inos Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zakupiłem RAZER DeathAdder i zastanawiam się jaką podkładke warto kupic.Co byście polecili tak do 60-70 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Na taką krowę, to qck plus będzie jak znalazł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Na taką krowę, to qck plus będzie jak znalazł :P Sie na allegro pojawila dostawa nowek mx500 (99 zl). Bierzesz? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 "tajużlecę" :P Nie zmienię WMO na nic :P Nawet jeżeli nie mam ustawionej precyzji co do piksela w niektórych grach. No, oferta z mx500 dość ciekawa, szczególnie w cenowym porównaniu z IE3.0. Doatkowo, MX500 ma rzeczywiste 800DPI po wgraniu sterów y_Y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A moze ktos ma myszkę Lognetmedia mL-903 Icon (laser) i cos wiecej powie na jej temat. Bo musze cos na szybko kupic i do 100 zl (tylko laser) a z tego co czytalem w serwisach intermetowych podobno bardzo udany model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) LOL y_Y czemu tylko laser? Teoretycznie powinna być odrobinę lepsza niż G5 - oni piszą własny firmware do mikrokontrolera. LED >>>>>>>>>>>>> LASER Edytowane 23 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 A teraz pytanie z innej beczki ;] W sterach M$ jest taka sympatyczna opcja: polega to na tym, ze dla roznych aplikacji mozna zdefiniowac rozne przypisania klawiszy i sterownik sam rozpoznaje, ktory program jest aktualnie aktywny (nie trzeba przelaczac profili). Czy jest jakas mysz majaca >400dpi i podobna funkcjonalnosc? Nie gram online, a jak gram to na high-sense raczej (QCK mini + monitor 21" nie daja innej mozliwosci, poza tym nie lubie machac mysza jak cepem :P ). Obecnie uzywam IE4.0 ale raz, ze przy 1680x1050 jest sporo wachlowania (szybko sie podkladka konczy i trzeba co i rusz mysz przestawiac), a dwa, ze zaczyna mi powoli siadac lewy przycisk. Zaczalem sie wiec rozgladac za czyms innym, ale uzaleznilem sie od wyzej wspomnianego bajeru w sterach M$ :) Ostatecznie moga byc recznie przelaczane profile, jakos przezyje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jeśli dobrze pamiętam to stery od MS można używać też z innymi myszkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Seriously? Jak? Samo wykrywa mysz, czy trzeba jakies kombinacje robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Też byłbym zainteresowany dowiedzieć się jak zainstalować stery M$ na myszce innej niż M$ :-P Bo próby standardowej instalacji nie dają rezultatu... Zależy mi na accelerated scroll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 podobnie się robi ze sterami razera :) 1. ściągasz stery do swojej myszki i rozpakowywujesz 2. otwierasz *.ini z którego są instalowane stery 3. znajdujesz linijki, które odnoszą się do twojej myszy (zwykle podpisane jest) 4. kopiujesz te linijki do *.ini innych sterów, tam gdzie są wpisane mychy 5. instalujesz nowe stery tak instalowałem stery razera na mysz logitecha - działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) chce sobie kupic myszke do fpp gram na medium sens (1.12) jakies 13 cm to obrot o 180 stopni przy rodzielczosci 1024x768 mam obecnie 4 miechy x750bf (gram na 1600dpi) i niewiem czy mi sie opłaca kupic cos droższego. Mam na oku logitech mx 518, razer diamondback , copperhead, ktora bedzie wygodniejsza i pr0-precyzyjna ?? prosze o bardziej szczegółowe wypowiedzi. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Andrewww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 podobnie się robi ze sterami razera :) 1. ściągasz stery do swojej myszki i rozpakowywujesz 2. otwierasz *.ini z którego są instalowane stery 3. znajdujesz linijki, które odnoszą się do twojej myszy (zwykle podpisane jest) 4. kopiujesz te linijki do *.ini innych sterów, tam gdzie są wpisane mychy 5. instalujesz nowe stery tak instalowałem stery razera na mysz logitecha - działa Da sie taki trick zrobic z juz zainstalowanymi sterami? I drugie - jak rozpakowac stery M$, ktore sa zapakowane w instalator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) jak rozpakowac stery M$, ktore sa zapakowane w instalator?WinRAR ;) Jak coś tam w środku pogrzebiesz, to pewnie znajdziesz co trzeba i zamienisz :] Edytowane 26 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam Jaką mysz do 100zł kupić? Zastanawiam się nad: http://www.allegro.pl/item208261311_icon_l...l_903_bcm_.html (tylko sprzedawca nie do końca pewny) http://www.allegro.pl/item210310793_razer_..._pieniadze.html http://www.allegro.pl/item207908246_a4tech...aser_56_99.html Opłaca się dopłacić do lognetmedia lub razera czy lepiej kupić a4tech? Aktualnie gram tylko w cs source. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 -->costi widzę że masz teraz ten sam problem co ja z IE 4.0 na 21" mam X-718BF i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Najlepsza mysz z tych, które podałeś to Krait. Lasery sobie odpuść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 -->costi widzę że masz teraz ten sam problem co ja z IE 4.0 na 21" mam X-718BF i jestem bardzo zadowolony Ten sam monitor, ten sam problem :) Ja mam w szufladzie X-710 i ja chcialbym wykorzystac (ew. jak mi 1000dpi nie starczy, to bede myslal nad X-718BF), tylko musze tego opisanego wyzej czary-mary ze sterami poprobowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Najlepsza mysz z tych, które podałeś to Krait. Lasery sobie odpuść. A znasz jeszcze jakieś fajne modele do 100zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A znasz jeszcze jakieś fajne modele do 100zł?A4tech X-718BF - wybrzydzający ze mnie typ a nadal jestem z niej zadowolony :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Zależy w co grasz, jak grasz, itp. Ale od siebie to poleciłbym Creative Fatal1ty 1010, lecz dopiero za kilka dni będę miał 100% pewność do tego, że ta wersja jest poprawiona w stosunku do tych recenzowanych i testowanych na zagranicznych serwisach (była koszmarna, ale teraz ponoć jest poprawiona, muszę sam się przekonać :] ). 100zł... Hmm, no chyba nic innego się nie znajdzie. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A4tech X-718BF - wybrzydzający ze mnie typ a nadal jestem z niej zadowolony :!: A gdzie ją można kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) chce sobie kupic myszke do fpp gram w sieciowke na medium sens (1.12) jakies 13 cm to obrot o 180 stopni przy rodzielczosci 1024x768 mam obecnie 4 miechy x750bf (gram na 1600dpi) i niewiem czy mi sie opłaca kupic cos droższego. Mam na oku logitech mx 518, razer diamondback , copperhead, ktora bedzie wygodniejsza i pr0-precyzyjna ?? prosze o bardziej szczegółowe wypowiedzi. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Andrewww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rany, koleś, już wszystko zostało powiedziane, czego więcej chcesz Oo I po co drugi taki sam post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...-2_PS2_USB.html http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...18_PS2_USB.html Teraz mi powiedzcie jaka jest różnica między tymi, a serią BF. (oprócz wyglądu) http://www.allegro.pl/item210188969_mysz_a...silver_usb.html To możliwe? (że tak tanio :) ) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez peter.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 1. Różnica: BF a te co pokazałeś - obudowa (lepsza). 2. Możliwe: "(STAN-bardzo dobry)" "opakowanie zastepcze" "GWARACJA 1 miesiąc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 1. Różnica: BF a te co pokazałeś - obudowa (lepsza). A ma to przełożenie na użytkowanie, czy chodzi tylko o wygląd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No jak mówię, że lepsza, to nie tylko z wyglądu, bo to subiektywna sprawa w końcu jest ;) Lepiej się mycha trzyma ręki, scroll jest bardziej stabilny, wydaje mi się, że klik jest nieco cichszy i jakoś mniej widać zabrudzenie na takim matowym gryzoniu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rany, koleś, już wszystko zostało powiedziane, czego więcej chcesz Oo I po co drugi taki sam post? wlasnie koles ze nikt mi nie odpowiedział szczegółowo... czytaj ze zrozumieniem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Szczegóło, czyli jak? Wyliczyłem Ci ile DPI potrzebujesz y_Y i podałem modele jakie są warte uwagi. Jeszcze raz? Copperhead odpada - jest gorszy niż twoja obecna mysz, niższe szybkości maksymalne, najgorsza markowa mysz laserowa. Krait, Diamondback - niezłe myszy, w środku mają obie to samo. MX518 - nieco wyższe szybkości maksymalne, ale i tak nigdy jej nie osiągniesz przy takiej grze. Coś jeszcze? To wszystko jest dostępne na forum, 15 sekund by Ci zajęło znalezienie informacji na ten temat. Wybieraj z tych myszy, taką, która będzie najepiej Ci odpowiadać kształtem. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...