Gość JestemNoobem Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Pamiętacie MAFIE ? mniaaaaam Teraz w Mafie też można bez problemowo pograć i ta gra wciąga mimo tego że niema PS 3.0 i innych bajerów a niewiem jak komu ale ja wolałbym teraz sobie przejść mafie po raz drugi niż Quaka 4 czy DOOMa 3 z tą piękną grafą. Od Dooma lepiej mnie wciągneła pikselowa gierka na mojej komórce ( Townsmen 2 mianowicie) Tak na marginesie grafa w Doom 3 wygląda troche "plastikowo" ja wole coś ala HL2 czyli taki troche fotorealizm a mapki ze stalkera właśnie takie są. Pozatym mam już dość chodzenia przed siebie i strzelania do wszystkiego co chodzi, biega lub pełza :mur: Jakiej grafy by niemiało mi sie już to nudzi B) Jeżeli grafika będzie dobra a fabuła i aspekty wpływające na gameplay bardzo dopracowane no to gra mnie wciągnie. Powiedz że grafika jest najważniejsza ludziom co budzą sie w nocy żeby prezeładować sklep w MMORPG'ach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 W mafię grałem z rok temu(dopiero!) często wywalając gały, o tak: :shock: A o grze stalker... "wszyscy czekamy na jednej fali". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Information about THQ being not satisfied with the situation that developed inside GSC had already reached us before. "They (THQ) didn't even imagine what it's like to work with GSC, - shares with us one of the former members of the company - they didn't even understand who they dealt with. STALKER always was in the state of general design. It's always been a project which was more spoken of than really done." Another source claims that at the end of November THQ made a decision to stop financing the development and to conduct a thorough revision to gain control over the development process. "We don't care what shape the game will ship in anymore, - said one of the THQ bosses to an IGN journalist, - the game must ship in 2006". In addition to all this last week part of the original STALKER development team was moved to another project and another part was simply made redundant. "These were considerable dismissals," - told the source that still remained a member of the GSC staff, - "I heard that next week a THQ representative will arrive and he is going to stay until the project is finished." The third source has information that a brand new engine not based on X-ray technology was in the works inside GSC, which could have been used to power renovated STALKER. Almost all of the team left the studio taking the technology created in a few months with them. GSC representatives consider this fact as theft, but former employees refer to "special circumstances". One of the members of the GSC team assumes that STALKER could be taken away along with the source code by the THQ representatives and handed to another team for work on the project. We attempted to contact GSC representatives but failed to receive an answer. THQ representatives commented on the issue drily: "No comments". Update: Some of the developers revealed that a few months ago THQ seeked a studio ready to finish STALKER. One of the GSC programmers said that this is very unlikely: "The code is mostly not documented, they wouldn't understand a thing there." normalnie super :lol2: :shock: no chyba jednak to będzie S.T.A.L.K.E.R. 4EVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Boze co za ludzie. Jak mozna tak kombinowac?!!! Mowie wam - nie zobaczymy tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 "No comments" :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 heh czytałem to i nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Prawda jest taka, że gdy od miesięcy nic o grze sie nei pisze/mówi to pojawiają sie różne teorie spiskowe itp. Póki nie zobacze oficjalnego infa od gsc albo thq nie biorę tego poważnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Macie piekna gre :| Co jak co,ale takie numery przestaja byc zabawne,zreszta ta gra od samego poczatq cos mi sie wydaje nietaka :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 lol jaka reakcja od razu info nieoficjalne = [ciach!]o prawda, dopóki GSC/THQ nie potwierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 nie da sie opisac postepowania autorów :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 lol jaka reakcja od razu info nieoficjalne = [ciach!]o prawda, dopóki GSC/THQ nie potwierdzi Juz widze, jak ktoras z wymienionych firm potwierdza takie info... marketingowe samobojstwo :) Swoja droga, tekst o kodzie bez dokumentacji jest boski - mam nadzieje, ze ktos to wyssal z palca, bo jak nie to panowie z GSC rzeczywiscie sie "znaja" na pisaniu programow... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Ehhh, sami pesymiści... zobaczycie, że będziemy stalkerować już w kwietniu. Będzie to prezent na 20 rocznicę :) Zresztą takie jest założenie tej gry. Twórcy specjalnie wymyślają takie bzdury żeby później, jak wyjdzie gra, było zaskoczenie i lepsza zabawa. Edytowane 30 Stycznia 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Szlag czlowieka moze trafic gdy czyta .... http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,25592;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 To wszystko jest wyciagniete z tego nieoficjalnego info od Nierealnego. Szczerze to troche za bardzo sie podniecacie ta gra przed jej premiera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Debile przeniesieni do innego projektu. Po cholere inny projekt niech wracaja i dokanczaja stalkera a nie dwie sroki za ogon ciągną . [ciach!]ły !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 ok, wszystko (prawie ;)) okazało się ściemą, więcej znajdziecie tutaj - http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 No i tak ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 A ja bardzo sie z tego ciesze,moze wreszcie dotrze do niektorych,ze przeniesienie gier na pozniejsze terminy nic nie daje poza tym,ze gracze maja od tworcow wieksze wymagania,wiec bardzo dobrze,ze co by nie bylo - wyjdzie w 2006.Co prawda troszq pozno sobie wbili to do lba,ale lepiej pozno niz w cale,bo powiedzcie sami,czy cos by to dalo?? Przenosili ta gre wystarczajaco dlugo,wiec pozniejsze terminy ja tylko wykoncza - ot cala prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) moim zdaniem to specjalnie jest robione to zamieszanie wokół tej gry , każdy sposób jest dobry żeby wypromować tytuł i zainteresować graczy Edytowane 30 Stycznia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 moim zdaniem to specjalnie jest robione to zamieszanie wokół tej gry , każdy sposób jest dobry żeby wypromować tytuł i zainteresować graczy uwierz mi troszkę w temacie siedzę i mniej więcej orientuje co jest robione dal rozgłosu a co nie. ostatnimi czasy stosunki thq i gsc nie są najlepsze do tego nie pamiętam kiedy ostatni raz Oleg wypowiadał sie osobiście dementując pogłoski. Musiał naprawdę koleś sie zdenerwować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://stalker-portal.ru/page-id-554-a-dl.html stare ale jare ;) znalezione na forum LPKorn3324 (www.stalker.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jakie wymagania ma ta mp beta stalkera? Jest możliwość włączyć ją na gf4mx440? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Jakie wymagania ma ta mp beta stalkera? Jest możliwość włączyć ją na gf4mx440?Tak,wszystkie bety i alfy chodza na kartach nie wymagajacych shaderow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 niestety hydro2 nie mogę ci przyznać racji. beta ma zaimplementowane SM nie wiem tylko czy 1.3 czy 2.0 w każdym razie wałkowaliśmy na forum stalkera właśnie co do uruchamiania na gf 2/4 mx bety i niestety osoby z taką kartą zgłaszały niemożliwość odpalenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no to na geforce 2 mx 400 odpale czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 BETA 2215 NIE RUSZY na gf 2/4 mx :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 DX9.0 ? jest to grywalne wogole ? zastanawiam sie czy nie sciagac ale ponoc tylko mp a pobiegalbym sobie i poogladal chociaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 DX9.0 ? jest to grywalne wogole ? zastanawiam sie czy nie sciagac ale ponoc tylko mp a pobiegalbym sobie i poogladal chociaz jeżeli chcecsz grać po lanie to tak, po necie są masakryczne pingi. A i grafika jak to w becie (mp w finale tak jak i tu będzie TYLKO w dx8)jest średnia w końcu to multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Supreme Commander And STALKER Now Coming In 2007 During THQ's financial conference call to discuss their latest results, company execs revealed that two of their main PC titles, the Gas Powered Games RTS title Supreme Commander and the long-in-development GSC Gameworld first person shooter STALKER, will now be released during THQ's 2007 fiscal fourth quarter which means they are now targeted for release between January and March of 2007. dobrze zrozumiałem :) stelker wychodzi najwcześniej w 2007r. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ja też przed chwilą zobaczyłem tą wiadomość , jak to ma być hit w 2007 to chyba muszą zapodać nowy engine , pewnie za 6miechów napiszą , że będzie pod koniec 2007 niech lepiej już nic nie piszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 muehahahahhahehehahahha , to tyle co mam do powiedzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...