ORZECH1976 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Muszę sie przyznać że ja też czekam z niecierpliwościa na ta gierke :) Jednak coraz bardziej boje się tego iż grafa tu przedstawiona bedzie przestarzała - zbyt pózno wydana :sad: Przeciaganie premiery według mnie to efekt conajmniej dwóch faktów jakie się pojawiły: 1 - to unikanie wydania gry w momencie premiery innych hitów jakie miało miejsce jakiś czas temu - Doom3 oraz HL2 2 - to nadrabianie uciekajacego czasu i podrasowywanie grafiki oraz efektów dostepnych na dany czas Jednak przciaganie premiery i opisywanie tego na oficjalnej stronie dodaje smaczku co może być również posunięciem marketingowym. ...a moze to wszystko razem...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Muszę sie przyznać że ja też czekam z niecierpliwościa na ta gierke :) Jednak coraz bardziej boje się tego iż grafa tu przedstawiona bedzie przestarzała - zbyt pózno wydana :sad: Przeciaganie premiery według mnie to efekt conajmniej dwóch faktów jakie się pojawiły: 1 - to unikanie wydania gry w momencie premiery innych hitów jakie miało miejsce jakiś czas temu - Doom3 oraz HL2 2 - to nadrabianie uciekajacego czasu i podrasowywanie grafiki oraz efektów dostepnych na dany czas Jednak przciaganie premiery i opisywanie tego na oficjalnej stronie dodaje smaczku co może być również posunięciem marketingowym. ...a moze to wszystko razem...? a może: nie mamy pieniedzy, zrobimy kilka screenów w photoshopie a naiwni którzy czekają na grę i tak uwierzą że pracujemy nad grą która i tak się nigdy nie ukaze? oczywiście to tylko takie przypuszczenie, chętnie bym pograł w coś w klimatach stalkera ale jak widać, zanim sie doczekamy premiery, to wyjdzie duke nukem forever :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Czyli mozna zrobic z tematem to samo, co z tematem o Oblivionie: zamknac do czasu premiery :rolleyes:LPKorn3324 jest adminem stronki stalkerzone. Jeśli ktoś będzie ciekaw nowości to zgłosi się do niego, popieram sialala. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Skonczyliscie czata? Fajnie. Poniewaz robi sie tu taki sam pieprznik jak w temacie o Oblivionie, zastosujemy ten sam srodek: lock do czasu premiery. Jak ktos bedzie mial jakies nowe newsy i konkretne info do dodania, niech sie odezwie do kogos z moderacji o otwarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Pojawila sie nowa kartka z kalendarza: http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=98 Topic zostawiam na razie otwarty, zeby byla mozliwosc komentowania. Licze, ze nie zrobi sie tu znow taki chlew jak poprzednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 kartka jest spóźniona i do tego niezbyt piękna - mogli się bardziej postarać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 po co otworzyliście topic,skoro ta gra NIGDY się nie ukaże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Po to, ze sa tacy, ktorzy wierza ze sie jednak ukaze. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no właśnie :) ja czekam na DNF!! to będzie killer dopiero. oby bill nie położył na nim swoich łap jak to było z halo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Po to, ze sa tacy, ktorzy wierza ze sie jednak ukaze. EOT Lepiej zamknij bo jak widze znów sie wpier*** przy*** znaczy się wróżki wiedzące czy gra wyjdzie czy nie :wink: BTW screen ten nie pokazuje wszystkiego co potrafi silnik graficzny gry ( nie wywróżyłm tego powiedzieli to twórcy gry) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Nierealny- może nie rób offtopa ok? bo właśnei z tego co pamiętam przez takie wypowiedzi właśnie wątek zamknięto z newsa zacytuje tylko fraGment: Dziś 18 kwietnia GSC wreszcie udostępniło kalendarz na kwiecień. Wedle zapowiedzi miał być interesujący ze względu na fakt, iż miał być wykonany na najnowszej wersji silnika graficznego napędzającego S.T.A.L.K.E.R.a. Niestety nie otrzymaliśmy klarownego obrazka na podstawie, którego można potwierdzić ten fakt. I to by było na tyle, zainteresowanych odsyłam pod linka wspomnianego linka http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=98 ; od siebie (co zresztąnapisałe w newsie) dodam tylko,że to nie może być obecny stan grafiki w grze- coś takiego można było zobaczyć 3 lata temu również w obrazkach ze stalkera. EDIT: chybo wszystko się wyjaśniło, screen pochodzi z wersji DX8 na niskich detalach, wersja z bloomem choć z nim bym się wstrzymał Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Już na dniach rocznica, więc meijmy nadzieję, że dadzą nam z tej okazji coś więcej. Coś czuję, że będzie się działo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Już na dniach rocznica, więc meijmy nadzieję, że dadzą nam z tej okazji coś więcej. Coś czuję, że będzie się działo tak.....pokażą w TV program o Czarnobylu i powiedzą że przekładają STALKERA o kolejny rok...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 widze ze Ralf chyba nie ma co robic i probuje wszczac burde w tym temacie. znow zamkna temat bo wchodza tu ci ktorzy tylko napastuja tych co wierza ze stalker wyjdzie i na niego czekaja. chyba bedzie trzeba uzyc przycisku !raport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) >>> http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=101 "W dniu dzisiejszym światło dzienne ujrzały 3 nowe fotki z gry. Zgodnie z zapewnieniami strony jaka je opublikowała czyli stalker-world.com.ua pochodzą one z wersji DX9. Pierwsza fotka to z pewnością ujęcie z trailera "The Toughes enemy", który" resztę informacji jak i 3 fotki znajdziecie pod linkiem Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Noi co panikarze, nieładne? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zawalili sprawe, mogli wydac to w 20 rocznice tragedi w Czarnobylu... jednak nie ma co, na setną powinno byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wygląda ładnie... ale długo robią... ciut za długo :-/ no mogli by już go wydać no :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wygląda ładnie... ale długo robią... ciut za długo :-/ no mogli by już go wydać no :-/ czy tak ładnie to nie wiem jedne screen z trailera jest ok reszta dosyć kontrowersyjna wogóle śmieszne rzeczy sie porobiły bo ponoć to tą artworki! :) GSC jeżeli wypuszcza fotki to informuje o tym sporo źródłem tymczasem ostatnio monopol na streeny ma owa strona o jakiej można przeczytać w newsie stąd rodzą się (ciekawie czy słusznie) teorie spiskowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pewnie kombinują model fizyki taki jak w Crysis'ie :) Jeśli Niemcy mogą coś takiego zrobić, to dlaczego autorzy Stalker'a by nie mogli :wink: Pracują po cichu, a gdy pokażą efekt finalny każdy będzie szukał szczęki na podłodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Tak tak, strasznie po cichu. W ogole żadnego zamieszania nie ma wokół tej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przecież fizykę to oni już mieli. I to jaką! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 co do fizyki to sie zgadzam, na wielu filmikach bylo widac wszedobylskie "prawa fizyki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ehhh mi juz troche zbrzydlo czekanie na Stalkera. Pamietam jak bylo o nim glosno za czasow swietnosci GF3/4 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) co do fizyki to sie zgadzam, na wielu filmikach bylo widac wszedobylskie "prawa fizyki" W Becie fajnie się przedstawiała fizyka. Zwłaszcza podobały mi się rykoszety. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bylo: http://www.gamershell.com/download_9122.shtml ? CZekam na ta gre z niecierpliwoscia. I choc wierze w to tak samo jak wierzylem w dnf, to cos jednak mi mowi, ze ta gra wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Bylo: http://www.gamershell.com/download_9122.shtml ? CZekam na ta gre z niecierpliwoscia. I choc wierze w to tak samo jak wierzylem w dnf, to cos jednak mi mowi, ze ta gra wyjdzie... było dawno temu jużchyba dobry rok ;) a jeżeli chodzi o fizykę to w downloadzie (http://stalker.funday.pl/downloads.php?cat_id=2 - wymagana rejestracja [trwa z 20 sekund zero maili, spamu itp] ) macei pare filmików przenetujących ją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 panowie mozecie mi powiedziec jak dlugo jeszcze? sa jakies pogłoski??? wlasnie sciagam trailerka:) czekam na jakas fajna strzelanke;) fear byl niestety kiepski i nudny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 genghiskhan ja tak mysle ze stalker tez ci sie nie bedzie podobal, nie pytaj mnie dlaczego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 premiera stalkera ma sie odbyc pod koniec roku - wczoraj nawet w wyborczej był artukuł poświęcony stalkerowi- moim zdaniem gra napewno wyjdzie , jestem pewien ze gra zrekompensuje nam tak długi czas oczekiwania na nią :blink: Szczerze mówiąć mam juz dosc ciasnych klaustrofobicznych strzelanek- domm , quake , czy fear :mur: Dlatego ,, czekam" na Stalkera :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...