Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę sie przyznać że ja też czekam z niecierpliwościa na ta gierke :)

Jednak coraz bardziej boje się tego iż grafa tu przedstawiona bedzie przestarzała - zbyt pózno wydana :sad:

Przeciaganie premiery według mnie to efekt conajmniej dwóch faktów jakie się pojawiły:

1 - to unikanie wydania gry w momencie premiery innych hitów jakie miało miejsce jakiś czas temu - Doom3 oraz HL2

2 - to nadrabianie uciekajacego czasu i podrasowywanie grafiki oraz efektów dostepnych na dany czas

Jednak przciaganie premiery i opisywanie tego na oficjalnej stronie dodaje smaczku co może być również posunięciem marketingowym.

...a moze to wszystko razem...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę sie przyznać że ja też czekam z niecierpliwościa na ta gierke :)

Jednak coraz bardziej boje się tego iż grafa tu przedstawiona bedzie przestarzała - zbyt pózno wydana :sad:

Przeciaganie premiery według mnie to efekt conajmniej dwóch faktów jakie się pojawiły:

1 - to unikanie wydania gry w momencie premiery innych hitów jakie miało miejsce jakiś czas temu - Doom3 oraz HL2

2 - to nadrabianie uciekajacego czasu i podrasowywanie grafiki oraz efektów dostepnych na dany czas

Jednak przciaganie premiery i opisywanie tego na oficjalnej stronie dodaje smaczku co może być również posunięciem marketingowym.

...a moze to wszystko razem...?

a może: nie mamy pieniedzy, zrobimy kilka screenów w photoshopie a naiwni którzy czekają na grę i tak uwierzą że pracujemy nad grą która i tak się nigdy nie ukaze?

oczywiście to tylko takie przypuszczenie, chętnie bym pograł w coś w klimatach stalkera ale jak widać, zanim sie doczekamy premiery, to wyjdzie duke nukem forever :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mozna zrobic z tematem to samo, co z tematem o Oblivionie: zamknac do czasu premiery :rolleyes:

LPKorn3324 jest adminem stronki stalkerzone. Jeśli ktoś będzie ciekaw nowości to zgłosi się do niego,

popieram sialala. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczyliscie czata? Fajnie. Poniewaz robi sie tu taki sam pieprznik jak w temacie o Oblivionie, zastosujemy ten sam srodek: lock do czasu premiery.

Jak ktos bedzie mial jakies nowe newsy i konkretne info do dodania, niech sie odezwie do kogos z moderacji o otwarcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Po to, ze sa tacy, ktorzy wierza ze sie jednak ukaze. EOT

Lepiej zamknij bo jak widze znów sie wpier*** przy*** znaczy się wróżki wiedzące czy gra wyjdzie czy nie :wink:

BTW screen ten nie pokazuje wszystkiego co potrafi silnik graficzny gry ( nie wywróżyłm tego powiedzieli to twórcy gry)

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nierealny- może nie rób offtopa ok? bo właśnei z tego co pamiętam przez takie wypowiedzi właśnie wątek zamknięto

z newsa zacytuje tylko fraGment:

Dziś 18 kwietnia GSC wreszcie udostępniło kalendarz na kwiecień. Wedle zapowiedzi miał być interesujący ze względu na fakt, iż miał być wykonany na najnowszej wersji silnika graficznego napędzającego S.T.A.L.K.E.R.a. Niestety nie otrzymaliśmy klarownego obrazka na podstawie, którego można potwierdzić ten fakt.

I to by było na tyle, zainteresowanych odsyłam pod linka wspomnianego linka http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=98 ; od siebie (co zresztąnapisałe w newsie) dodam tylko,że to nie może być obecny stan grafiki w grze- coś takiego można było zobaczyć 3 lata temu również w obrazkach ze stalkera.

EDIT:

chybo wszystko się wyjaśniło, screen pochodzi z wersji DX8 na niskich detalach, wersja z bloomem choć z nim bym się wstrzymał

Edytowane przez LPKorn3324

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>>> http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=101

"W dniu dzisiejszym światło dzienne ujrzały 3 nowe fotki z gry. Zgodnie z zapewnieniami strony jaka je opublikowała czyli stalker-world.com.ua pochodzą one z wersji DX9. Pierwsza fotka to z pewnością ujęcie z trailera "The Toughes enemy", który"

resztę informacji jak i 3 fotki znajdziecie pod linkiem

Edytowane przez LPKorn3324

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda ładnie... ale długo robią... ciut za długo :-/ no mogli by już go wydać no :-/

czy tak ładnie to nie wiem jedne screen z trailera jest ok reszta dosyć kontrowersyjna wogóle śmieszne rzeczy sie porobiły bo ponoć to tą artworki! :) GSC jeżeli wypuszcza fotki to informuje o tym sporo źródłem tymczasem ostatnio monopol na streeny ma owa strona o jakiej można przeczytać w newsie stąd rodzą się (ciekawie czy słusznie) teorie spiskowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie kombinują model fizyki taki jak w Crysis'ie :)

Jeśli Niemcy mogą coś takiego zrobić, to dlaczego autorzy Stalker'a by nie mogli :wink:

Pracują po cichu, a gdy pokażą efekt finalny każdy będzie szukał szczęki na podłodze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

co do fizyki to sie zgadzam, na wielu filmikach bylo widac wszedobylskie "prawa fizyki"

W Becie fajnie się przedstawiała fizyka. Zwłaszcza podobały mi się rykoszety.

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo: http://www.gamershell.com/download_9122.shtml ?

CZekam na ta gre z niecierpliwoscia. I choc wierze w to tak samo jak wierzylem w dnf, to cos jednak mi mowi, ze ta gra wyjdzie...

było dawno temu jużchyba dobry rok ;)

a jeżeli chodzi o fizykę to w downloadzie (http://stalker.funday.pl/downloads.php?cat_id=2 - wymagana rejestracja [trwa z 20 sekund zero maili, spamu itp] ) macei pare filmików przenetujących ją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

premiera stalkera ma sie odbyc pod koniec roku - wczoraj nawet w wyborczej był artukuł poświęcony stalkerowi- moim zdaniem gra napewno wyjdzie , jestem pewien ze gra zrekompensuje nam tak długi czas oczekiwania na nią :blink:

Szczerze mówiąć mam juz dosc ciasnych klaustrofobicznych strzelanek- domm , quake , czy fear :mur: Dlatego ,, czekam" na Stalkera :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi