Skocz do zawartości
samhain

Zaproszenie na 2 ogolnopolski zjazd o/c & moders

Rekomendowane odpowiedzi

Sinus w końcu pogadamy jak to na ludzi przystało :wink: trzymam cie za słowo

Samhain - nie zawiode cie i tym razem hehe na pewno bede nawet jakbym mial pieszo przyjsc. (120km) :wink:

Co do mojej budy to nie wiem czy wezme - jednak problem z WC jet bo nie jest mobilne - przywioze foty, tyle moge obiecac.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ja bardzo chetnie, ale sie zastanawiam, czy nie bede za mlody :? 18 latek, niedlugo 19.. bo z tego co widzialem to tam raczej starsi ludzie byli...

8O 8O 8O STARSI LUDZIE wg Ciebie, to ile lat? 22? 25? 30? 40? LOOOOOOOOL

MSPANC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie chodzilo mi o takich kolo 25 lat...

wiesz widze to po ludziach u mnie na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :?

:arrow: bart, skad jestes dokladnie? ja caly czas czekam na wyrok mamy! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz widze to po ludziach u mnie  na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :?

hmmm moze prosze najpierw badz i zobacz jak traktowali sie ludzie na zjezdzie a pozniej sie prosze wypowiadaj bo troszke niesprawiedliwe, gdyby zjazd byl dla tzw przez Ciebie starych to by bylo napisane "wjazd tylko dla ludzi od 25 roq zycia", zaproszenie jest dla wszystkich

hyhyhyh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz widze to po ludziach u mnie  na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :?

:arrow:  bart, skad jestes dokladnie?  ja caly czas czekam na wyrok mamy! :D

Spoko Sinus - na zjeździe w Gdańsku było zajedwabiście i nikt nie patrzał ile kto ma lat. Nawet gdyby tam 30-latkowie sami jechali to tez bym tam sie wybral.

Także wyrok mamy i jedziemy Sinus - w koncu ci browara postawie.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sinus: jestem ze swietochlowic wiec mamy do siebie blisko i jak bedzie kasa to na bank jedziemy znaczy ja i jeszcze 2 kumpli.. pociag mamy w piatek cos po 22 bez przesiadek bilety ponoc po 36 zeta w jedna strone... jeszcze nie wiem jak z powrotem ale damy rade!! :D

a z tym wiekiem to przesadzacie... nie wiem jak na scenie mod o/c i w ogolnie... ale wiem jak bylo na demo scenie... zjerzdzali sie ludzie i nikt nie zwracal uwagi kto jak wyglada czy ile ma lat... btw pare piwek i wszystko bedzie wporzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PTR TRiOCiTY Sqad sie pojawi..... tylko kilka zasadniczych pytan

1) Juz bylo poruszane ale jednoznacznej odpowiedzi nie bylo (jak se wlaczysz to se wlaczysz :>) co ze stanowiskami.... beda czy nie.... bo na konkurs moderow to moj chieftec jak fabryka dala sie nie nadaje... no chyba ze jakis pattern swiateczny na pulpit wrzuce :> ale do tego monitor i prad tez potrzebny

2) Where is the forum.... na oficjalnej stronce moje zdrowe acz zaspane oczka nie mogly znalezc linka

3) Gdzie post party.... bo jak nie odpalamy kompow to na szybkiego kto ma ladna bude i idziemy po piwa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PTR TRiOCiTY Sqad sie pojawi..... tylko kilka zasadniczych pytan

1) Juz bylo poruszane ale jednoznacznej odpowiedzi nie bylo (jak se wlaczysz to se wlaczysz :>) co ze stanowiskami.... beda czy nie.... bo na konkurs moderow to moj chieftec jak fabryka dala sie nie nadaje... no chyba ze jakis pattern swiateczny na pulpit wrzuce :> ale do tego monitor i prad tez potrzebny

2) Where is the forum.... na oficjalnej stronce moje zdrowe acz zaspane oczka nie mogly znalezc linka

3) Gdzie post party.... bo jak nie odpalamy kompow to na szybkiego kto ma ladna bude i idziemy po piwa....

ad2 =] http://tweak.dsys.org/zjazd/forum/index.php bo chyba nie ma na www zjazdu linka a prv.pl znowu nie tryka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P

P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe.

Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P

P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe.

Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;)

hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi