadał czyli Reed i Ty, poprzez wnikliwą analize przypadku dodatkowo uzupełniając ją o część wspólną (wyliczoną na podstawie rachunku prawdopodobieństwa - ilość wypowiadających się moderatorów krytykujących zachowania co poniektórych osobników na forum) pozwoliła dojść do następujących wyników... A Ty sam z siebie jesteś przecież wielki bystrzacha, to czemu takie głupie pytania zadajesz... Zaczynasz mnie powoli rozbrajać, a dlaczego to się domyśl (jako bystrzacha) :roll: Więcej juz na Twoje posty nie będę odpisywać bo szkoda bym męczył sobie palce na taką .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 okej, nie bede płakał z tego powodu, w końcu przecież "jesteś dłużej odemnie na tym forum" więc jesteś madrzejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja tam bym sie cieszył z dużej ilości osób jednocześnie przebywających na forum, ale sie nie ciesze :twisted: i nie będe sie czieszył dopuki nie zmienicie sprzęta, bo forum chodzi żałośnie, wczoraj przez cały dzień nie mogłem wejść (w operze wywalało komunikat: "phpBB Critical Error .....") już chciałem słać maila z zapytaniem co sie dzieje, ale sie powstrzymałem, bo takie cyrki dzieją się nie pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Palski a moze bys tak pomogl zmienic sprzet?? Np. zfinansowal to troche?? Jak by tak kazdy z uzytkownikow podarowal chociaz 1zl to by sie akurat kaski uzbieralo na jakas niewielka modernizacje. Ja by wplacic po 10zl to juz sporo mozna zdzialac. Marco mam do ciebie pytanko/prosbe. Powiedz jaki teraz bedzie serwerek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Palski a moze bys tak pomogl zmienic sprzet?? Np. zfinansowal to troche?? Jak by tak kazdy z uzytkownikow podarowal chociaz 1zl to by sie akurat kaski uzbieralo na jakas niewielka modernizacje. Ja by wplacic po 10zl to juz sporo mozna zdzialac. Marco mam do ciebie pytanko/prosbe. Powiedz jaki teraz bedzie serwerek? Przecież marco napisał, że nowy serwer będzie do weekendu, znaczy się kasa jest więc o co ci chodzi, jak wreszcie wszystko będzie działać jak należy, to tylko czekać, aż przekroczona będzie ilość 200 osób jednocześnie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Palski a moze bys tak pomogl zmienic sprzet?? Np. zfinansowal to troche?? Jak by tak kazdy z uzytkownikow podarowal chociaz 1zl to by sie akurat kaski uzbieralo na jakas niewielka modernizacje. Ja by wplacic po 10zl to juz sporo mozna zdzialac. Marco mam do ciebie pytanko/prosbe. Powiedz jaki teraz bedzie serwerek? Przecież marco napisał, że nowy serwer będzie do weekendu, znaczy się kasa jest więc o co ci chodzi, jak wreszcie wszystko będzie działać jak należy, to tylko czekać, aż przekroczona będzie ilość 200 osób jednocześnie :D. hyhyh juz smiga forum jak za lodych lat :>, a 200 osob to juz prawie atak DOS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Najwięcej użytkowników 142 było obecnych 23/Wrz/2003 19:48 Przebity. Kto da więcej? ;PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Co do statystyk Tweak'a, to też dzisiaj padł mały rekordzik - 32197:) http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=1504141 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Miło widzieć, jak to się wszystko rozwija :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Najwięcej użytkowników 147 było obecnych 28 Wrz, 2003 21:24 łi haw a niu rekord :) tylko patrzeć jak bedzzie 8000 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Najwięcej użytkowników 147 było obecnych 28 Wrz, 2003 21:24 łi haw a niu rekord :) tylko patrzeć jak bedzzie 8000 :lol: to juz wiem czemu mi sie tak forum przycinalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nooooooo prosze o znów njiu record :D Najwięcej użytkowników 154 było obecnych 02 Paź, 2003 17:42 forum sie rozwija :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 :arrow: 'Najwięcej użytkowników 155 było obecnych 13 Paź, 2003 21:37' forum coraz bardziej nabiera w sile - to cieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 może dzis jeszcze raz pobijemy rekord http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=566722#566722 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Najwięcej użytkowników 157 było obecnych 19 Paź, 2003 21:52baaaa... i kolejny raz zotal pobity rekord w najwiekszej ilosci osob... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 heh i znow rekordzik z tej samej serii: Najwięcej użytkowników 167 było obecnych 25 Lis, 2003 21:43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Najwięcej użytkowników 181 było obecnych 26 Lis, 2003 20:56 I ciekawe co jeszcze się wydaży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...