Skocz do zawartości
Jola

MOze by tak cos z tym zrobic???

Rekomendowane odpowiedzi

Lada dzień będzie nowy układ działów, wśród nowych pojawią się działy "co kupić" oraz "początkujący".

Wyodrębnianie grup userów budzi poważne wątpliwości, bo jak powtórzę po raz enty, ;) nowy uczestnik forum może mieć wiedzę dorównującą uczestnikowi z rocznym stażem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w pełni się z Tobą zgadzam że potencjalny nowy user może mieć dużą wiedzę, wieć w tym przypadku ktoś musiałby decydować czy może taki czy inny user przynależeć do danej grupy.

Można by wyznaczyć jeszcze z dwóch "czyścicieli" którzy by kasowali bezsensowne, nic nie warte i nie wnoszące żadnej wiedzt" topiki ale pewnie nikomu się nie chce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez cos dodam :arrow: nowi userzy, ktorzy nie mogliby pisywac na "zaawansowanym forum" pewnie jak najszybciej chcieliby to zrobic i mnozyliby sie tzw. post.fuckerzy i tym samym forum rozrastaloby sie szybko o nic nie warte w wiekszosci "informacje" - ale to tylko moje zdanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dodam, że dzisiejszy wieczór był dość owocny w różne dyskusje na temat forum. Mam nadzieję prawie finalny projekt nowego podziału forum wrzuciłem właśnie na forum moderatorów. Zobaczymy jak to reszta przyjmnie, bo jest kilka dość poważnych zmian :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze my - uzytkownicy tez moglibysmy pdyskutowac na temat tego projektu przed jego wprowadzeniem?? bylo by naprawde milo, bo my tez tworzymy to forum

Tak, ale prawda jest taka, ze gdybyście sami tworzyli te forum to roznieślibyście je w góra 3 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne istnieją uzasadnione obawy, że "dyskusja nad zmianami" przerodzi się w histeryczny bełkot "uciśnionych przez wrednych moderatorów-gestapowców", któryż to bełkot zadepcze krzywymi nóżkami wypowiedzi userów wykorzystujących swe czaszki do innych niż łuskanie orzechów celów.

Albo będzie jak w tym kawale: facet przychodzi do sklepu i mówi, że chce sukienkę.

- A jaki fason?

- Obojętnie.

- A może jaki rozmiar?

- Naprawdę obojętnie.

- No to chociaż kolor?

- Bez znaczenia, żona i tak przyjdzie ją wymienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze my - uzytkownicy tez moglibysmy pdyskutowac na temat tego projektu przed jego wprowadzeniem?? bylo by naprawde milo, bo my tez tworzymy to forum

Tak, ale prawda jest taka, ze gdybyście sami tworzyli te forum to roznieślibyście je w góra 3 dni.

to moze chociaz jakis zarys tego co sie szykuje, bo nie lubie rewolucji i chcialbym wiedziec co na mnie czeka jak wstane i klikne w operze CTRL + Space

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze prawi Niemiec. Jakiś rąbek tajemnicy uchylcie. Może i my "zwykli" coś doradzimy ( choć jak śledzę poprzednie strony topiku to raczej trudno w to uwierzyć).

OT: Lisek a czemuś ty taki pewien, że inni roznieśliby forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze zaszly zmiany.

Nowi moderatorzy. Wybor dobry. Jeden ma duze pojecie o sprzecie i podkrecaniu (VIP), drugi o grach, gsm i sprzecie(jonathan). No i nowy administrator. I to chyba bylo najlepsze posuniecie. Mimo iz otrzymal to stanowisko osobnik bardzo kontrowersyjny :wink:

Nie wiem czy nie przydalby sie jeszcze jeden albo dwoch. A jezeli zmiany maja byc tak duze to pewnie przyda sie kilka sprawnych paluszkow do dokonywania tych zmian i tlumaczenia userom dlaczego jest tak a nie inaczej.

Mam nadzieje ze nie bedzie to jakas wielka rewolucja.

Oby zmiany byly na lepsze!!

Powodzenia!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamykam temat, a ty ParanoiK otrzymujesz kolejna nagane, jeszcze jedna i sie porzegnamy, poraz kolejny ci powtarzam zebys nie podrywal niewinnych userowiczek i nie zbaczal z tematu forum. :D

Joking of course :wink:

Jak przeczytasz wiadomosc ulegni samozniszczeniu (czyt. skasujesz ja,tnx)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka ma byc reakcja ? maja cale forum przebudowac ? dlatego , ze sie jakies posty clonuja , jak dwa razy w miesiacu nie mam takiego tematu to swieto jest , chcesz zeby byl inaczej na forum masz opcje (donos) , a regulamin jest stowowany , gdzie masz w dziale gry wazerownie 8O ? a jak cos jest typu crack s/n to zaraz jest kasowane , myslisz ze wiecej , niedoswiadczonych modow cos pomoze ? jakie chamstwo ja tu takiego nie widzialem juz dawno , pozatym ten temat byl juz walkowany wiec zamknac go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te przekomarzania przypominają mi historię sprzed ponad roku.Wtedy też kilku user-ów miało ochotę na zostanie moderatorami dla...samego faktu bycia moderatorami he he. A tak na marginesie...gdzie się podziewa Grooby????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te przekomarzania przypominają mi historię sprzed ponad roku.Wtedy też kilku user-ów miało ochotę na zostanie moderatorami dla...samego faktu bycia moderatorami he he. A tak na marginesie...gdzie się podziewa Grooby????????

dawno go nie bylo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknij do tego wątku, chyba tam o tym pisałem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50545&start=30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi