SeciK Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Później mogę dorzucić większe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 1 i 2 bardzo fajne tylko to pierwsze szkoda ze leci w lewo wyraznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Takie tam testy nowego aparaciku, przez które jestem teraz chory :> http://img72.imageshack.us/img72/7162/jol1ci.jpg http://img138.imageshack.us/img138/7258/elo2px.jpg http://img56.imageshack.us/img56/8941/chwasty4fi.jpg Ooo :) szczere gratulacje, imho najlepsza fotka numer 3 :D numer 2 jakaś taka "ciasna" ale też super :) no i jedynka - bajeczny krajobraz. Jeszcze raz gratuluję, naprawdę świetne ujęcia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mala zmiana tematyki :) fotka z dzis :) sory za jakosc ale jak robilem foty to bylo daleko, tłoczno i za ciemno ;) wiec ISO 400 poszlo w ruch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Szkoda tylko że blok mam przed oknem ;) Ale efekt nie mniej jednak ciekawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam! Ja chyba Was zamęcze z tymi moimi zdjęciami. Ale co powiecie na TO zdjęcie. Robiłem je w nocy. Wiem, że tematyka u mnie się nie zmieniła, wciąż ta noc, ale przy odrobinie wolnego czasu wyskoczę na bezkrawawe łowy z aparatem. Walcie śmiało jak macie jakieś zastrzeżenia do tej fotki, bądź jak macie jakieś rady to też z miłą chęcią je przyjmę. Z góry thx. Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez Tommi_bydg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 No wlasciwie to ta fotka NIC nie przestawia :> Pare domow i latarni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jemu chodziło pewno o gre świateł, że tyle łądnych kolorków uja naraz :D lepszy efekt by był w wesołym miasteczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) lukasrz mozesz z tweaka nie robic swojego albumu foto i nie wrzucac wszystkiego co popadnie sorki ale mam takie odczucia.... zrob pare fajnych fot, wystaw w jednym poscie i juz a nie co chwile, byle co zrobisz i zasypujesz ten temat :/ a teraz z innej beczki: Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) lukasrz mozesz z tweaka nie robic swojego albumu foto i nie wrzucac wszystkiego co popadnie sorki ale mam takie odczucia.... :blink: :blink: :blink: popapralo cie totalnie ? o so ci chodzi :| sam walisz duzo zdjec, nie zawsze fajnych, jesli chodzi ci o ostatnie to z koncertu Szymona Wydry ;d chyba od tego jest ten temat albo mi sie cos pomylilo.... Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Przejdzcie na PW :| :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 a teraz z innej beczki: Czy mi się zdaje czy na ostatniej fotce, po lewej stronie kwiatka jest aberracja ? :> Jakiego szkła używasz ? Foty bardzo fajne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Czy mi się zdaje czy na ostatniej fotce, po lewej stronie kwiatka jest aberracja ? :> Jakiego szkła używasz ? Foty bardzo fajne. :) chyba jednak Ci sie wydaje:) nic takiego nie zauwazylem, a zrobilem juz na tym obiektywie z 2000 fotek:) sigma dc 17-70 2.8-4.5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aberracja jest na 100% - przyjrzałem się dokładnie i widać :] . A jak to widzą inni ? (żeby nie było, że mam zły wzrok :P). Żeby było widoczne miejsce aberracji - fotka po przebarwieniu : KILK Zresztą na oryginalnej fotce też widać, mało, ale widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) @genghiskhan uzywales jakiejs soczewki macro or sth? PS. Maciek - tak abberacje widac. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jest jest abberacja ;] widac golym okiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam Tez zamieszcze pare fotek, niewiem czy mozna sie tu z takimi pokazywać. :] KLIK_1 KLIK_2 KLIK_3 KLIK_4 KLIK_5 Przy robieniu tych fotek zwracałem bardziej uwage na momęt niz na jakośc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam Tez zamieszcze pare fotek, niewiem czy mozna sie tu z takimi pokazywać. :] KLIK_1 KLIK_2 KLIK_3 KLIK_4 KLIK_5 Przy robieniu tych fotek zwracałem bardziej uwage na momęt niz na jakośc :] Mi sie podobaja :) Ale to chyba nie aktualne zdjecia ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) no teraz zauwazylem;] nie, nie mam soczewki obiektyw poprostu ma makro od 0cm:P i przy przeslonie rzedu 4.5 abberacje czasem sie pojawiaja a tu cos nowego: warunki studyjne ;] i co? :D ps. jak ustawic te miniaturki kolo siebie? B) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) no teraz zauwazylem;] nie, nie mam soczewki obiektyw poprostu ma makro od 0cm:P i przy przeslonie rzedu 4.5 abberacje czasem sie pojawiaja a tu cos nowego: warunki studyjne ;] i co? :D ps. jak ustawic te miniaturki kolo siebie? B) Bardzo bardzo fajne, szczególnie trzecia fota :] A tero jo :lol: Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ghenghis i lukasrz - > bardzo fajne foty :D tylko te lukasrza jakieś takie mało ostre :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) ghenghis i lukasrz - > bardzo fajne foty :D tylko te lukasrza jakieś takie mało ostre :( Ostre nie ostre :) Dla mnie sa w miare ostre :) Moglem dac przyslone na maxa a tego nie zrobilem :/ Pierwsza specialnie ma nie ostra glebie, moglem dac na f 2.6 nawet a nie dalem ;) Niedlugo robie updejt A510@A610 to beda jeszcze lepsiejsze ;) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie spodziewaj sie ze zobaczysz roznice pomiedzy tymi kompaktami;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) nie spodziewaj sie ze zobaczysz roznice pomiedzy tymi kompaktami;] a to ciekawe... 3.2Mpix --> 5Mpix (1/1.8') DIGIC I --> DIGIC II lepszy obiektyw z Canona G5/G6 wieksza zywotnosc aparatu na jednych aku LCD 1.8' --> LCD 2.0' odkrecany itp :) mniejsze szumy filmy 640x480 30 i 60fps bez limitu :) (przydaja sie na imprezach ;) ) makro od ok 1cm no roznic brak :) To ze beda niewielkie to wiem... ale zawsze zdecydowanie na +, oba aparaciki jak na ich cene sa bardzo dobre, mam mozliwosc zrobienia updejtu to robie :) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 imho lepiej zbierac kase na lustrzanke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) imho lepiej zbierac kase na lustrzanke tak tak wiem :) chcialbym ! ale 950zl (dokladam ok 300zl) a 2500zl np na Canona EOS350D + jakis obiektywik to jest roznica :) kiedys sie moze dorobie.... :) narazie wystarczy mi to co mam :) a potem A610 :P tez wystarczajaco dobre fotki mozna pykac :D Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 tak tak wiem :) chcialbym ! ale 950zl (dokladam ok 300zl) a 2500zl np na Canona EOS350D + jakis obiektywik to jest roznica :) kiedys sie moze dorobie.... :) narazie wystarczy mi to co mam :) a potem A610 :P tez wystarczajaco dobre fotki mozna pykac :D imho tez nie ma sensu sie przesiadac z a510 na 610. a za 1000zl kupilbym predzej fuji s5600, albo taniej uzywane s5500 - sam sie przymierzam do niego zamiast swojego a60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) imho tez nie ma sensu sie przesiadac z a510 na 610. a za 1000zl kupilbym predzej fuji s5600, albo taniej uzywane s5500 - sam sie przymierzam do niego zamiast swojego a60. nie wiem co wart jest ten s5600 ale patzre jak oni tam 5.1Mpix upchneli na matrycy 1/2,5 ? :) A610 ma 1/1.8' i w tym momencie fuji moze miec gorsze fotki... chociaz patrze po sample foto i sa calkiem ciekawe :) Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) To nie dział na dyskutowanie jakiego cyfraka kupić. :!: To nie temat na dyskutowanie jakiego cyfraka kupić. :!: EDIT : Do posta niżej : Dijkstra : Kurcze :P pomieszało mi się :P Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Dział ten, tylko temat nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...