Raiden Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Jak w Windows XP prof ukryć panel sterowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Wez TweakUI i poukrywaj co chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Co to znaczy ukryć? Usunąc z menu start mozna bez problemu. Zablokowac juz gorzej bo panel sterowania wywoływany jest poleceniem control.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ja polecam tweak xp wylaczysz wszystko w tym komende "uruchom" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 http://www.it-faq.pl/TopFaq.asp?id=629 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ja to rozumiem ze chodzi Ci o autoukrywanie, więc klikasz prawym klawiszem myszki na pasku i dajesz wlasciwosci a potem zaznaczasz pole Wlacz autoukrywanie paska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Dzięki Użyje tego Tweak XP bo sposób od BENO chodzi mi tylko na 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...