soulburner Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Takie uroki PurePC i "jedna gra, jeden temat", zaraz się zrobi 79 podstrona tematu i nikt nie będzie pamiętał o moim pytaniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Jak widzisz 0 organizacji na PurePC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Hmmm mam problem z grafika wie ktos dalczego tak sie dzieje ?? Screny: http://img402.imageshack.us/my.php?image=x...20343360tk5.jpg http://img91.imageshack.us/my.php?image=xr...20341684sl1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Hmmm mam problem z grafika wie ktos dalczego tak sie dzieje ?? Sterowniki do grafy zmień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Spróbuj także 'odkręcić' trochę grafe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) jak kotś ma jeden wolny cd key, to chetnie go przyjme od 3 godzin czekam na maila Edytowane 22 Lutego 2007 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Wchodzcie tu - 82.33.69.210, port def Albo już Was nie ma albo ciągle są problemy z tą betą. Jacek-Placek, daj spokój... za słabego kompa masz. Nie pójdzie u Ciebie. ;) Do miazgi napisz... wspominał, że ma jeszcze dwa. Edytowane 22 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 pzred chwila gralismy w 4 ale glownie w 3 bo 4th mial za duzyping...w ogole w tej grze bez powodu ping skacze ze 60 do 150..nawet na 60 czuje sie jakbym gral na 300ms w cs 1.6 mam nadzieje ze w final bedzie zupelnie inaczej bo wkurzajace ejst ogladanie postaci co 5metrrow nawet jesli masz ping 70 jak i druga tez osoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ta beta jest ble... wczoraj pingi 50 na moim serwie, dzis 200, a polowa osob miala "invalid host" :/ lagi masakryczne, dobrze ze to tylko beta, miejmy nadzieje ze full juz bedzie bez wad tej bety mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Kurka na tym serwie mi invalida wyskakuje brrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Albo już Was nie ma albo ciągle są problemy z tą betą. Jacek-Placek, daj spokój... za słabego kompa masz. Nie pójdzie u Ciebie. ;) Do miazgi napisz... wspominał, że ma jeszcze dwa. No serwerek sobie po prostu zniknal, jak setki innych... :] Pingi niby pokazuje dobre a faktycznie nieraz wydaja sie byc kilka razy wieksze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Zerknijcie proszę czy widać serwer postawiony przeze mnie. Wiele ich nie ma na liście więc nie zajmie wam to dużo czasu. Jeśli jest widoczny to będziecie wiedzieli który to jest. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie ma, ale widze, że maja nowa mape "deserted factory" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Skąd nowa mapka, czyżby z jakiejś nowszej jescze bety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No tak THQ TEAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ok 22:00 proba nr 2 :) IP 83.142.125.199:5445 TS: 88.198.106.106:8767 mam nadzieje, ze tym razem jakos wszystkim zainteresowanym uda sie wejsc i pogramy bez lagow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Podaje ip: 217.113.234.140 Już stoi, jak ktoś chętny to zapraszam. Parę(naście) minut poczekam. Edytowane 22 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Smieszna sprawa, odpalilem dedykowany i ustawiam opcje, m. in. port, jest jak byk obok napisane, ze 0-65535 a mozna max. wprowadzic 4 cyfry. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Pograłem sobie trochę na przypadkowych servrach Myślę że problemy mogą być nie tylko po stronie Betki są servy gdzie pokazuje ping 50 - 60 i można spoko grać Na tym servie grałem z 45 minut Edytowane 22 Lutego 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 qqrydza jaki port jeśli def. to jaki to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) @Mario, ja grałem na serwie co miałem ping 140 i zapierniczało jak cholera, nie było żadnych lagów. EDIT: No ja pierdyle co się z Wami dzieje Panowie? Edytowane 22 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja proponuje żeby Ci co stawiają te niby servery ,poczytali trochę jak to się robi ,bo człek traci czas a czas to pieniądz :) Tyle prób i [gluteus maximus] zbita :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 217.113.234.140:5445 - tu gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Podaje ip: 217.113.234.140 Już stoi, jak ktoś chętny to zapraszam. Parę(naście) minut poczekam. Gramy, gramy. Taki ip jak jest napisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Gramy, gramy. Taki ip jak jest napisany.Invalid host Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Invalid host No właśnie mnie wywaliło z gry. :cry: z godzinę graliśmy. Serwer już postawiony i mam nadzieję, że wrócą wszyscy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) 4 próby i to samo Invalid host :/ Gra świateł i cieni Stalkerze powala , tego chyba jeszcze nie było ( no może trochę w F.E.A.R ) Edytowane 22 Lutego 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja juz po grze, mam dosyc. :] Bugi, bugi i jeszcze raz bugi. Po 2 bugi, po 3 bugi, po 4 bugi (moiwlem juz o tym ?)... Kod mp tragedia, pingi nieraz wskazuje w miare normalne a spust reaguje po 1 sek. 2ch... Jak 3 razy z rzedu odwiedzalem sklep i kupowalem granaty to wital mnie radosny komunikat: Dla mnie to ta beta nie zasluguje nawet na miano alphy, powiem wiecej, wstydzil bym sie takie cos wypuscic... Jesli mp to beda 3 tryby, dm, tdm i ctf aka artefakty to gratuluje pomyslowosci tworca, ja wysiadam. :] Szkoda, ze nie wydali jej w prima aprilis, bo wtedy zrozumial bym aluzje. Widac jak na dloni, ze to cale mp jest dodane tak aby bylo, gdyby sie postarali to wzorem tworcow dm of m&m powierzyli by tworzenie mp oddzielnej ekipie a sami by sie skupili na sp, a tak dostaniemy i jedno i drugie niedokonczone. Z mojego tekstu mozecie wnioskowac, ze jestem zawidziony... w gruncie rzeczy tak wlasnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) AMEN ,nic dodac, nic ujac. Szkoda, a mieli tyle czasu i dobrych pomyslow. Edytowane 22 Lutego 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 dokładnie na stos z nimi i tak ściągnę pirata ! nie no lol wielki owszem od czasu do czasu jakich błędzik się pojawi ale żeby cały czas? panowie wrzućcie na looz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...