xor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Genghiskhan, nie unos sie :wink: I powiedz szczerze, czy nie wyglada ta karta troche zabawnie :) Osobiscie mi sie podoba, moze nawet bardziej niz referencyjny gf 6800Ultra (ktory jest IMO jedna najladniejszych kart), ale to nie zmienia faktu, ze jast to KARTA GRAFIKI do komputera domowego, nie do czolgowego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Genghiskhan, nie unos sie :wink: I powiedz szczerze, czy nie wyglada ta karta troche zabawnie :) Osobiscie mi sie podoba, moze nawet bardziej niz referencyjny gf 6800Ultra (ktory jest IMO jedna najladniejszych kart), ale to nie zmienia faktu, ze jast to KARTA GRAFIKI do komputera domowego, nie do czolgowego !a czy zwykly smiertelnik kupi do zwyklego kompa taka grafe??? :lol: BTW i tak chlodzonko jest super - sa przeciez wieksze konstrukcje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Luda jak by to chłodzonko sie zmieściło na procesorze to była by magja. Normalnie cudo tylko te rozmiary. Poleci 1 PCI. :D ____________________________________________________________ P4. 1.5@1.6, GA-8IDX3, 256 Dimm, 40 Gb Segate, Audigy 1, 2x CD-R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Sorry modemowcy:) A tu sparkle: ASUS: Albatron: Chaintech: Gainward: XFX: Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Chłodzonko ma zabójcze. Wsadź tam palec to ci dam 10 zł. Jak sie kręcić będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No, ten Asusik wyglada juz 'pacyfistycznie' :wink: Tak samo Sparkle. Ale Asusik jest ladniejszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No ale dziwny ten asus: Ultra ma 2xDVI i 2xMOLEX a nonULTRA ma 1xDVI 1XD-SUB i 1xMOLEX A na asusie 1 DVI 1 d-SUB i 2 MOLEXY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 jestem ciekaw jakie cudo wyczaruje zalman spec od chłodzenia wszak jej ZM80C-HP http://sklep.benchmark.pl/pliki/w/wentzalz...lzm80chp/sb.jpg ma już i tak niebagatelne rozmiary ... ale czy wystarczy ? skoro winfast buduje hangary dla nv'ki to ciekawe co zalman zbuduje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ten Asusik mi sie podoba ladny jest . Ale po co komu chlodzenie standardowe do krecenia . WB zakladamy i tyle go widzial 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 http://www.leadtek.com.tw/ad/A400.swf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Relacja PCLAB: http://www.pclab.pl/print9625.html PS2.0 PS3.0 Coś mi w te screeny nie chce się wierzyć, na tym z PS2.0 widać jak by w ogóle wyłączony był PS. Ale może :?: jak by PS3.0 tyle dawał to jestem pod wrażeniem :twisted: . Jeśli ktoś z was grał w FARCRY niech poda screeny z tego miejsca (do posiadaczy kart z PS2.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Relacja PCLAB: http://www.pclab.pl/print9625.html PS2.0 http://www.pclab.pl/zdjecia/aktualnosci/20...4/nvconf028.jpg PS3.0 http://www.pclab.pl/zdjecia/aktualnosci/20...4/nvconf029.jpg Coś mi w te screeny nie chce się wierzyć, na tym z PS2.0 widać jak by w ogóle wyłączony był PS. Jeśli ktoś z was grał w FARCRY niech poda screeny z tego miejsca (do posiadaczy kart z PS2.0) dla Ciebie wsio jest nierealne ;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Nie wiedziałem, że farcry korzysta z PS3.0! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Nowa relacja z pokazów NV40 z Taipei http://www.vr-zone.com/?i=681&s=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Pożyjemy zobaczymy . Mam dość tego wszystkiego . Rezygnuje i czekam na maj/czerwiec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ati srati. I po grzyba takie komentarze ? Dzieciaku, weź sie za malowanie ścian albo wyplatanie koszyków a nie srasz takimi tekstami na forum. /edytował posta potem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Prawdopodobnie cieszy go jak uda się mu kogoś zdenerwować najlepiej jest nie zwracać uwagi i czekać ąż zostanie zabanowany. :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ati srati. I po grzyba takie komentarze ? Dzieciaku, weź sie za malowanie ścian albo wyplatanie koszyków a nie srasz takimi tekstami na forum. /edytował posta potem... Nie napisałem Ati srati . Ale Ati to se nigdzie nie wrati . Masz wspaniałą pamięć . Sam przyznaj że mnie nie zacytowałeś ale wpisałeś to z pseudo pamięci . Zresztą nie kłóćmy się . Calm down . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ty zakłamany pajacu, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iasz mnie już od dłuższego czasu i nie tylko mnie. Wypierdalaj na forum britney, tam takie osły to normalka /to tyle :) to w imieniu wszystkich, których w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iał a którzy bali się bana :) Jak mi zmienią ip to wróce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ASUS roxx . Piękne naprawde cudowne . Chciałbym takie świecidełko u siebie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Karta rozwala mnie - mam nadzieję że nie wyjdzie żaden "bug" po kilku miechach - poważnie 3mam kciuki za Nv, teraz tylko czekać na odpowiedź z wiadomej strony :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ty zakłamany pajacu, wmordejeża mnie już od dłuższego czasu i nie tylko mnie. Wypierdalaj na forum britney, tam takie osły to normalka /to tyle :) to w imieniu wszystkich, których wmordejeżał a którzy bali się bana :) Jak mi zmienią ip to wróce ;) jak dostaniesz bana to ja tez poprosze. nie chce mi sie dyskutowac z ml.gn dlatego tylko jeszcze nic mu podobnego nie napisalem,ale to juz niedlugo nastapi. jak narazie popieram twoja postawe. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ty zakłamany pajacu, wmordejeża mnie już od dłuższego czasu i nie tylko mnie. Wypierdalaj na forum britney, tam takie osły to normalka /to tyle :) to w imieniu wszystkich, których wmordejeżał a którzy bali się bana :) Jak mi zmienią ip to wróce ;) jak dostaniesz bana to ja tez poprosze. nie chce mi sie dyskutowac z ml.gn dlatego tylko jeszcze nic mu podobnego nie napisalem,ale to juz niedlugo nastapi. jak narazie popieram twoja postawe. :) To co z tym banem dla tego 15-latka?! Nie mam nic do jego wieku, ale do jego ogólnego "występu" na forum!!! Podpisuje się pod wypowiedziami reszty - ZBANOWAĆ, najwyżej czeka i mnie ban :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 www.nvidia.com i pod "top five downloads" GeForce 6800 Launch Event Replay wlasnie ogladam :P to trwa godzine i 16 minut 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No niezłe!! 8O 8O TYLKO JA WYCHODZE O 7.30 do szkoly i nie zdaze :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 może mi ktoś wyjaśnić jeden fakt ? ostatnio oglądaliśmy sobie hangar Leadteka i popatrzcie http://www.vr-zone.com/eventpics/Apr04/14/...IA/IMG_8328.JPG co z hangaru zostało .... zwłaszcza jak przyjrzałem się opakowaniu .. to te same http://www.vr-zone.com/eventpics/Apr04/14/...IA/IMG_8394.JPG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No niestety hangar zamknięto! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 mlody_gniewny :arrow: dostajesz ostrzeżenie, pierwsze i ostatnie. Jesteś nowy, więc się dostosuj, bo to nie forum o2. Masz szczęście, że nie mam screena sprzed edycji (czyli niezbitego dowodu), bo bym Cię z miejsca wywalił na "zbity pysk" za takie szczeniackie zachowanie :evil: Popraw je lepiej, bo prędziej czy później i tak nasze drogi się spotkają :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 adam_M- myślę, że wszystko jest w porządku :) "Hangar" napewno zostanie, bo te zdjęcie z targów w Taipei to jest jakiś Quadro FX ( nawet pisze na radiatorze ):)na 100% ( po co komu tyle złącz ??) :D No i tylko jeden molex dla Ultra się nie zgarza, a z koleji dla wersji Standard jest zamiast jednego DVI-D-Sub a tu są 2 x DVI. Z resztą tutaj są 2 x PCB na cała szerokość karty- chyba nikt mi nie wmówi, że takie rozwiązanie jest taniutkie :P A inn zdjęcie pokazujące pudełko to rzeczywiście wersja Ultra, tyle, że na potrzeby prezentacji zdjeto CAŁY radiator- no przecież kart jak Creative Geforce 2MX nikt już nie wypuści ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Relacja PCLAB: http://www.pclab.pl/print9625.html PS2.0 PS3.0 Coś mi w te screeny nie chce się wierzyć, na tym z PS2.0 widać jak by w ogóle wyłączony był PS. Ale może :?: jak by PS3.0 tyle dawał to jestem pod wrażeniem :twisted: . Jeśli ktoś z was grał w FARCRY niech poda screeny z tego miejsca (do posiadaczy kart z PS2.0) Wiecie co ? Powoli mnie to zaczyna smieszyc. Czy ten PS3.0 na screenie to taka rewelacja ? Ze srodowiskowym mapowaniem wybojow w demku reklamujacym Matroxa byly lepsze efekty wglebien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...