Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Nudzi się wam stary Counter-Strike? A może chcecie poćwiczyć reflex i skilla? Jeśli tak to zapraszam na : http://www.camperstrike.co.uk Mój rekord to 88 HS-ów :) Pozdro ! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hehe 32785pkt ;] nudzi sie szybko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 e lolex showaj sie :) ja mialem 108 hsow :) i 59097 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 61k i 90 HS LINK z tego pierwsze plansze gralem bez snajpy bo nie wiedzialem jak wlaczyc :oops: potem jak sie skaplem to juz mi zostalo tylko 2 ludzikow do przepuszczenia i nie ukonczylem gry :lol: 2 raz nie zagram bo NUDNE TO !! ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 jaka snajpa :P ? update: aaa widze (spacja :roll: ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ejj Lolex.. widze ze masz obsesje na punkcie Cs :D podobnie jak ja... zagramy moze ? 1vs1 wydaje mi sie ze nie ma sensu ale tak np 3vs3 ? Masz klan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ejj Lolex.. widze ze masz obsesje na punkcie Cs :D podobnie jak ja... zagramy moze ? 1vs1 wydaje mi sie ze nie ma sensu ale tak np 3vs3 ? Masz klan ?jest taka opcja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 185 HS 90141 score link IMO gierka fajna ale tak na 1 dwa 2 razy. Zdecydowanie wole normalnego cs'ka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 139 hs :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 167 hs i 81511 pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 138 hs 68302 pkt. tyle że snajpa dopiero używana od przed ostatniej mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ja nie wiedzialem ze jest snajpa ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ejj Lolex.. widze ze masz obsesje na punkcie Cs :D podobnie jak ja... zagramy moze ? 1vs1 wydaje mi sie ze nie ma sensu ale tak np 3vs3 ? Masz klan ?Ja też sie mogę dołaczyć? Jestem zaawansowanym graczem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 fajna gierka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 157hs score 104568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja w to grałem 1 raz i miałem 8 8HS-ów :) I musiałem jechać :/ A co do meczyku :) To tak.. mam swój klan Pr0^^ -> stronka się zreformowała i jest klanu Polish Vodka www.pv-cs.prv.pl (działa również www.pr0-clan.prv.pl) Narazie atakuje tylko CB 2na2 stąd zmiana wyglądu stronki :) No jestem maniakiem, choć teraz gram coraz mniej... szkoła (egzaminy :/) Ale nadal w dobrej formie jestem :) Szczególnie w CS 1.5 :) A ty "Buzzy" masz klan ? Może jakiś sparing 2na2 co ? Napisz na PW :] :Focus => najs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja qrde nie umiem grac snajpa wole usp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja qrde nie umiem grac snajpa wole usp ;)Ja również wole USP. I wkurza mnie kolor celownika, na niektórych mapach słabo widoczny. A jakie są "ukryte" lokacje ? Przeszedł ktoś to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 zlaiczylem wszystkie mapki ale ukryte lokacje cisza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja w to grałem 1 raz i miałem 8 8HS-ów :) I musiałem jechać :/ A co do meczyku :) To tak.. mam swój klan Pr0^^ -> stronka się zreformowała i jest klanu Polish Vodka www.pv-cs.prv.pl (działa również www.pr0-clan.prv.pl) Narazie atakuje tylko CB 2na2 stąd zmiana wyglądu stronki :) No jestem maniakiem, choć teraz gram coraz mniej... szkoła (egzaminy :/) Ale nadal w dobrej formie jestem :) Szczególnie w CS 1.5 :) A ty "Buzzy" masz klan ? Może jakiś sparing 2na2 co ? Napisz na PW :] :Focus => najs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja qrde nie umiem grac snajpa wole usp ;)Ja również wole USP. I wkurza mnie kolor celownika, na niektórych mapach słabo widoczny. A jakie są "ukryte" lokacje ? Przeszedł ktoś to ? cIOTY!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 cIOTY!!!!!Kolega głodny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CarambA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A to jak sie podoba ? :wink: http://www.miniclip.com/bushshootout.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Kolega głodny? Kucyk jemu nie o to chodzilo :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Kolega głodny? ehh, jak sie nie rozumie to sie nie pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 177hs i score 84420 za pierwszym razem i juz mi się nie chce grac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 w buszu mialem 261772 a w campera gralem tylko jeden level, bo nie maielm rano czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ej Lolex a skad wiesz o tym camper-strike'u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ej Lolex a skad wiesz o tym camper-strike'u ?Skąd wiem ? Przeglądając kiedyś www.clanbase.com patrze - jakiś nowy leeder - lookam dalej - camper strike - zaciekawiło mnie to i takim sposobem dotarłem na tą stronę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 177hs i score 84420 za pierwszym razem i juz mi się nie chce grac :D Bo to nudne. Tam można mieć bez problemu kilkaset tysięcy. Wystarczy wcisnąć Pauzę, wycelować, strzelić. I tak aż do znudzenia. Na pierwszej mapie spokojnie wyciąga się ponad 50tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...