uff...AR Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 wlasnie oddalem kilka wu, niestety na tydzien stracilem mojego kompa w pracy (mam wolne i mi wylaczyli), a chodzil 24/7 i prawie nic innego nie robil tylko liczyl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 komora jest w nagrode za wolne liczenie :twisted:i tu masz racje ;] qrde chyba ta nagorda sie dla mnie nalezy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Dla mnie chyba nie bo dziś oddałem 5WU, no chyba że dla Was dużo to oznacza 20WU dziennie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 no panowie za 0.7k trzeba by 0.7 zrobic :lol: przy okazji informuje o polaczeniu sil z druzyna booster Team (witamy was chlopaki). wkrotce (jak sie dogadamy co do nazwy) zmiana nazwy naszej wspolnej druzyny i inne niespodzianki :D Mam nadzieje, ze teraz rywalizacja zrobi sie jeszcze ciekawsza, bo jak widac po 8mym i 9tym maja chlopaki z olsztyna i poznania maja spory potencjal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 chlopaki tez maja asy w rekawie i to nie tylko 4 ;] teraz bedzie ciekawie, bardzo ciekawie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Widzisz Niemiec :) jakbys oddal te kadetówke za free to ze mna byscie ich w 2-3 dni dogonili :))) .. JOKE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 uwazajcie, bo jeszcze w gazecie przeczytacie artykuł "przychodzi niemiec do chaosa", a pozniej kogos skaza za platna protekcje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 uf..arr nie denerwuj sie :) boisz sie ze Cie Niemiec przegoni .. ? :) nie stykuj tyle :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no wiesz uff...AR, nie tylko chaos ma tu niezla przeliczarke wu ;) zawsze mozesz znalezc sobie lepszych "wspoplracownikow" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja od paru dni nie liczyłem bo nie mailem proca. Dzisiaj dostałem nowy nabytek: Barton 2500+ :twisted: To Ja jestem jednym z asów Niemca :D narazie nie kręce proca bo mam kiczowaty wentyl a i dla pamięci 333mhz to max :( ale już w piątek będzie jazda na maxa i uff...AR pogódź się z nieuniknionym :) Chlopaki jeszcze 5wu a bedziemy na rowni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no wiesz uff...AR, nie tylko chaos ma tu niezla przeliczarke wu ;) zawsze mozesz znalezc sobie lepszych "wspoplracownikow"dzieki za uznanie Birdie :)) nie mowie ze tylko ja mam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 az jeszcze bardziej podkrece swoją maszynke bo juz sie niemoge doczekac tej pamietej chwili az machniom uff...AR'a mam nadzieje ze to bedzie jeszce dzisiaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 raczej to bedzie dzisiaj napewno ;] z godzinki na godzinke przewaga maleje ;] chyba za uff...AR ma jakas tajna bron na czarna godzinkie ;] bedzie trzeba powoli sie przymierzac na Forest kila zbila and przyjaciele TEAM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 uf..arr nie denerwuj sie :) boisz sie ze Cie Niemiec przegoni .. ? :) nie stykuj tyle :)) to byl oczywiście żart. jestem za zdrową rywalizacja i potrafie uznać czyjąś wyższość (chodź z trudem ;)) raczej to bedzie dzisiaj napewno ;] z godzinki na godzinke przewaga maleje ;] chyba za uff...AR ma jakas tajna bron na czarna godzinkie ;] bedzie trzeba powoli sie przymierzac na Forest kila zbila and przyjaciele TEAM no był taki moment, że już byliście z przodu, ale wywaliłem z kesza kilka jednostek. Żadnej tajnej Broni nie mam niestety :( Od dzisiaj to pewnie my bedziemy was gonić. Już nie moge się doczekać wykresików, ktore fido robi. A co do forestów to my też możemy się przymierzać :) Dzisiaj i my i wy wchodzimy do pierwszej pięćdziesiątki Tweak'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 hmm jakos przez "przypadek" oddalem teraz 2wu i jestesmy na 51 przed Uf...Arem :D teraz wystarczy niezle odskoczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 odskoczyc ale rowzniez gonić Forest kila zbila and przyjaciele TEAM ;] na chwile obecna Forest ma 151WU przewagi... :x ale ciagle malejee :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no to gratulacje chlopaki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 je mysle ze uff...AR ma jeszcze cos nieladnego w rekawie. ale dzisiaj najwazniejsze zebysmy razem weszli do 50 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Spokojnie, damy radę. Jeszcze dziś będziemy na 49 pozycji a za pare dni Forest kila zbila and przyjaciele TEAM będą mieli strach w oczach :twisted: Z Olsztynem się nie zadziera gdy prestiz chcesz zachowac 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dobra i tak jestescie slabi :lol: i kto jest pierwszy w 50tce 8) musialem walnac skrina bo to chyba nasz ostani raz (przynajmniej narazie) jak prowadzimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zes sie uff wykosztowal i oddal cale cache jakie miales :lol: i mamy kolejny certyfikat. trzeba sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty bo kolejne sa coraz dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dobry cache nie jest zly :], a screen'a opale na plycie i schowam gleboko :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dobry cache nie jest zly :], a screen'a opale na plycie i schowam gleboko :]wydrukuj i powies prze monitorem, bo to ostatni dzien kiedy jestescie przed nami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 nie no panowie przegieliscie pałke od jutra licze z krytyczna waroscia dla mojego procesora czyli 2550 mhz :) :D .....lubie rywalizacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zostawcie mnie obydwoje :/ tak mi sie podobało moje 50 miejsce cięzko zasłużone wyliczone :/. ale od dzisiaj chyab na dobre zacznie ze mną liczyć sherman coś tam dziennie policzy zawsze to lepiej i ma jesczez wrzucić bratu co ma p4 1,8 ps. ile taki 1,8 ilczy jednostke bo pentiak to pewnie w trymiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 mozecie w prosty sposob wejsc z powrotem do 50 :D zapraszamy olsztyn amd team :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 uf...Ar 3ho i BB13 idzie na jedno BeErO ;] a co do 50'tej pozycji.... to dolacz do nas... w koncu to my mamy, a nie olsztyn :D pozdro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 EEE no wiecie ;-) moj elitarny team to... ze tak powiem... elita mega kozków :-D primo nie boimy sie ! :P secundo - STRZEŻCIE SIĘ!!! :P tertio - plum! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los kajotos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ja tez licze dla Olsztyn AMD Team proc 1,7xp (1850MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 EEE no wiecie ;-) moj elitarny team to... ze tak powiem... elita mega kozków :-D primo nie boimy sie ! :P secundo - STRZEŻCIE SIĘ!!! :P tertio - plum! :lol:tak więc wniosek jest jeden przyłączajcie się do nas :D:D:D (to znaczy do forestów...) i nikt was nie ruszy (poza łysym Bolem zza rogu) :D i miejsce numer 1. się zbliża :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...