sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hmmm ja bardzo chetnie, ale sie zastanawiam, czy nie bede za mlody :? 18 latek, niedlugo 19.. bo z tego co widzialem to tam raczej starsi ludzie byli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 ee srednia wieku byla rozna, a byli i mlodsi od Ciebei nie oceniaj po wygladzie, pakuj sie i przyjezdzaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hehe jakbym przyjechal to moze nawet 3-4 osoby bym zabral... :D zobaczymy, ale raczej tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 olej wiek :) na zlocie tweaka chyba wiekszosc byla w takim wieku (lacznie ze mna :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 /me tez 18 !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 and ja - 18 ale biore kuzyna - 27 lat kumpla 21 u drugiego kumpla 24 wiec niezły przekrój , wiekiem niema co sie przjmowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 no to napjprawdopodobniej sie spotkamy w Gdansku! ;) jak nie moglem pojechac na ten letni to obiecalem sobie, ze na nastepny musze jechac! Narazie krece ekipe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Sinus w końcu pogadamy jak to na ludzi przystało :wink: trzymam cie za słowo Samhain - nie zawiode cie i tym razem hehe na pewno bede nawet jakbym mial pieszo przyjsc. (120km) :wink: Co do mojej budy to nie wiem czy wezme - jednak problem z WC jet bo nie jest mobilne - przywioze foty, tyle moge obiecac. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 i znowu gdansk!!!!!! jak ja mam wpasc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 i znowu gdansk!!!!!! jak ja mam wpasc? 'normalnie... po prostu zabierasz sie z reszta hyhyhy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 i znowu gdansk!!!!!! jak ja mam wpasc?lepiej nie wpadac, lepiej przyjechac ;] tu placisz za bilet, a tu za alimenty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 czy bedzie ktos z wawy ejchal??? bo mam jzu zgode starych!! :lol: :) pociag/samochod...nieistotne!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Ja, jonathan, pit pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Sinus jak co to daj znac, bo moze z kumplem tez pojedziemy pociagiem a lepiej by bylo jechac jakas ekipa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 hmmm ja bardzo chetnie, ale sie zastanawiam, czy nie bede za mlody :? 18 latek, niedlugo 19.. bo z tego co widzialem to tam raczej starsi ludzie byli...8O 8O 8O STARSI LUDZIE wg Ciebie, to ile lat? 22? 25? 30? 40? LOOOOOOOOL MSPANC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no wlasnie chodzilo mi o takich kolo 25 lat... wiesz widze to po ludziach u mnie na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :? :arrow: bart, skad jestes dokladnie? ja caly czas czekam na wyrok mamy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no wlasnie chodzilo mi o takich kolo 25 lat... wiesz widze to po ludziach u mnie na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :? hmmm moze prosze najpierw badz i zobacz jak traktowali sie ludzie na zjezdzie a pozniej sie prosze wypowiadaj bo troszke niesprawiedliwe, gdyby zjazd byl dla tzw przez Ciebie starych to by bylo napisane "wjazd tylko dla ludzi od 25 roq zycia", zaproszenie jest dla wszystkich hyhyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no wlasnie chodzilo mi o takich kolo 25 lat... wiesz widze to po ludziach u mnie na wsi, i w wiekszosci traktuja nas (18 latkow) jak szczeniakow :? :arrow: bart, skad jestes dokladnie? ja caly czas czekam na wyrok mamy! :D Spoko Sinus - na zjeździe w Gdańsku było zajedwabiście i nikt nie patrzał ile kto ma lat. Nawet gdyby tam 30-latkowie sami jechali to tez bym tam sie wybral. Także wyrok mamy i jedziemy Sinus - w koncu ci browara postawie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 sinus: jestem ze swietochlowic wiec mamy do siebie blisko i jak bedzie kasa to na bank jedziemy znaczy ja i jeszcze 2 kumpli.. pociag mamy w piatek cos po 22 bez przesiadek bilety ponoc po 36 zeta w jedna strone... jeszcze nie wiem jak z powrotem ale damy rade!! :D a z tym wiekiem to przesadzacie... nie wiem jak na scenie mod o/c i w ogolnie... ale wiem jak bylo na demo scenie... zjerzdzali sie ludzie i nikt nie zwracal uwagi kto jak wyglada czy ile ma lat... btw pare piwek i wszystko bedzie wporzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 i znowu gdansk!!!!!! jak ja mam wpasc?przeciez moze b3ton bedzie jechal i ja; ja jestem z dolnego slaska do wrocka mam 100km :) wiec jak cos mozemy zabrac sie razem ! (o ile bedzie hajs!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Ja, jonathan, pit pewnie. samochod/pociag/cos innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 To się jeszcze ustali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 jedno pytanko : jak myślicie ile osób bedzei na zlocie , na ile ludzi robicie np. spanie , stanowisko do pozostawienia kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 nocleg sie zrobi na tyle osob ile wyrazi na to ochote... jedzenie? zrobi sie tyle ile bedzie ludzi napoje to samo.. a ile przewiduje? wiesz nie przewiduje, przyjada ci co chca, a ze duzo chce = duzo przyjedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slim Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 PTR TRiOCiTY Sqad sie pojawi..... tylko kilka zasadniczych pytan 1) Juz bylo poruszane ale jednoznacznej odpowiedzi nie bylo (jak se wlaczysz to se wlaczysz :>) co ze stanowiskami.... beda czy nie.... bo na konkurs moderow to moj chieftec jak fabryka dala sie nie nadaje... no chyba ze jakis pattern swiateczny na pulpit wrzuce :> ale do tego monitor i prad tez potrzebny 2) Where is the forum.... na oficjalnej stronce moje zdrowe acz zaspane oczka nie mogly znalezc linka 3) Gdzie post party.... bo jak nie odpalamy kompow to na szybkiego kto ma ladna bude i idziemy po piwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 PTR TRiOCiTY Sqad sie pojawi..... tylko kilka zasadniczych pytan 1) Juz bylo poruszane ale jednoznacznej odpowiedzi nie bylo (jak se wlaczysz to se wlaczysz :>) co ze stanowiskami.... beda czy nie.... bo na konkurs moderow to moj chieftec jak fabryka dala sie nie nadaje... no chyba ze jakis pattern swiateczny na pulpit wrzuce :> ale do tego monitor i prad tez potrzebny 2) Where is the forum.... na oficjalnej stronce moje zdrowe acz zaspane oczka nie mogly znalezc linka 3) Gdzie post party.... bo jak nie odpalamy kompow to na szybkiego kto ma ladna bude i idziemy po piwa.... ad2 =] http://tweak.dsys.org/zjazd/forum/index.php bo chyba nie ma na www zjazdu linka a prv.pl znowu nie tryka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 pora zaczacbude pucowac i rezerwowac wolne na te dni be bedzie jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja widze wiekszy problem techniczny i juz o nim gadalem ale nie bylo konkretnej odpowiedzi - jak mamy przetransportowac wazace 70kg chlodzenie ? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...