Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :D plum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 plam, plom, plóm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 <= kilknijcie ;]lepiej to usuń :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: Update: Banan na tydzien, mialem tylko opieprzyc, ale pan Niemiec jest tak "sfany" ze podmienil linka i chcial ze mnie idiote zrobic, zapomnial ze wczesniejszy user tez zacytowal, z tym poprzednim linkiem. Nieladnie panie Niemiec, nie spodziewalem sie po Was takiego zlamania regulaminu a zwlaszcza braku dobrego smaku :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: a ten urlop platny czy nie?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: a ten urlop platny czy nie?? :roll::banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: a ten urlop platny czy nie?? :roll::banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:a sa marchewki?? bananoff nie lubie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: a ten urlop platny czy nie?? :roll::banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:a sa marchewki?? bananoff nie lubie :? http://images.google.com/images?q=tbn:D55IstKHOyEJ:www.mamaija.pl/zabawki/chi_hgard_ogr_68478.gif Mówisz i MASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 taaa dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Czy to jest az tak smieszne ?? Wydaje mi sie ze takie rzeczy nie powinny byc powodem do ogolnej radosci :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Czy to jest az tak smieszne ?? Wydaje mi sie ze takie rzeczy nie powinny byc powodem do ogolnej radosci :x no dooobra.. poprawie sie :roll: wybacz reed ale jakos tak dobry humor mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A ja się zaręczyłem, i też mam zajebisty humorek :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A ja się zaręczyłem, i też mam zajebisty humorek :Plóm: :Plóm:gratuluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 hehe ale plom... ;] Kolega Niemiec pozdrawia Was i wie ze bedziecie za nim tesknic... ;] mi osobiscie bedzie brakowalo tego ludzika biegajacego po lewej stronie ale to tylko tydzien :D PLOM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 hehe ale plom... ;] Kolega Niemiec pozdrawia Was i wie ze bedziecie za nim tesknic... ;] mi osobiscie bedzie brakowalo tego ludzika biegajacego po lewej stronie ale to tylko tydzien :D PLOM hmm tylko?? dla mnie to az tydzien :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A ja się zaręczyłem, i też mam zapupisty humorek :Plóm: :Plóm: To Ty masz prawo suszyc zeby :P Kongratulejszyn !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 THC @LL :lol: Nie rozpisujmy się tu na ten temat, bo tutaj są :Plóm:'y :] Na oślej jest temat odnośnie tego wszystkiego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 a wiec wracajac do tematu to :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 :zonk: <= super ;] <= kilknijcie ;] :plum: Urlop :evil: Update: Banan na tydzien, mialem tylko opieprzyc, ale pan Niemiec jest tak "sfany" ze podmienil linka i chcial ze mnie idiote zrobic, zapomnial ze wczesniejszy user tez zacytowal, z tym poprzednim linkiem. Nieladnie panie Niemiec, nie spodziewalem sie po Was takiego zlamania regulaminu a zwlaszcza braku dobrego smaku :/ Co fakt to fakt, zarty zartami ale zeby taki rozsadny czlowiek jak NIEMIEC....hmm troche mnie to zdziwilo, chyba ze ja sie stary robie :( REED MASZ JEDNAK u mnie plusa za dbanie o porzadek i bezkompromisowosc, chociaz szkoda mi chlopaka, ale za tydzien wroci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 kup pan cegłę :P plóm, blurp - co będzie następne :?: btw kiedy blurp doczeka się ikonki :?: :blurp: - bo jak widać nadal jej nie ma ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 no i bardzo dobrze. Nie wiem co on tam podlinkowal, ale skoro agresja byla, wiec na pewno cos gluteusowego. Panowie....... PLÓMAJMY !!! PLÓM PLÓM PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 kup pan cegłę :P plóm, blurp - co będzie następne :?: btw kiedy blurp doczeka się ikonki :?: :blurp: - bo jak widać nadal jej nie ma ;] Nie ma i nie bedzie co najwyzek znaczek firmowy PlÓMA sobie podrobia, a tak bedzie tandetny :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ooo Panie Niemiec... nieladnie... juz wiem co bylo :/ cytat zostal. Bardzo, bardzo nieladnie... plóm się Ciebie wstydzi i już nie skacze tak radośnie jak kiedyś. Chomik ParanoikA natomiast ma dzisiaj czkawke po twoim wybryku. :/ Po moderatorze tylu forów i moim zdaniem bardzo dobrym użytkowniku nie spodziewałem się czegoś takiego. Była chyba tylko większa akcja z gościem (flowerman?), ktory zalinkował zdjęcia z rottena albo coś takieg. bleeeeee zygac sie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 no i bardzo dobrze. Nie wiem co on tam podlinkowal, ale skoro agresja byla, wiec na pewno cos gluteusowego. Panowie....... PLÓMAJMY !!! PLÓM PLÓM PLÓM :Plóm: Takie cos bylo ze az :oops: Masz rację PLÓMAJMY, bo blurpowcy cos szykuja slyszalem :wink: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 kup pan cegłę :P plóm, blurp - co będzie następne :?: btw kiedy blurp doczeka się ikonki :?: :blurp: - bo jak widać nadal jej nie ma ;] Nie ma i nie bedzie co najwyzek znaczek firmowy PlÓMA sobie podrobia, a tak bedzie tandetny :wink: heheh cos jak to: ale na blurpa bardziej to by pasowalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 dawno mnie tu nie bylo a to juz 40 stron no to :ploom: na dobranoc :)))) plom wam wszyskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ale na blurpa bardziej to by pasowalo No co ty zeby nam BLURPowcy całe piwo wypili, dajze spokoj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...