Neo_x Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 siema... moj kolega jest na 18-nastce :P i prosi mnie zebym mu pomogl bo chodzi i "zyga" jak pies.. moze macie jakies pomysly ? :) thx :) pozdro :) p.s prosze o szybkie odpoweidzi bo mnie emczy smsami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Buehehehe, masz jak w banku nagrode za najgłu"p"szy Topic roku 2004 :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 eejj ja tylko chce pomoc koledze :P trzeba pomogac potrzebujacym :P prosze o wypowiedzi na temat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 niech przestanie pić, zje coś gorącego i w miarę łatwostrawnego, położy się spać, inny sposób: niech się zwymiotuje do oporu (wszystko co się da) potem zje jakąś kaszkę i powinno być gites :) pozdro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Bo pic to trzeba umiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Bo pic to trzeba umiec zgadza sie : ) ale mlode to jeszcze i niewiele wie o zyciu nauczy sie synek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dobijcie go i polejcie mu sztafete 4x50 . Padnie jak kłoda :wink: i będzie spał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 zawiezcie go na izbe - jak zobaczy rano kwit to pomysli sobie 'kurde, ja to mam szczescie ze mam takich przyjaciol' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 izb juz nie ma teraz do szpitala woza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 RaF to wpadnij do wawy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 RaF to wpadnij do wawy :wink:albo do olsztyna na ul. Metalowa - od centrum za tesco w lewo lub popros niebieskich Panow o podwiezienie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Taki temat już był, szukaj (chyba nazywał się sposoby na kaca) :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a moj sposob to TANIEC :D najlepiej wszystko wypocic, gwarantuje ze nastepnego dnia nie bedzie leb bolal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Temat i tak juz nieaktulany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Taki temat już był, szukaj (chyba nazywał się sposoby na kaca) :D :lol: a co ma kac wspolnego z upojeniem alkoholowym ;) ?? BTW temat jest mega debilny - siedziec na imprezie kumpel sie zle czuje i wpasc na taki pomysl to naprawde ... gratuluje ... jak to sie odbylo ? - " ej stary umieram zle sie czuje , bede zygal ... " - " spokojna glowa , spytam na tweak'u co robic ... " - " ok dzieki - jestes wielki " :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Temat i tak juz nieaktulany :) pomocnych rad nigdy za malo :D nie widomo kiedy moga sie przydac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Buehehehe, masz jak w banku nagrode za najgłubszy Topic roku 2004 :lol: .a Ty za "najgłubsza ortografie" gratuluje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Buehehehe, masz jak w banku nagrode za najgłubszy Topic roku 2004 :lol: . : ) bez obrazy ale ta pomylka rozsmieszyla mnie bardzo hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Taki temat już był, szukaj (chyba nazywał się sposoby na kaca) :D :lol: a co ma kac wspolnego z upojeniem alkoholowym ;) ?? BTW temat jest mega debilny - siedziec na imprezie kumpel sie zle czuje i wpasc na taki pomysl to naprawde ... gratuluje ... jak to sie odbylo ? - " ej stary umieram zle sie czuje , bede zygal ... " - " spokojna glowa , spytam na tweak'u co robic ... " - " ok dzieki - jestes wielki " :roll: nie :P to bylo na zasadzie.... Daniel.. siedze przy pc.. na chwilke.... chwila ciszy... qr.wa teraz zarzygalem myszke... wez mi powiec co zrobic z tym zyganiem bo umieram :lol: no ale thx za odpowiedzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 mam wrazenie ze powstal na forum oslej laczki pewien odlam z ktorego stworzylo sie podforum AA jak juz ktos napisal propagowanie alkoholizmu idzie pelna para mlodzi ludzie czytaja to i wzoruja sie na was pozniej zamarzaja o 4 nad ranem wracajac do domu z popijawy wstydzcie sie !!!!!!!! BAN PS zapomnialem dodac ze niektorzy wrecz chwala sie sie tym co to za wyczynow nie dokonali jak to nie byli nawaleni ... ale sie wczoraj naje***** ehh no comment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No bywa nie :P, mam na to papier :P. Każdemu się może zdarzyć :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Po to ludzie wymiślili woodeczke aby ją w końcu pić :] A co do izb wytrzeźwień to zapraszam do wawki , kolska,itd stoją otworem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a to pewnie nie chodzi o kolege :D przeciez o sobie trudniej mowic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a wiesz ze o tym samym pomyslalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 O BOZe :) Czego to ludzie na oslej nie wymysla ;] Jestem pod wrazeniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 pomozcie, zazygalem klawiature i nie wiem jak ja wyczyscic :P (niedlugo ciagle takie tematy beda, GEEEEEEEES) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ale po to jest osla zeby sie rozladowac nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ale po to jest osla zeby sie rozladowac nie ?Ale jest topic pt. Zakladanie debilnych wątków !!! Lepiej to przeczytaj przed ! przyklejony przez reed'a i oprócz tego również istnieje regulamin :evil: :evil: :evil: [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 pomozcie, zazygalem klawiature i nie wiem jak ja wyczyscic :P (niedlugo ciagle takie tematy beda, GEEEEEEEES) I tak był najlepszy jak komuś kot obszczał plecak i pytał się jak to wyczyścić - foty były zajefajne z zaznaczonymi miejscami spleśnienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jak to mowia od przybydku glowa nie boli :D a idzie sie nie raz niezle posmiac, z roznych "dziwnych" tematow :D i jakie dyskusje sie potem tworza...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...