Gość Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 mam taki pomysl zeby usprawnic poruszanie sie w duzych obietosciowo postach zeby wyswietlane byly "srodkowe" strony postow np jak jest 1, 2, 3 .... 60, 61, 62 to zeby bylo np 1, 2, 3...30, 31...60,61,62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Popieram w pelni. Niejednokrotnie dalo sie odczuc te uciazliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 to nie jest zly pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 ja mam na to sposob wystarczy sobie obliczyc koncowke adresu strony np 1 strona topicu konczy sie adresem z liczba 50 , druga 100 to logiczne jest ze dziesiata bedziesie konczyc adresem z koncowka 500 , chyba zajażycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 moze mogloby byc jakies okienko "idz do strony ..." i miejsce na numer bo faktycznie jak sie czyta np topik berkuta (dobry przyklad :D ) to mozna sie zajechac przewijajac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 IMHO powinien być jumpbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Tą sprawę proszę kierować do marco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ja się podczepie. Czy nie było by lepiej gdyby zamiast banów były ostrzeżenia np. za 10 ostrzeżeń byłby ban i np. jedno ostrzeżenie kasowało by się np. co 2 miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 marco do roboty! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Status Marco na GG :) w razie czegos pilnego dzwonic. Nie ma mnie Kto ma telefon :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 :arrow: ZA :arrow: Telefonu w ksiązce telefonicznej poszukaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ja tez ZA ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 niezły poymysł a z tymi ostrzeżeniami i banami też nie byłoby głupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 albo na gorze strony mamy menu BANY - mozna by tam umiescic kandydatow na bany - zaczeli by sie scigac i w koncu forum by opuscila masa niepotrzebnych debili :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 z tymi banami to glupi pomysl IMO, doszloby z czasem do czegos jak Big Brother, gdzie bysmy nominowali do opuszczenia forum wielkiego tweaka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 To menu "bany" jest już zajęte przez inną opcję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 jaka? bo ja dalej u gory widze napisik BANY :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 No i dobrze widzisz. Tylko jak Ty ją naciśniesz, to dzieje się co innego, niż gdy naciśnie ją moderator ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 he he he ;] ah wy moderatorzy ;] ;] ;] wazne, zeby porzadek byl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...