janbar Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 To ile teraz miala woda, AMD POWERED ? ;) :D Beno 21 : To jakie te Twoje gg bylo ? ;) :D Wlasnie skonczylem czytac ten watek od 23.00 ! :mrgreen: Wczesniej czytalem o rankingu Athlonow - The Best Of AMD oraz o odblokowywaniu cache'u Thorntonow Teraz poczytamy mnozniki..... ;) :D Nie ukrywam, ze wersje papierzana czytaloby sie znaaaacznie szybciej.... ;) :D Chyba se zaczne drukowac te watki.... ;) :lol: Pozdrawiam, janbar.:)) PS. Niech no ja spotkam jakas wypowiedz o braku czasu i "nowosci"/"swiezosci" na forum, i pytania jakie w zwiazku z tym padaly tu na forum, i jakie ja czytalem w tym watku ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Taka ciekawostka, może kogoś zainteresuje:: http://www.ocforums.com/showthread.php?threadid=287973 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 no woda to niby 5c miała ale było sporo lodu w misce to w sumie zalezało gdzie czujnik pływał na szczescie zdazyłem na promocje borygo w tesco :P w weekend jak sie uda to będe walczył..dalej... o wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ja ci kibicuje w zmaganiach z tym "MOBIlem 1" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Gratuluję i trzymam kciuki :D :D PS: 2975MHz to jaki wskaźnik według AMD by był?? Z 5000+ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 POWER BY AMD --> o jaki jest najwyzszy STABILNY hiscore ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 POWER BY AMD --> o jaki jest najwyzszy STABILNY hiscore ? :lol:z dnia na dzień coraz wyższy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 czym ty te ~3,0Ghz chłodzisz? masz jakąś specjalną budowe WC ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ej a ten cheiftec 360 ci wytrzymuje ? Daje rade ? Bo ja nie wiem czy jak zmienie mojego codegena na cheifteca 420w to czy uda mi się podkręcić do 2600mhz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 yhy i jeszcze jedno mam na procku w stresie 38C więc temperatura to nie problem, please odpowiedzcie czy ta zmiana ma sens ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 zmiana jest nawet bardzo wyamagana a jak mam byc szczery to 38c to jest nawet b duzy problem poczytaj se troszq przypomnij se lekcji fizyki i bedziesz wiedział czemu w niższej temp proc kreci sie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Ale jak zmienie zasilacz, obniże temperaturqe do np 30 to podkręce do tego 2600 ? Na tym moim epoxie 8RDA3I ?Aha i jeszcze jedno pytanko, czy jak chce podkręcić wyżej pamięci to muszę ustawić im wyższe timingi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Tego mojego kingstona 512/400 mam aktualnie na 450, timingi 8,3,3,3, proszę powiedzcie co muszę zmienić żeby dobić do przynajmniej 2600mhz, zaznaczam żę mam athlona 2500 barton deskop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 @piwczan: na tym procku tyle nei wyciagniesz. @reszta kraju: jak dla mnei to jakos cienko z tym mobilem, u mnie nie chce wstac nawet na nominalnych ustwieniach,a po 2-3 h sie resetuje caly komp :/ W sumie to nei wiem czy to procek jest kopniety,czy co:/ Daje sie odpalic na 12,5x200 i podwyzszonym vcore,ale ze stabilnoscia ciennko..... Troche zaluje ze wzialem mobile:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 hm, a nie wiesz co z tym biosem od marlina ? do epoxa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 nikt nie jest wrózką i ci nie wywrózy wymiana zasilacza jest praktycznie konieczna co do pamieci najlepiej to daj im wiecej prądu bo podwyższanie timingów nie wyjdzie ci na dobree z wydajnoscią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Ok dzięki, a nie orientujesz się co z tym biosem od marlina do epoxa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egefege Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 czy ktos moglby mi wyjasnij o co chodzi z tym przepalaniem procesora przegladalem ten temat i ktos sie zastanawial jaka powinna byc temperatura przepalania procsora ktos mi wyjasni o co z tym chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 sledz ten temat a będziesz weidział http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94469 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Hej a czy jak zmienie płyte na NF7 to podkręcę więcej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Bios od merlina ? A cio to? Ostanio wgralem jakis zmodowany,efekt jest taki ze mi komp nie dizlaa i msze mu jakos bios rpzywrocic:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dzisiaj dostałem jak narazie 2,4 ghz 12x200mhz, super te procki są, bede walczył o więcej, chłodzenie raczej nie wyrobi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 @piwczan: na tym procku tyle nei wyciagniesz. @reszta kraju: jak dla mnei to jakos cienko z tym mobilem, u mnie nie chce wstac nawet na nominalnych ustwieniach,a po 2-3 h sie resetuje caly komp :/ W sumie to nei wiem czy to procek jest kopniety,czy co:/ Daje sie odpalic na 12,5x200 i podwyzszonym vcore,ale ze stabilnoscia ciennko..... Troche zaluje ze wzialem mobile:( mam ten sam problem u mnie wyglada to tak z kumplem kupilismy w USA po 2 XP-M 2600 1.45V dodam jeszcze ze ta sama seria wszystkich 4 procow i u mnie max 2500mhz i to niestabilne na WC i 1.80V a u kumpla na wiatraczku 2700mhz na 1.60V chodzi bez problemu popatrzylem na konfig i wychodzi na to ze na EPOXIE moim jak w opisie lipa kolega ma Abita nf7-s juz takiego zamowilem i za 3 dni napisze jak te same proce kreca sie na obu plytach ps:moze ktos napisac o co chodzi z tym przepaleniem proca bo moj narazie nie lubi 42C jak przekroczy ta temp bledami wali :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 POwiem ci panie ze masz racje najwidoczniej. OT chyba wina epoxa. Jak bede mial kiedys kase to moze kupie go sobie :) A ty koniecnzie napisz czy uzyskujesz stabilnosc na nowej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ej sorki a czy w tym mobilu mnożnik zmienia się spod windowsa, czy z biosu tesh można ? Bo właśnie zamierzam zmienić mojego bartona , na bartona mobile :) Proszę pomóżcie ... Aha i czy taka zmiana ma sens ... teraz max mogę 225*11, a czy np. na mobilku będzie 225*12 ? proszę odpowiedzcie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin^ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam, mam zamiar kupić tego Bartona, którą z wersji polecilibyście? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 "Pooglądaj" posty z poprzedniej strony. :| Znajdziesz tam zestawienia różnych modeli. I na przyszłość - "szukaj a znajdziesz." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin^ Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Dzięki, czyli mogę kupować te co są na allegro? Które wybrać: http://allegro.pl/show_item.php?item=32583702 http://allegro.pl/show_item.php?item=32535901 http://allegro.pl/show_item.php?item=33226624 Byłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktoś podopwiedział mi którego wybrać, proszę o pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ja bym wziął tego:http://allegro.pl/show_item.php?item=33226624 powinien dobrze się oc, a na jakiej mobo chcesz to robić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 slyszak ktos moze o seri Mobili PQXFA MPMW 2400+ 1.45v z roku 2003 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...