Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a choc by to miala byc ostatnia zecz w mojim zyciu nie pozwole na to :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Musze biedakowi zalozyc radiator na MOSFET'y bo sie grzeje biedactwo strasznie... Wlasnie zrobilem mody zasilania do konca, zaraz wrzuce kilka fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Tyl karty "mocowanie" z przodu Tak wygladal "kontakt" GF'a z parownikiem, pasta termoprzewodzaca to zwykla H... , mysle ze mniej niz -10C nie mialo ostatnie IHS... Karta chwilowo tak wyglada... Karta ma dodatkowe zasilanie w 3.3V, 5V i mase. Jeszcze zamierzam dodac ekranowanie kilku miejsc na karcie (np. RFI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 :arrow: widze berkut, ze nie szczedzisz tego GF'a ;) jak widze takie fotki jak powyzej to trace resztki nadzieji. hehe.. moze powalcze o 2/3 miejsce, bo 1 nalezec bedzie do Ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja sie boje Lancer'a... jak wyskoczy z tym GF'em @ 165/200 stock to nie mam szans zebym nie wiem co wykombinowal... licze na to ze kolejne mody zwieksza czestotliowsc pamieci bo teraz cienko sie zapowiada... Mysle ze na tych infineonach ~ 200mhz fsb JEST mozliwe... ale przydalby sie bios z luzniejszymi timingami / program do ich edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 to moze teraz ja musialem przelutowac kondziorki bo przeszkadzaly w zalozeniu freonu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a ja myslalem ze calkien niezle krece karty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a na ile ja pusciles ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a ja myslalem ze calkien niezle krece karty :( pamietaj ze my sie nie liczymy z stratami i to co robimy to troszke wyzsza szkola jazdy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 dorwalem na allegro takiego gf256 ddr od palita za 5,50 na allegro, niema wiatraka (wedlug kolesia spalil sie) koloes sprzedaje jako uszkodzony ale istnieje nadzieja ze moze cos jeszcze z niego da sie wykrzesac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 raf pytanie ,ty dalerj uzywasz tej miedzianej karbowanej w FC? przerzyla po zginaniu? i zalozeniu na grafe? nie popekała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 trak dalej ta sama ale nie zginam jej spytnio ciagle jest w tej samej pozycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No no ciekawie... chyba sie rozejrze gdzieś za 256'ka 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 [być może lamerskie] pytanie nr1 do berkut'a: po co wywalileś filtry? zyskałeś coś na tym? pytanie nr2: jakimi lutownicami lutujecie (jeżeli lutownicami :P) grubość grota, temperatura... PS. moje prace nad FreonCooling w toku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja aktualnie ruska kolbowa 30W ale jutro moja stara odzyskam wiec powinno juz lepiej isc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 [być może lamerskie] pytanie nr1 do berkut'a: po co wywalileś filtry? zyskałeś coś na tym? pytanie nr2: jakimi lutownicami lutujecie (jeżeli lutownicami :P) grubość grota, temperatura... PS. moje prace nad FreonCooling w toku... obraz lepszej jakosci! z tego co pamietam berkut narzekał mi na to ze ma stosunkowo slaba jakosc i obraz jest ciemny ,po wywaleniu filtrów jakosc sie sporo polepsza taka jest przewaga DVI nad VGA ze obraz wychodzący z DVI nie jest filtrowany i jest wpełni cyfrowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 :arrow: kupilem dzisiaj na Allegro CLAP'a. juz za niedlugo zaczne przy nim cos majstrowac. ciekawy jestem co uda sie z niego wycisnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no wlasnei ktos sie jeszcze bawi w to gf256 ?? ja jak dorwe scisk to podepne gfa pod FC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a czy dla zwyciezcow w kategori sdr takze sa przewidziane jakies nagrody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a mi kolega obiecał jakieś lepsze pamieci wlutowac mam wersje na sdr da sie w t oddr wlutowac ?? raczej nie bo napiecie jest sporo inne no nie ?? tak czy tak zamiast 6ns bede pewnie miał jakieś 4ns :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Nie da rady w to DDR wlutowac niestety I tak regulamin z zalozenia nie daje takich zabaw robic.... Powoli koncze coolerek tego GF'a... Aha, tak wygladal standartowy :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 przeczytaj regulamin niemozna pamieci zmieniac :D mozesz sobie gpu wymienic bo o tym niema wzmianki ;) moj clap jutro do mnie wyruszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 POWER BY AMD czytales regulamin ?? chyba nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 swiry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 berkut - ciekawi mnie jak ty to wszystko przetransportujesz na zjazd? Ile czasu zajmuje Ci złożenie tego ustrojstwa? Bo przecież nie będziecie siedzieć tam kilka dni... I czy będą tam odpowiednie warunki na taką eXtremalną zabawę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 berkut => zaznacz mi na czerwono gdzie na 2 pierwszych fotach jest grafa bo nie moge jej znalesc posrod tego wszystkiego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 niemiec przesledz gdzie idzie ten oszroniny waz na koncu bedzie grafa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 wie mwiem spoko na tym se polutuje i zobacze jaka bedzie róznica i jak to bedzie chodzic a do testów to chyba ostatecznego starci to jakiegoś ddr postaram sie wystrugać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 LUDZIE JAKI REGULAMIN NIE MA OSTATECZNEGO REGULAMINU!!!!!! Jakie chłodzenie jest dopuszczone bo jesli np. wszystko ma być testowanae na jednym kompie to np. całe proby Berkuta są zbędne. DLA CZEGO NIE MOŻNA PRZELUTOWYWAĆ PAMIĘCI !!!!! ?????? zmniejszone by RaF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 wiekszymi literami nie mogles ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...