Vadeer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Pytanie jak w temacie. To troche pilne. W zasadzie chodzi mi o Wrocław jeśli ktoś wie lub o jakiś wysylkowy. A może jakaś lepszą płyte polecicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Nie kupisz :/ Nie ma u dyst. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a KV7 to dobry wybor? wolalbym jednak dobra plyte do oc na n-force 2 (tak mysle). na epoxa nie moge sie jakos nastawic, sporo problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Jak nie kupisz? W Prolinie (www.proline.pl) są, ja tam kupiłem w piątek za 489 zyla. W Poplandzie (www.popland.pl) chyba też dostaniesz. Ups, tylko ja kupiłem NF7-S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 kupiles NF7-s ale 2.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Mi znajomy zalatwial ABITa NF7-S rev 2.o jakis tydzien temu we wrocku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 kupiles NF7-s ale 2.0? w obrocie są już raczej tylko v2.0 z wcześniejszymi się nie spotkałem od dośc dawna już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No przecie mam w podpisie, że 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No przecie mam w podpisie, że 2.0 :? tak to jest jak człowiek za dużo czasu nad nad książkami spędzi :P i mu sie fora i posty mieszać zaczynają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wszedzie sa, w siriusie sa, w simmtechu sa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 wszedzie sa, w siriusie sa, w simmtechu sa.... O Wrocław się chłopak pytał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 w olsztynie sa nf7-sl :) jak cos to na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 W Siriusie mi powiedzieli ze to nie jest wersja 2.0 i na rysunku tez chyba otworkow nie ma. Ale mam dobra wiadomosc: ZAMYKAM TEMAT :!: Kilka maili i telefonow, wizyta w sklepie i kupilem sobie Abita NF7 v.2.0 :D :D :D :D Normalnie bosko. Koles w sklepie powiedzial ze wczoraj mieli kolo 11 dostawe 12 sztuk, a dzisiaj jak kupowalem to juz tylko 2 ostaly sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 no tak. zapomnialem dodac ze w guwnianym miejscu jest zasilanie. a tak to chyba jestem zadowolony. Co to jest gniazdko spdif? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...