Fredziu Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A do SF nie wiem, sprawdź na tej stronce -> americasarmy.pl, jest tam więcej tych poradników, opisów przejść itd... może będzie. Pozdrówka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) thx a do SF? Bo nie moge bez tego grać :blink: 1470166[/snapback] link: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/fil...my_training.txt link: http://www.gamefaqs.com Edytowane 29 Maja 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jak dla mnie szata graficzna jest super i bledem by bylo jej zastapienie czyms nowym :) 1469432[/snapback] nie chcemy grutnownie zmieniac wygladu serwisu raczej go tylko unowoczesnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wie ktoś może kiedy wychodzi następna wersja America's Army ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 tego nikt dokladnie nie wie ale sadzac po zminiajacych sie wersjach testowych nie jest to odlegly termin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Oby wyszła szybko bo te bugi w menu już mnie dobijają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 W menu to nawet nie przeszkadzają (tak bardzo) ale w grze to dopiero można &$*^&*(* dostać! Najbardziej wkurzający bug to chyba ten z nadem jak na starcie gościu wybija połowe Twojego teamu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja juz przestalem w ta gre grac :( a gram od wersji 1.4 , im nowsza tym gorsza , a po tej najnowszej to juz totalny syf sie zrobil , nie wspominajac o cheaterach , czasami mam wrazenie ze ja jestem jedyna osoba na serwie ktora nie uzywa cheatow , goscie maja czas reakcji jak roboty , nie mowiac o celnosci , rozumiem ze ktos moze byc dobry ale za kazdym razem , lol , nie ma mowy , dopoki cos z tym nie zrobia nie mam zamiaru grac w ta gre , bo teraz jest gorzej niz w cs'ie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) W menu najbardziej wkurzający jest ten ze mapy trza wybierać przez Filters czy cos takiego a nie przez missions :D Ale najbardziej drażni mnie to że niektóre bugi są już od wersji 2.0 (od tej zacząłem grać) i do tej pory ich nie usuneli :) Cheaterów mi się zdaje że jest coraz mniej... ale może mi sie zdaje :) Ale za to coraz więcej gołsterów :D Przy okazji to jakie macie nicki? (może było w tym temacie ale nie chciało mi się czytać ;) Pierwszy post w 2003 roku :wink: ) Mój to n0_n!ck.PL :wink: Edytowane 5 Lipca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jeśli chodzi o nick - oto mój: [PADLINA]FredziU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 =Vikings=JHS(PL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Platinium_ Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 [PM.)MaN!)r4Ke^(.] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 O_o elo mendrejk :wink: Atak#Komara wiedziałem po avatarze, że jesteś z Vikingsów :wink: Na americasarmy.pl jest rejestr polskich graczy. Rejestrujcie sie (do tych co jeszcze nie wiedzą) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Moj nick: -Pioorek- :D Mam pytanie: czy mozna wpisywac IP i dolaczac sie do servera wlasnie przez IP? Bo np. chcialbym z kumplem pograc. tj. znalezc fajny server, no i podac mu IP, aby wszedl. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 W konsoli: open xxx.xxx.xxx.xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Hmmm, dzieki. BTW: Ip jest podawane np. 1234.234.234.234:12434 (rozumiem, ze to po dwukropku tez dopisac...). Pozdro ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Tego po dwukropku nie trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Powiem wam ze gra mi sie podoba... sama gra jest jak najbardziej lux, ale jest strasznie podatna na krzaczenie sie ;p wywala mnie z servow, wylacza sie, na poczatku gry PunkBuster strasznie laguje, ale ogolnie jest ok. Duzo servow jest, grac mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Oj grało sie grało.....Chyba znowu zainstaluje nick: Yearman.pl z reguly grałem na Pipeline ew. Hospital. Jakie sa wasze ulubione mapy??? Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Gra jest b. dobra. Taki CS dla ubogich ;] choc jest w nim kilka pomyslow ktorych w CS trudno szukac a bardzo umilaja rozgrywke. Moja ulubiona (bo jak narazie jedyna w ktora gram) to Urban Assault. Jak to dzis ktos okreslil na jednym z serwerow: mapa dla noobow :/ Moj nick to Sh3l4_PL jakby ktos chcial troche zespolowej gry ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 szela kiedys to znaczy do wesji 2.0 wlacznie to byla gierka a potem stala sie gnitowata z wersji do wersji az w koncu 2.4 w to sie nie da grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Niop. Gralem w wersje 2.0 i byla duzo lepsza realnosc (wtedy na szczelnicy trudno mi bylo uszczelic 25 pkt. a teraz 40 robie to z palcem w... nosie:P) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Heh, ja pamiętam jak grałem kiedyś w America`s Army ver. 1.2, spodobała mi się bardzo, realistyczna, zrobiła na mnie baaardzo pozytywne wrażenie... później jakoś przyszedł format, nie ściągnąłęm z powrotem... nie grałem w wersje od 1.4 wzwyż, chciałem właśnie ściągnąć wszedłem na ten temat i jak przeczytałem co się z nią stało to mi się odechciało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak gracie w AA to polecam założenie sobie konta na trackerze (bedziecie mieli swoje statystyki itp.) - http://aaotracker.4players.de/ Ja jakieś 3 miesiące temu gdy zacząłem grać w AA to traktowałem to tylko jako dobrą strzelankę multi ... potem założyłem trackera, wciągnęło mnie to, poznałem trochę polską scenę America's Army. Później dostałem się do klanu. Teraz gramy sparingi, mecze, ta gierka, gdy się pozna trochę graczy i scenę AA to ma swój klimacik. O dreszczykach emocji na meczach nie mówiąc :D Hehe ... a co do ulubionych map to SF Hospital, Urban Assault, Mountain Ambush, Mout McKenna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 fredziu wiesz kto wymysli trackera ? niemcy a wiesz po co ? zeby ten ped*ly mialy sie czym pochwalic jak brakuje im skilla co do tego strzelania to sie nie zgodze ja bez problemu wystrzliwalem 37 w 2.0 wkestia wprawy :) ale w 2.0 saw realnie strzela ,celnosc z barku tez byla realistyczna nie mowiac ze w 30 nabojowym magu bylo 29-30 kul a teraz max 20 z czego polowa ktora trafi odbije sie od celu muhahahah ile meczy przegralismy przez taki bullshit w 2.4 to jest poprostu smiech na sali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jak gracie w AA to polecam założenie sobie konta na trackerze (bedziecie mieli swoje statystyki itp.) - 1619854[/snapback]to nie jest dobry pomysł, ja juz dawno zrezygnowałem z trackera i gra mi sie teraz o wiele lepiej, gdy jest tracker niepotrzebnie sie denerwujesz ze tracisz fragrate a przeciez w grze chodzi o zabawe a nie "chore" nerwy walić tracker ! jesli chodzi o klany to jest to fajna zabawa na początku, z czasem staje sie to nużące, jestes zmuszony grac mecze/sparingi/ treningi tym samym zawalasz sobie czas na bardziej pozyteczne rzeczy, sam byłem w "Bezbronnych", 1st PB i mam dosyć na wieki :lol: gra solo jest zdecydowanie lepsza, czekam tylko na wersje 2.5 bo o 2.4 chce jak najszybciej zapomniec :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tylko w sumie to nie wiadomo jeszcze chyba kiedy wyjdzie v2.5 Americas'a, wychodzi juz chyba z 2 miesiace ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ponoc 1 wrzesnia ale dev morons team zadba aby byla gorsza od 2.4 sadzac po tej mega tendencji spadkowej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam. Ja mam problem z ta gra (v 2,4). przeszedlem wszystkie treningi, nastepnie zagralem sobie w necie i trafilem do wiezienia. Nie wiem czy to przez to ale nie moge wlaczyc zadnej misji SinglePlayer. Sa one wszystkie odblokowane, moge nawet setki razy klikac na "DEPLOY" a mapa sie nawet nie zacznie wczytywac. Ponowne zainstalowanie nic nie pomoglo. Prosze o pomoc! Z gory dziekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Trafiles do wiezienia bo zabijales swoich :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...