Bartek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Oczywiście , grafa jest ważna, ten kto widział jak ma wygląda RE 5 na X360 i PS3 ten wie jak będzie wyglądała następna częśc. Przecież RE4 wyszedł parę lat temu. Wtedy zabijał grafiką. Pozdro dla fanów tej doskonałej serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie wygląda gorzej niż na PS2: Granie na klawiaturze to jakaś paranoja. Pad jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Oczywiście , grafa jest ważna, ten kto widział jak ma wygląda RE 5 na X360 i PS3 ten wie jak będzie wyglądała następna częśc. Przecież RE4 wyszedł parę lat temu. Wtedy zabijał grafiką. Pozdro dla fanów tej doskonałej serii Co prawda to prawda..."graficznie wygląda pięknie, chodź nie jest to dla mnie zawsze najważniejsze.....oprócz świetnej grafy najważniejsze to sam klimat, fabuła a "rysiek" to ma....:"zawsze miał" bo od najmłodszych lat "straszyło i straszyć będzie resident evil I......II itd... także, mając już od ponad 1,5 roku R IV...na ps2...czekałem az wyjdzie na pieca...aż wreszcie sie udało.... Już nie mogę sie doczekać..... aha słaby zakuppp Pada !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Devil, te screeny to Twojej roboty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (Oczywiście , grafa jest ważna, ten kto widział jak ma wygląda RE 5 na X360 i PS3 ten wie jak będzie wyglądała następna częśc. Przecież RE4 wyszedł parę lat temu. Wtedy zabijał grafiką) zabijał grafiką ale chyba tetrisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ' date=' 4 lut 2007, 14:15' post='2496600'] Devil, te screeny to Twojej roboty? Nie mojej teściowej ;) Gra nie osiąga więcej niż 30 FPS i jeszcze nie da rady skonfigurować dobrze pada. Trzeba popracować nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) No rzeczywiście te skriny są lipne :( Mimo wszystko grafika zniechęca naprawde. Zdam za godzinke relacje czy klimat da rade to nadrobić... ale wątpie w to.... Na ps2 to może tak bardzo nie odstraszało jak się do tv podepnie i niska rozdziałka, ale na dobrym monitorze to czarno to widze... Edytowane 4 Lutego 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Nie mojej teściowej ;) Gra nie osiąga więcej niż 30 FPS i jeszcze nie da rady skonfigurować dobrze pada. Trzeba popracować nad tym. Wiesz, pytam się bo może to fotki z netu (których pełno teraz). Ponoć z lewą gałką analogową są problemy. Myślę że szybko się pojawi jakiś patch bo wątpię by takie niedopracowania pozostały. Klimat utrzymuje... w końcu to Resident... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) No rzeczywiście te skriny są lipne :( Mimo wszystko grafika zniechęca naprawde. Zdam za godzinke relacje czy klimat da rade to nadrobić... ale wątpie w to.... Na ps2 to może tak bardzo nie odstraszało jak się do tv podepnie i niska rozdziałka, ale na dobrym monitorze to czarno to widze... Nie głupi pomysł podpiąć TV jak i tak ktoś nie ma PS2 albo RE4 na nią (jak ja :( ) . Mi tam grafa nie przeszkadza. Na PS2 grałem przez chwilę u kumpla i nie miałem okazji pograć dłużej. Teraz mogę pograć na PC. Kurcze te wsioki z tej wioski są bardziej ruchliwe niż w poprzednich częściach zombiaki. Rzucają jakimiś nożami .chodzą z widłami i ogólnie bywa trudno ;) Na razie jestem w tej wiosce ,ale już po 6 wieśniakach zabrakło mi amunicji :lol: Teraz latam i ich nożem albo z buta traktuje. Parę razy mi się udało z bliska walnąć heada i główka się rozp.... i odstrzeliłem im głowę. IMO lepiej to wygląda niż w poprzednich. Teraz muszę dorwać jakąś dwururkę :D Edytowane 4 Lutego 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 profesional to jest dopiero wyzwanie, przeszedłem tak na ps2. zaraz zobacze jak to na pc wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Już mam dwururkę :twisted: Ale jakiś wieśniak dorwał Piłę łąncuchową ,a ja siedziałem zamknięty w chacie. Niestety zwykle kontakt z piłą źle się kończy ;) Wracam do gry i wypowiem się jak przejdę znacznie dalej co o tej grze myślę ,bo jak na razie to jest bardzo dobrze Edytowane 4 Lutego 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 No chwile pogralem klimacik wypas, ku.. mać gdyby nie ta grafika :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Trzeba się modlić i Boga prosić by szybko wprowadzili jakiś patch który grafe poprawi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ' date=' 4 lut 2007, 16:45' post='2496788'] Trzeba się modlić i Boga prosić by szybko wprowadzili jakiś patch który grafe poprawi! Zapomnij o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zapomnij o tym :)Dlaczego niby? Do Devil MAy Cry 3 dali więc jest szansa że do RE4 też dadzą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Mały filmik z wersji PC. Powinien zachęcić tych, którzy jeszcze nie grali po sięgnięcia za tą pozycję :) Edytowane 4 Lutego 2007 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Gra jest na prawde wypas. Jak każdy RE, ma to coś. Kurcze żeby chociaż te tekstury były ładniejsze :( może jakiś pack wyjdzie czy cuś.... Strasznie się wszystko zlewa na 17 LCD. (Wiem takie mają być kolorystycznie itd. żeby klimat był, ale chodzi mi tu o detale). Niemniej jednak zachęcam gorąco bo jest lepiej niż dobrze (jeśli chodzi o grywalność). Prawa gałka w ogóle nie dział... np. zoom. Edytowane 4 Lutego 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Po jakiemu te zombiaki gadają? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 bo jej nie ustawiles w opcjach :-P , grafika jeszcze ujdzie ale te cutscenki sa po prostu tragiczne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Aha, jakby ktoś chciał poradnik 64mb, pdf (wiadomo skad ;)) to walcie na PM i podajcie gdzie wrzucić. BTW ściągnąłem sobie OST z RE4 bo naprawdę REWELKA muzkya/dźwięk. No cut scenes to dramat :) wydaje mi się że nawet lepsze w RE1 były :o. No rzeczywiśćie nie zauważyłem setuptool :-) Już gałki ustawiłem :D. Edytowane 4 Lutego 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zombiaki gadaja po hiszpańsku, jestesmy w Hiszpani, grafika w 1650x1080 na 22 calach wygląda... duzo lepiej niz na ps2, po prostu rozdziałka robi swoje, cut scenki wyglądaja dużo gorzej niz na ps2 , ciekawe czemu..Ja ogólnie nie narzekam- i tak mi sie podoba na ps2 przeszedłem pare razy tu tez pewno tak zrobie. Klawa jest do ogarniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Cutscenki do zwykłe filmiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Większa rozdziałka tu niewiele da jak tekstury są niskiej rozdzielczości. tripsta nie wiem ja u innych ,ale u mnie np. nie da rady w ogóle zmienić ustawień pada w grze :| Podpiąłem pada od PS2 i nie działa prawa gałka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Większa rozdziałka tu niewiele da jak tekstury są niskiej rozdzielczości. tripsta nie wiem ja u innych ,ale u mnie np. nie da rady w ogóle zmienić ustawień pada w grze :| Podpiąłem pada od PS2 i nie działa prawa gałka :/u mnie tez nie dzialala prawa galka dopoki nie ustawilem jej w setupie Edytowane 4 Lutego 2007 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 takie cos znalazlem ... w niezbyt zrozumialym jezyku ale jednak http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364 to chyba ma na celu zastapienie galki analagowej mychom.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zombiaki gadaja po hiszpańsku, jestesmy w Hiszpani, grafika w 1650x1080 na 22 calach wygląda... duzo lepiej niz na ps2, po prostu rozdziałka robi swoje, cut scenki wyglądaja dużo gorzej niz na ps2 , ciekawe czemu..Ja ogólnie nie narzekam- i tak mi sie podoba na ps2 przeszedłem pare razy tu tez pewno tak zrobie. Klawa jest do ogarniecia Nom ja obejrzałem dwa filmiki, które wcześniej podałem w wyższej rodzielczości i moje nastawienie co do grafiki się zmieniło. Nie jest źle - jak na mnie może być. Rzeczywiście, klimat miecie. Nie mogę się doczekać kiedy w to zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 takie cos znalazlem ... w niezbyt zrozumialym jezyku ale jednak http://eaf1.cn/bbs/viewthread.php?tid=26364 to chyba ma na celu zastapienie galki analagowej mychom.. ? Tak fajnie, tylko że grać na klawiaturze ponoć się nie da a jednocześnie korzystać z pada i mychy to tylko ludzi z Czarnobyla potrafią. PS. W RE4 oficjalnie nie mamy doczynienia z zombie. Dlatego prosiłbym o nie używanie tego słowa bo wprowadza zamęt B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 czyli jak poprostu wiesniaki zaatakowane przez nieznaną chorobe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Null 07 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Siemka all.Mam mały (hmm duży) problem z RE4 na pc a mianowicie gdy uruchamia się grę to pojawiają sie poczatkowe filmiki....wszytko niby jest OK,ale gdy dochodzi do samej gry widze czarny ekran i tylko odgłosy z gry. mój sprzęt to : Radeon 9200 (128) Celeron 2.00Ghz(266Ghz) 512MB RAM I need You Help please :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 PS. W RE4 oficjalnie nie mamy doczynienia z zombie. Dlatego prosiłbym o nie używanie tego słowa bo wprowadza zamęt Jak to? To nie sa zombie, zywe trupy ? Przeciez zawsze byly to zyjace martwe ciala, czyzby sie cos w RE4 zmienilo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...