slavok Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 onaniści klawiaturowi 8-O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie przesadzaj, spróbuj parę razy wpisać alfabet na czas... to wciąga :wink: Ale mojego nowego rekordu nie potrafię pobić, dość często robię koło 2,5 sekundy a poniżej 2,33 to już nie... chyba to wina 6-letniej klawiatury z wysokim skokiem klawiszy :razz: Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) http://www.gry.jeja.pl/85,tunel.html :) do do alfabetu bo łapie się na tym, że w polskim nie ma Q ani V... Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Huh, dobrzy jesteście. Ja mam tyle: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Missile już przeszedłem kiedyś z 2 czy 3 zużytymi rakietami, ale bardzo fajna gierka. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Piekne czasy krecicie. Ja mam ok 5.6 rekord. A tak btw, jestescie tak dobrzy w tej gierce, czy tez szybko piszecie na klawiaturze? Stosujecie ustawienie rak jak w Mistrzu Klawiatury (asdf - lewa reka, hjkl - prawa)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) - już lepiej :wink: Sposobów, żeby pobić ten widzę dwa :P Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) 1.94 to super czas... ale i tak go pobiję do końca tygodnia :razz: na razie lekka poprawka rekordu: Co do sposobu wpisywania - w moim przypadku są to po 2 palce z każdej ręki - wskazujący i środkowy. W programach do szybkiego pisania mam około 300 znaków na minutę przy poprawności >95%, więc nie jest to super dużo. A ta zmiana z 1,94 na 1,98 wydaje mi się już podejrzana... Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie licząc dłuugich przerw może z półtora godziny ćwiczenia. Włączałem to jak mi sie nudziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Moze sie dlugo ladowac, ale warto czekac http://www.cokezerogame.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Postrzelaj z łuku do jabłek Powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Odczuwam dziwną przyjemność kiedy ten koleś na którego bani spoczywa jabłko dostaje w głowę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Powoli, powoli, ale do celu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 E tam głupie. Fajny dźwięk ;] Ja sobie ostatnio katuję coś takiego: http://2addicted.com/letters Wciąga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Żeby się dostać do Top trzeba mieć 17-ty level :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Proste :) Mozna pudlowac wiele razy, wiec wystarczy strzelac z maksymalna moca i patrzec na podzialke dajac na poczatku spory zapas, w koncu trafimy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Proste :) Mozna pudlowac wiele razy, wiec wystarczy strzelac z maksymalna moca i patrzec na podzialke dajac na poczatku spory zapas, w koncu trafimy :rolleyes: Sposób może i dobry, tylko nie dopatrzyłeś, że oni mają 17 level w 17 strzałach. (Ilość prób do hi score też się liczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja potrafię zrobić 15 poziomów ze 100%, potem są już jaja, bo brakuje mi punktu odniesienia :razz: EDIT: Ta gra jest GŁUPIA! Skończyłem wszystkie poziomy i użyłem 19 strzał a nie ma mnie w TOP 200 <_< Jak się nie pojawi do jutra mój nick w TOP to nie poprawiam wyniku na 100%... EDIT 2: Tak sobie włączyłem z nudów alfabet... i wyrównałem najlepszy pokazany tutaj wynik 1,88: (nieaktualne :) ) EDIT 3: No to mam znowu najlepszy czas - 1,86 s :) (nieaktualne :) ) EDIT kolejny: 1,75s: Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Puma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jezeli mozesz to nagraj jakis filmik aparatem/kamera jak krecisz takie czasy. Czekam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgodnie z życzeniem :wink: Co prawda nie jest to rekord, ale 1,89s to chyba niezły czas, za trzecim razem taki osiągnąłem podczas nagrywania. http://www.youtube.com/watch?v=tDfuuvqhy1U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Piekny wyniczek, piekna praca rak (:*). Gratki! To ile Ci teraz brakuje do rekordu swiata :wink: ? EDIT acha, btw ja nie watpilem w to, ze krecisz takie czasy, chcialem zobaczyc tylko i wylacznie prace rak :) Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Kaz!o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Do rekordu świata dzieli mnie przepaść, bo gość wpisuje w nieco ponad połowę mojego czasu - Poza tym chodziło mi tylko o najlepszy czas na forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...