Skocz do zawartości
Kwiecień

Wszystko o --> DFI LanParty II Ultra B

Rekomendowane odpowiedzi

maja je jeszcze w barwkompie tylko troche drogawe... infinity za 380 i LP za 450 (przy takich cenach oczywiscie oplaca sie bardziej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> LP i sprzedac dodatki, bo za same kable UV sie zwroci roznica 70zeta)... wyslalem im juz mail'a z pytaniem o to czy maja je rzeczywiscie na stanie...

AVE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W siriusie sa bodajze za 450zl  :D 

+35zl na radiatorki na mosfety i gitez :D

1261436[/snapback]

NIE KUPUJ W SIRIUSIE :mur:

Chyba, że sprzet do którego masz pewność, że przez cały okres gwarancji nie padnie...

BTW. Jakby ceny tak bardzo nie spadły, albo żebym miał kasie na zmiane platformy na A64, to pewnie bym odtopił swojej używanej w sumie 4 dni (a może i wymieniona jest już na nową?) Infinity :D Ale gdyby babcia miała wąsy...

(to miała by zaburzenia hormonalne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hamil_Hamster:

Eh ja swoje DFI musiałem kupić w SIRUS bo nigdzie indziej nie mieli na „już”. Ale uwierz że bardzo dobrze wiem co miałeś na myśli pisząc:

"Chyba, że sprzet do którego masz pewność, że przez cały okres gwarancji nie padnie"

…oj aż za dobrze. No ale mobo przeżyło moje zabawy a teraz ma je ntgale i też radzi sobie dobrze wiec chyba nie będzie źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj 63 strony tego topicu :) ta plyta ma humory i lubi jej pasc BIOS chociazby....

1261929[/snapback]

to ja wiem choć przeczytałem "tylko" około połowy wątku, ale tam raczej chodziło o warunki realizacji gwarancji, dobrze myślę?? (Mardok =:), Hamil_Hamster)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak obiecalem. Zabieram dzisiaj kompa na chate. (Choc niechce mi sie calego wiesc. Moj szef wazy lacznie jakies 20kg). Jak wroce w srode zapodam fotki. W miedzyczasie zalicze 1 egzamin i walne jakies wyniki. Mam nadzieje:D moze ktos chce sprzedac torbe od LP?? (najlepiej z wawy lub bialegostoku) Jak by co to PM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wiem choć przeczytałem "tylko" około połowy wątku, ale tam raczej chodziło o warunki realizacji gwarancji, dobrze myślę?? (Mardok =:), Hamil_Hamster)

1261952[/snapback]

Krótko - w siriusie kradną.

Na ogół gdy oddasz im coś na serwis, to nie zobaczysz ani tego sprzętu ani pieniędzy, wiem to nie tyle z "plotek" (bo gdy miałem kontakt z tym sklepem to nie słychac było o nim złego słowa...), co z praktyki.

Byly posiadacz radeona 9500 Pro :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie serwisowali plyte glowna poltora miesiaca, gdzie potrzebny byl tylko flash biosa....

1262443[/snapback]

To na prawdę wyjątkowo dobry sklep jak widać, ciekawe czy oni nie wiedzą,że to się prędzej czy później rozniesie po necie( a szczególnie forach o tematyce komputerowej) i będą mieli lipę, bo odbudować zaufanie jest znacznie trudniej niż je zdobyć.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbytorq - Z innej beczułki. Jak na razie jakie wrażneia z Vitest? Idą tyle samo na jednej kości w single co na dwóch w dualu? Bo chyba tak powinno byc przy tak "niskich" dla nich taktowaniach jak 265. :)

To na prawdę wyjątkowo dobry sklep jak widać, ciekawe czy oni nie wiedzą,że to się prędzej czy później rozniesie po necie( a szczególnie forach o tematyce komputerowej) i będą mieli lipę, bo odbudować zaufanie jest znacznie trudniej niż je zdobyć.

Pozdrawiam

1262518[/snapback]

Oj rozniosło się, rozniosło, trzeba było czytać pclaba i pare innych for :) Edytowane przez Hamil_Hamster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie kolory katod wstawiliscie? Bo ja nie mam zdania jakie wstawic.

Cche wstawic 2 katody, pomozcie wybrac kombinacje

zielona-pomaranczowa

niebieska-pomaranczowa

niebieska-zielona

niebieska-zolta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielona-pomaranczowa

niebieska-pomaranczowa

niebieska-zielona

niebieska-zolta

1262580[/snapback]

A co to ma do tematu?

Wstawiasz sobie wedle własnego gustu i tyle.

Jak już to prędzej pytanie do działu "modyfikacje", ale nie tematu o DFI :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielona-pomaranczowa

niebieska-pomaranczowa

niebieska-zielona

niebieska-zolta

1262580[/snapback]

bananowe kur**

Za takie pytania powinni gwałcić sadomasochiści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odbytorq - Z innej beczułki. Jak na razie jakie wrażneia z Vitest? Idą tyle samo na jednej kości w single co na dwóch w dualu? Bo chyba tak powinno byc przy tak "niskich" dla nich taktowaniach jak 265. :)

Oj rozniosło się, rozniosło, trzeba było czytać pclaba i pare innych for :)

1262530[/snapback]

vitesty fajne, ale jak juz pisalem moj egzemplarz mobo kiepski okrutnie i dopomina sie o vdd moda, bez tego rozsadne 250+ nie pojdzie.... 265x7 bylo w dualu ale tylko 2M pi policzylem, wiecej sie nie dalo (a GM sypalo errorami jak szalone)

jednej kostki nie probowalem bo nie lubie wchodzic pod biurko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bananowe kur**

Za takie pytania powinni gwałcić sadomasochiści.

1262647[/snapback]

:lol:

odbytorq powiedz cos wiecej, do ilu mhz chodza bez bledow, do ilu 3D stable w dualu, jak z timingami - ile poszly na 2-2-2-X

Jestem ciekaw wszystkich danych, ja jeszcze z tydzien musze poczekac na druga kosc :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powtarzam po raz kolejny - mobo mnie trzyma i przy dowolnych timingach wali errory powyzej 240.... 250 ledwo ledwo robie nawet przy timingach 11-4-4-4-3..... tak samo jest przy 11-3-3-3-2,5...... sprobuje zamienic banki...

11-2-2-2-2 do 230 szly w dualu OK.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...