Niemiec Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Kwisatz Haderach to Paul Muad'Dib czyli glowny bohater powiesc Diuna a ten chlopiec ma niebieskie oczy od melanzu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 cos maly ruch dzisiaj na plómkalni.. :( a wiec: Plóm za Sikora Plóm za BLANTMENa Plóm za kazika2000 Plóm za Niemca ;) i Plóm za mnie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Thx radzio :] :Plóm: :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 PLÓMDOBRY PLÓM PLÓM PLÓM PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 PLÓMDOBRY PLÓM PLÓM PLÓM PLÓM wprowadziles galimatias ! bo przeciez w/g czasu Sikora to powinienes powiedziec plómwieczór albo plómbranoc ! plómdobry mozesz powiedziec dopiero o 4:00 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 PLÓM za siebie :twisted: :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 PLÓM za siebie :twisted: :lol: :Plóm:samolub ;) PLÓM for all :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 PLÓM za siebie :twisted: :lol: :Plóm:samolub ;) PLÓM for all :D Wszyscy już byli :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 buhehhehehehe chlopaki - jestescie naprawde zabbawni - o malo nie spadlem z fotela jak przeczytalem - "samolub" :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 dawno nie plómkalem :( plómpraszam ale napłómde bylem nie dysponowany.teraz juz bede plómkal razem z wami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 dawno nie plómkalem :( plómpraszam ale napłómde bylem nie dysponowany.teraz juz bede plómkal razem z wami :D mam taką nadzieję bo inaczej plómkiem dostaniesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 widze po przystapieniu do unii plómgresja wzrosla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 widze po przystapieniu do unii plómgresja wzrosla :Deee nie.. raczej spadla.. tylko jakis taki pobudzony jestem :mrgreen: Pan Zielony rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tylko jakis taki pobudzony jestem :mrgreen: narkotyki-nie biore :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tylko jakis taki pobudzony jestem :mrgreen: narkotyki-nie biore :D nie martw sie.. ja tez nie (serio) :) nie pije, nie pale, nie cpam, jem frytki i hamburgery... czyli jestem ok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tylko jakis taki pobudzony jestem :mrgreen: narkotyki-nie biore :D nie martw sie.. ja tez nie (serio) :) nie pije, nie pale, nie cpam, jem frytki i hamburgery... czyli jestem ok 8) zielonym polem rażenia sie osłonić! heheh plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 tylko jakis taki pobudzony jestem :mrgreen: narkotyki-nie biore :D nie martw sie.. ja tez nie (serio) :) nie pije, nie pale, nie cpam, jem frytki i hamburgery... czyli jestem ok 8) Jesteś cool :D :wink: Normalnie eurpopejczycy jesteśmy :lol: :Plóm: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Jesteś cool :D :wink: Normalnie eurpopejczycy jesteśmy :lol: :Plóm: :wink: tez tak sądzę 8) co do 1 jak i 2 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja pale ,pije,cpalem :( ale walcze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja pale ,pije,cpalem :( ale walcze :D walcz!! walcz!!! nie poddawaj sie :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 kumpel ktory ostatnio byl w robocie na nocce,rozpakowywal towar (fajki) i na spodzie paczki byla cena : l&m-8zl malasy-10zl jezeli tak bedzie to fajki na pewno rzuce. do drugsow juz nie wracam a pic (z umiarem) raczej nie przestane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 do drugsow juz nie wracam a pic (z umiarem) raczej nie przestane :D niezzle ! - najwazniejsze to sie do tego przyznawac ! a poza tym - to nieprzejmoj sie ! a ja nie pale fajek, nie pije ! ale zielone pale - i wiem ze od tego sie nieuzaleznia ! a poza tym - plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 kumpel ktory ostatnio byl w robocie na nocce,rozpakowywal towar (fajki) i na spodzie paczki byla cena : l&m-8zl malasy-10zl jezeli tak bedzie to fajki na pewno rzuce. do drugsow juz nie wracam a pic (z umiarem) raczej nie przestane :D co do fajek to policz ile wydajesz na nie tygodniowo i razy 52 ;) za taka kaske mozna by cos fajnego swojej dziwczynie qpic niz sie truc ;) a co do pifka to przyznam sie, ze przd meczykiem w AA maly redsik laduje w zoladku :D (celnosc +50% - nie wiem jak ale dziala ;) ) btw: PALENIE TYTONIU etc. POWODUJE RAKA, CHORBY SERCA, "DZIURĘ BUDŻETOWĄ" I OZONOWĄ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 1.co do palenia to wiem ze to wyrzucone sianko w bloto,ale nie az tak latwo to rzucic,kazdy kto pali ten wie o co chodzi.mam jednak nadzieje ze podwyzka cen papierosow uniemozliwi mi ich palenie-nie bedzie mnie na nie stac. 2.co do zielonego: to wszystko uzaleznia,nawet czytanie ksiazek,chodzenie na spacery itp. zielsko to nie jest nic mocnego,w malych ilosciach jest nawet zdrowe, ale jak patrze na kumpli ktorzy pala juz prawie 10 lat to stwierdzam ze to juz nie sa ludzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 mam kumpla, ktory palil od 15 roku zycia (zielone) ale jak skonczyl 17 to zmadrzal i juz nie pali; zupelnie inny z niego czlowiek teraz jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ze mna bylo podobnie: co prawda zielonie nie wiem kiedy zaczalem palic,ale twarde drugsy zaczalem brac w wieku 15 lat a skonczylem w 18. mam teraz 21 lat i od trzech lat nic nie jem: studiuje na dwuch kierunkach na UAM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 nie mowie o takim 24h/7 nie tak ze wstaje rano i pierwsza zecz to opalam bombe po wczorajszym ale o takim imprezowym - zamiast ankoholu hehe :P :P p.s plóm p.s ale czasami sie tak zdaza ze codzinnie - no trzeba sie oddstresowac po szkole nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 aaa..... to jeszcze z toba nie jest tak zle,ale pamietaj wszystko z umiarem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ok. ide spac ;) jeszcze nigdy sie tak nie nagadalem jak dzisiaj :D plómbranoc All i Plóm za nieobecnych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 plómbranoc radzio_ ,do jutra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...