Skocz do zawartości
shakur_45

Hammer juz w sierpniu ?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Co do tematu to ja i tak czekam na Bartona nie hammera :P ,ale postuje z innego powodu, kaeras i kosher ,co wyscie sa tacy zacietrzewieni? W kazdy post ktory dotyczy amdkow wsadzacie swoje trzy grosze (b. czesto nie zwiazane z tematem zbyt bardzo) ja rozumiem ,wolicie Intela.I spoks , kazdy woli co innego "W Polsce przy dobrych wiatrach za zaporowa cene pewnie na gwiazdke ktos sobie kupi" ,tosh to jest podzeganie do flame`a.Ja moge odpowiedziec ze jesli chodzi o zaporowe ceny to na AMD czekac nie trzeba sa jush najnowsze P4 :P ,ale jesli ktos chce to niech kupuje ,kreci kreci i kreci na te 3ghz i niech sie ciesza.Po co ta upierdliwosc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Co do tematu to ja i tak czekam na Bartona nie hammera :P ,ale postuje z innego powodu, kaeras i kosher ,co wyscie sa tacy zacietrzewieni? W kazdy post ktory dotyczy amdkow wsadzacie swoje trzy grosze (b. czesto nie zwiazane z tematem zbyt bardzo) ja rozumiem ,wolicie Intela.I spoks , kazdy woli co innego "W Polsce przy dobrych wiatrach za zaporowa cene pewnie na gwiazdke ktos sobie kupi" ,tosh to jest podzeganie do flame`a.Ja moge odpowiedziec ze jesli chodzi o zaporowe ceny to na AMD czekac nie trzeba sa jush najnowsze P4 :P ,ale jesli ktos chce to niech kupuje ,kreci kreci i kreci na te 3ghz i niech sie ciesza.Po co ta upierdliwosc?

Nie zrozumiales moich intencji. Nie mialem wcale zamiaru nic wszczynac.

Ten news o hammerze odrazu skojarzyl mi sie z przeciekiem jakoby intel tez sie spieszyl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu drogi...uderz w stol a nozyce sie odezwa, przeciez chodzilo mi o to jak nowinki szybko docieraja do Polski. Inna sprawa to wojny. Napisz cos a zaraz posiadacze AMD doszukuja sie podtekstow. Wyglada to tak jakby tylko czekali na pretekst.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu drogi...uderz w stol a nozyce sie odezwa, przeciez chodzilo mi o to jak nowinki szybko docieraja do Polski. Inna sprawa to wojny. Napisz cos a zaraz posiadacze AMD doszukuja sie podtekstow. Wyglada to tak jakby tylko czekali na pretekst.

Jaaaasne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muj brachol ma kumpla in da america , moze go poprosze zeby kupil za oceanem bo tam chyba szybciej bedzie, a akurat zapowiada mi sie na modernizacje, jak cena bedzie spox (dla mnie) to sobie go sprawie.

ciekawe ile by szła przesyłka ?

Ale raczej wątpie żeby był za oceanem dużo tańszy (może się myle)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosher teraz to przegiołeś. chcesz z bani :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to odpowiedz AMD na przyspieszenie wydania 2,8Ghz intela. Przed koncem roku bedzie juz 3,0Ghz.

Witam

Czy to intelowskie 3GHz bedzie mialo zblizona wydajnosc do AMD 2.5GHz? :wink: A moze teraz bedzie to model Octet Pumping?..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to odpowiedz AMD na przyspieszenie wydania 2,8Ghz intela. Przed koncem roku bedzie juz 3,0Ghz.

Witam

Czy to intelowskie 3GHz bedzie mialo zblizona wydajnosc do AMD 2.5GHz? :wink: A moze teraz bedzie to model Octet Pumping?..

--

Pozdrawiam

mnie tam się wydaje że 3ghz intela to będzie 2ghz amd :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jezu drogi...uderz w stol a nozyce sie odezwa, przeciez chodzilo mi o to jak nowinki szybko docieraja do Polski. Inna sprawa to wojny. Napisz cos a zaraz posiadacze AMD doszukuja sie podtekstow. Wyglada to tak jakby tylko czekali na pretekst."

Pretekst? Do czego? Gdzie to ja niby sie wyzylem na Intelu pod byle pretekstem ?Tu nie ma czlowieku podtekstow tylko powiedziane wprost ze wedlug ciebie bedzie na gwiazdke i po zaporowych cenach co nie ma zadnego zwiazku z tematem threada.

"W Polsce przy dobrych wiatrach za zaporowa cene pewnie na gwiazdke ktos sobie kupi" <- I niby chodzilo ci o to ze w polsce nie mozna kupic nowinek ? BS i tyle ,

Co do Kaerasa to sory troche mnie ponioslo ,poprostu gdzie ostatnio nie wdepnac to jacys wyznawcy Intela sie czepiaja zupelnie niewinnych threadow z problemami technicznymi i innymi glupotami i mnie jush szlag trafil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Co do Kaerasa to sory troche mnie ponioslo ,poprostu gdzie ostatnio nie wdepnac to jacys wyznawcy Intela sie czepiaja zupelnie niewinnych threadow z problemami technicznymi i innymi glupotami i mnie jush szlag trafil

Witaj

Nie tylko Ciebie (trafilo). Mnie tez. Kolega Kaeras z podziwu godnym uporem ("po prostu.. Intel" :lol: ) wciska swoje expertyzy w watkach ktore poruszaja problemy CPU, ktorych On wogole nie zna. Jestem tu krotko, ale wystarczajaco dlugo, aby spostrzec ta Regule. Np. obok jest thread o P4, w krorym Kolega Kareas nawet nie zabral glosu bo wlasnie pisze kolejne "newsy" na temat.. AMD. Ech..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Co do Kaerasa to sory troche mnie ponioslo ,poprostu gdzie ostatnio nie wdepnac to jacys wyznawcy Intela sie czepiaja zupelnie niewinnych threadow z problemami technicznymi i innymi glupotami i mnie jush szlag trafil

Witaj

Nie tylko Ciebie (trafilo). Mnie tez. Kolega Kaeras z podziwu godnym uporem ("po prostu.. Intel" :lol: ) wciska swoje expertyzy w watkach ktore poruszaja problemy CPU, ktorych On wogole nie zna. Jestem tu krotko, ale wystarczajaco dlugo, aby spostrzec ta Regule. Np. obok jest thread o P4, w krorym Kolega Kareas nawet nie zabral glosu bo wlasnie pisze kolejne "newsy" na temat.. AMD. Ech..

--

Pozdrawiam

Ekskjuzmi, o czym Ty piszesz ?

Do mnie cos ?

Przeciez post wyzej z kolega sie porozumialem, tzn. on zrozumial ze nie mialem nic zlego na mysli. O co chodzi ?

A chodzi Ci pewnie o topic "P4 sie psuje" - poprostu nie pisze tam bo to sa bzdety a po drugie juz to bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekskjuzmi, o czym Ty piszesz ?

Do mnie cos ?

Przeciez post wyzej z kolega sie porozumialem, tzn. on zrozumial ze nie mialem nic zlego na mysli. O co chodzi ?

A chodzi Ci pewnie o topic "P4 sie psuje" - poprostu nie pisze tam bo to sa bzdety a po drugie juz to bylo.

oj Kaeres Kaeres. nie chodzi już o ten post ale o całokształt.

czepiasz się wszystkiego co tyczy się amd a tak naprawdę to z własnego doświadczenia na ten temat wiesz niewiele jeżeli wogle coś wiesz.

powiem nawet więcej: nawet twoja wiedza o intelu zatrzymała się na poziomie celerona którego masz a reszta jest objawem czytania tego co w sieci i co inni mówią bądz piszą.

nie wiem co tobą powoduje ale jesteś dziwny. ja z intelem miałem sporo wspólnego(miałem wszystkie proce po PIII) na P4 też b.dużo pracowałem ale czasami nie pisze bo czegoś nie jestem pewien. aty walisz co ci do łba przyjdzie. o amd nie wspomnę bo twoje wypowiedzi olewam bo co mi może powiedzieć ciekawego człowiek co Athlona XP na zdjęciu widział.

nie chce mi się dalej klepać i sorki za tak duży materiał do czytania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi coś się trochę odpodobał ten cały Hammer. Nic, że będzie zajebiście drogi, to jeszcze nie będzie obsługiwał DD-R II!! Dla mnie powoli robi się nie dobrze z całej tej reklamy AMD. Myślę, że oleję chyba Hammera i poczekam sobie na P 5. Jak ma być pełen wypas, to tylko z Intelem! A jak się wkurzę, to kupię sobie Celerona 1,4Ghz Taulin i przerobię tak, żeby chodził u mnie. Ale jakby co- to sensowna wymiana sprzętu będzie dopiero w 2004 roku :P Właśnie pojawi się Doom3 i być może :lol: :lol: Duke Nuken 4 łaaaaaa 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi coś się trochę odpodobał ten cały Hammer. Nic, że będzie zajebiście drogi, to jeszcze nie będzie obsługiwał DD-R II!! Dla mnie powoli robi się nie dobrze z całej tej reklamy AMD. Myślę, że oleję chyba Hammera i poczekam sobie na P 5. Jak ma być pełen wypas, to tylko z Intelem! A jak się wkurzę, to kupię sobie Celerona 1,4Ghz Taulin i przerobię tak, żeby chodził u mnie. Ale jakby co- to sensowna wymiana sprzętu będzie dopiero w 2004 roku :P  Właśnie pojawi się Doom3 i być może :lol:  :lol:  Duke Nuken 4 łaaaaaa 8)

Witam

W meritum to sie chyba z Toba zgodze, choc.. ciekawi mnie, jak dzialaloby Win XP-64 w takim srodowisku. Ale "reklama"?.. Dobrze, ze AMD wogole promuje (choc mizernie) swoje produkty. Gdyby nie to, wiekszosc z nas placilaby za swoje CPU 2-4 razy wiecej, niz placi dzis. Niezaleznie, czy za AMD, czy za Intele (kolejnosc alfabetyczna). Monopolisci zawsze zdzieraja :cry:

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brdzo bym sie ucieszył jak by hamer zadebiutował już w siepniu, jeszcze bardziej cieszyłbym sie jak by cena procesora na gwiazdke tego roku nie przekraczała 1000-1200 zł było by super ale coś czuje że tak nie będzie i kupie se na gwiazdke góra bartonika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...