REC_DJ Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja widze wiekszy problem techniczny i juz o nim gadalem ale nie bylo konkretnej odpowiedzi - jak mamy przetransportowac wazace 70kg chlodzenie ? O_o a od czego są Tiry? ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P Ja sie deklaruje co do piwa moze tez niemec bedzie piła jak sie jego mama zgodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 PTR TRiOCiTY Sqad sie pojawi..... tylko kilka zasadniczych pytan 1) Juz bylo poruszane ale jednoznacznej odpowiedzi nie bylo (jak se wlaczysz to se wlaczysz :>) co ze stanowiskami.... beda czy nie.... bo na konkurs moderow to moj chieftec jak fabryka dala sie nie nadaje... no chyba ze jakis pattern swiateczny na pulpit wrzuce :> ale do tego monitor i prad tez potrzebny 2) Where is the forum.... na oficjalnej stronce moje zdrowe acz zaspane oczka nie mogly znalezc linka 3) Gdzie post party.... bo jak nie odpalamy kompow to na szybkiego kto ma ladna bude i idziemy po piwa.... ad 1) odpowiedz na forum zjazdu: nie planuje, podlaczania Waszych kompow do 220 :D (eghm sorry juz 230V :P) ad 2) rozgladaj sie... :) The Truth Is Out There :P ad 3) Miejsce impry i miejsce konkursow to 2 rozne miejsca... wiec skoro przyjdziesz tylko popic to moze od razu skocz na impreze.... ;) bo atrakcji bedzie wiecej... niz "tylko" 5 min Twoja najlepsza wygrywasz a teraz browiec... BERKUT: na prv zalatwimy sprawe Twojego malego czolgu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja sie deklaruje co do piwa moze tez niemec bedzie piła jak sie jego mama zgodzi :P siurku jeden :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja sie deklaruje co do piwa moze tez niemec bedzie piła jak sie jego mama zgodzi :P siurku jeden :twisted: jak wpadniesz do mnie to bedziesz ise mógł moim siurkiem pobawić (nie róbmy siepy na forum odpowiedz mi na gg ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P Ja się chętnie napiję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P Ja się chętnie napiję ;] Ale nie wiem czy #TC bedzie chcialo wypic z toba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Tia. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 hehe ciekawe ile z Was naprawde pojedzie na ten zlot ;P P.S. w tym roku tez bedzie wzmianka w CHIPie, rok temu dali wzmianke ze nie odbyl sie turniej w podkrecaniu pamieci bo bylo za cieplo i dali fotke jak ktos mlotkiem wali w obudowe. Mysle ze teraz turniej w podkrecaniu pamieci wypali ;) hehe ciekawe ile osob bedzie chcialo sie napic piwa ze slynnym #tweak CreW :P :P Ja się chętnie napiję ;] Ale nie wiem czy #TC bedzie chcialo wypic z toba. nie klocmy sie paranoik zdradzil #tweak za 30 srebrnikow ale nalezy mu wybaczyc kazdy popelnia bledy jestesmy tylko ludzmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 kewl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 no to juz sie okaze na miejscu... prosilbym nie prookowac ani nie wypisywac postow nie na temat. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 liczymy na jakas foto relacje P.S. w tym roku tez bedzie chip ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 liczymy na jakas foto relacje P.S. w tym roku tez bedzie chip ?? foto relacja bedzie jak i poprzednio... a czy bedzie Chip to juz pytanie do nich ;) ale wsparcie prasowe troszke lepsze niz ostatnio ;) rozwijamy sie... w koncu to ogolnopolski czyli wszystkich kto sie czuje zwiazany z tematem zjazdu... :) podczas tej edyzji wiecej osob to zrozumialo, mam nadzieje, ze w przyszloscie bedzie prostrze docieranie do niektorych ludzi ;) Keep It Real... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Dobra, niech tylko dostanę urlop na 23 :wink: i już tam jestem. W tym miejscu pytanie: Jako, że własną furą nie pojadę, bo żonie potrzebna to szukam chętnego, który by mnie ściągnął z Łodzi. Liczę na odzew, bo jak nie to szlag mnie trafi jak będę się musiał pociągiem tłuc.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 na stronie jest forum... jak ktos bladzi to prosze: www.forum.zjazd.prv.pl i tam jest dzial "dojazdy" :) zapraszam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Kurde , szkoda ze 600km ode mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Kurde , szkoda ze 600km ode mnie :/ pociagi juz nie kursuja?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Kurde , szkoda ze 600km ode mnie :/ pociagi juz nie kursuja?;] no tak tylko troche cieżko <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kompa i jechać pociągiem ale i tak bede z kompem czy bez :twisted: w końcu trzeba sie z kimś poządnym piwa napic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Wlasnie sie zastanawiam czy wpadac. W koncu jest to zlot organizowany przez #TC ale widze ze ich nastawienie do moederow/adminow jest dalej niezbyt mile. No nic w wakacje bylo calkiem spoko ale wtedy bylem zwyklym userem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 nie narzekaj jak stara baba, tylko jedziesz z nami (pociagiem ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 jak sie dogadam ze starsza w sprawie samochodu to wpadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 to ja mam pytanie.... JAK W KONCU JEST Z NOCLEGIEM??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Wlasnie sie zastanawiam czy wpadac. W koncu jest to zlot organizowany przez #TC ale widze ze ich nastawienie do moederow/adminow jest dalej niezbyt mile. No nic w wakacje bylo calkiem spoko ale wtedy bylem zwyklym userem Jonathan... organizowany nie przez TC a przez duuuza czesc osob, a ze czesc z nich jest w tc nic nie zmienia... PRZYJEZDZAJ, osoby ktore sa niemile widziane zostaly NIE ZAPROSZONE... zostales zaproszony = jestes mile widziany :) ten zjazd nie ma dzielic ma laczyc :) wiec zapraszam :D a co do odpowiedzi LD bo chyba oto chodzi, nie chodzi oto kim jest Paranoik, chodzi o cos zupelnie innego.. ale to juz inna historia i na dluuugi wieczor przy piwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jonathan... organizowany nie przez TC a przez duuuza czesc osob, a ze czesc z nich jest w tc nic nie zmienia... PRZYJEZDZAJ, osoby ktore sa niemile widziane zostaly NIE ZAPROSZONE...Czyli administratorzy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Jonathan... organizowany nie przez TC a przez duuuza czesc osob, a ze czesc z nich jest w tc nic nie zmienia... PRZYJEZDZAJ, osoby ktore sa niemile widziane zostaly NIE ZAPROSZONE...Czyli administratorzy? :) Nie Lisku, nie: mam ogromna przyjemnosc zaprosic uczestnikow forum.purepc.pl na 2 juz Ogolnopolski Zjazd Overclockerow i Moderow Sprzetu Komputerowego, ktory odbedzie sie w Gdansku 21, 22 lutego 2004. wiec wszyscy z TEGO tutaj forum Tweak, ktorzy maja ochote przyjechac. Paranoik jedzie, jest adminem... NIE zaproszone zostaly osoby, ktore robily pod gore np przy pierwszym zjezdzie... ;) nie ladnie panowie, nie ladnie, powinniscie sie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wiec wszyscy z TEGO tutaj forum Tweak, ktorzy maja ochote przyjechac. Paranoik jedzie, jest adminem...Ale on ma chody :) A tak serio to jakos nie wyobrazam sobie zlotu w zimie, czekamy na lato i już jest pewny drugi zlot Tweak.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 [...] a co do odpowiedzi LD bo chyba oto chodzi, nie chodzi oto kim jest Paranoik, chodzi o cos zupelnie innego.. ale to juz inna historia i na dluuugi wieczor przy piwie :D Mam nadzieję, że rozwiążemy ten problem jak dorośli ludzie przy rozmowie i nie będziemy już do tego wracać. Mam nadzieję również, że niektóre osoby dojrzały już do tej rozmowy i nie dadzą się ponieść emocjom. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ale on ma chody :) A tak serio to jakos nie wyobrazam sobie zlotu w zimie, czekamy na lato i już jest pewny drugi zlot Tweak.pl :) zobaczymy jak bedzie teraz. a co do Tweak Zjazd Edition 2 trzymam Ciebie za slowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 :] ja tam przyjade i chce sie dobrze bawic :P a jak mi ktos bedzie zabawe psuł to *bum* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wiec wszyscy z TEGO tutaj forum Tweak, ktorzy maja ochote przyjechac. Paranoik jedzie, jest adminem...A tak serio to jakos nie wyobrazam sobie zlotu w zimie to widac masz mala wyobraznie... :) z reszta zobaczysz relacje na fotkach i kilku innych przekazach wiec... moze delikatnie rozszerze Twoje pole marzen ;) "Damy rade" czyni magie, wie ten kto byl na pierwszym zlocie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...