3qu!l!br!um Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=223175&st=0 :D Karawana za 1 razem 750 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 w karawanie osiagnale 949m w ok. 5. probie, wciagajace :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Japońska giereczka na IQ Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Pierwsza próba po długiej przerwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Za 3. razem :) Zaczynam trenować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Nie mogę zrobić w karawaniepowyżej 995. SlavOK - niezły wynik nie mogłem zrobić powyżej 100 za jednym razem, gratki :> . Edytowane 24 Stycznia 2007 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) proste :) Edytowane 25 Stycznia 2007 przez mx87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 http://www.yikers.com/game_eggs.html klik klik (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Niżej link do sporej ilości fajnych gierek Online :) GRY ONLINE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Strzel sobie chomikiem :D Mój rekord 655 feet :D beat me :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) :) sry że takie obcięte ;] ale zapewniam na wszystkich zmarłych i chorujących że oryginałka :) to tu macie takie troche gorsze ale zawsze ;) Edytowane 27 Stycznia 2007 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) To może inaczej ... mój screen obrazuje pojedyńczy wyskok a nie ogólny wynik z 5ciu prób :P ,,,, pozwolę sobie podjąć kwestię najdłuższego skoku ever złapanego screenem : albo w momencie wystawienia przez chomacza tabliczki albo tablicy ogólnej gdzie taki wynik wisi :D i tu zamieszczę przykład tablicy ogólnej z ostatnim rekordem :P znaczy to ni mniej ni więcej że jeden z chomaków poleciał na odl. 1200+ feet :P ... beat me :P Edytowane 28 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 znaczy to ni mniej ni więcej że jeden z chomaków poleciał na odl. 1200+ feet :P ... beat me :P Komu by sie chciało :lol: ale to jedna z nielicznych gierek z rzucaniem, gdzie ma się wpływ na lot - wreszcie coś ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 oooooooooops zapomniałem dodać co varrol złapał :D można sterować chomaczem przy pomocy lewego klikatora małsa :D za niedopatchenie przepraszam. Pozdrawiam latające chomaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 o lewym przycisku wiedzialem :D ale raczej Cie "nie przelece" :lol: normalnie pr0 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 zależy .... jak dobrze trafisz po rakietach i zgarniesz żółtą piłkę to można nieźle lecieć daleko ... ja raczej tamto 1,2 K uważam za dziki fuks bo teraz najdalej mi się udaje do 400 / 500 dolecieć :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakis czas temu grałem w ta gierke i za pierwszym razem chomik poleciał 2500 ft a potem juz mi sie nie udało ponowic tego wyczynu B) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 jeśli nie ten temat to sry ale szukam gierki (?) flashowej gdzie odpowiadając na pytania Darth Vader zgadywał o czym myślimy :] zgadywał wszystko chyba xD ta gierka była po angielsku... kojarzy ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) o matko ja to kojarze ;P hehe ale beka z tego była... pomoge Ci szukać jak znajde to wkleje [; btw. chomiki sux ;x nie umiem w to grac ;P a tak w ogóle, to serwis gry.pl ma fajne gierki ;) edit: http://www.maxior.pl/?p=index&id=2702&0 Edytowane 29 Stycznia 2007 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 zależy .... jak dobrze trafisz po rakietach i zgarniesz żółtą piłkę to można nieźle lecieć daleko ... ja raczej tamto 1,2 K uważam za dziki fuks bo teraz najdalej mi się udaje do 400 / 500 dolecieć :P Pozdrawiam. ty te chomiki swoje na sterydach hodujesz :P za kija nie moge w sumie zrobic wiecej jak 1000 :mur: najwiecej pojedynczym skokiem udalo mi sie dzisiaj 423 feet... ee tam dziadostwo :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 o matko ja to kojarze ;P hehe ale beka z tego była... pomoge Ci szukać jak znajde to wkleje [; btw. chomiki sux ;x nie umiem w to grac ;P a tak w ogóle, to serwis gry.pl ma fajne gierki ;) edit: http://www.maxior.pl/?p=index&id=2702&0 niestety nie działa :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 hmm cos takiego jak to ? http://www.20q.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 http://www.joemonster.org/article/6890/taj...la-pilotow-f-16 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) :lol: :lol: [ Edytowane 31 Stycznia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) @PC_Speaker Ty chyba rzeczywiście te chomiki na sterydach hodujesz... u mnie zaledwie 1196... Edytowane 31 Stycznia 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Chomiki mi nie idą najdalej poszybował 165ft :/ CHOMIK WIDMO :blink: Ps. Gorzej jak jakieś dziecko podejdzie do tej gry z chomikami realistycznie i urządzi sobie loty chomików z balkonu. Edytowane 31 Stycznia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Nie jestem pilotem, ale... prawie 307 sekund. Edytowane 31 Stycznia 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 461 sek Dostane f-16 ?? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Badziewna ta gierka :lol2: . Wystarczy trochę procka zamulić i masz wynik po parę(dziesiąt) minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Badziewna ta gierka :lol2: . Wystarczy trochę procka zamulić i masz wynik po parę(dziesiąt) minut. Liberum veto! Wypraszam sobie takie komentarze! Mój wynik jest rzeczywisty, bez zamulania! A jeśli jest tak to zamul kompa i wrzuć zrzutę, żebyśmy się mogli naocznie przekonać, bo takie komentarze to każdy potrafi pisać... To, że Tobie nie wychodzi i musisz łapać się różnych tricków, nie oznacza jeszcze, że wszyscy tak robią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...