MrVonFetysz Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 tak czy siak komputerki chodza niemal codziennie zadziej w soboty i niedziele 8) wiec dlaczego miały by chodzic bezczynnie ^^ domowy antek asz sie prosi zeby go wyorzystac 99% procent mocy sie marnuje przy kazie itp :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja mam takie pytanko: co sie dzieje?? liczymy na poziomie druzyn z drugiej 50 a nie z pierwszej 20 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 no ja licze tak szybko i często jak mogę :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja mam takie pytanko: co sie dzieje?? liczymy na poziomie druzyn z drugiej 50 a nie z pierwszej 20 :(ja i napewno ktos jeszcze kisi po kilka / kilkanascie jednostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 to moze Ci kisiciele zaczeliby oddawac na biezaco a nie raz an jakis czas.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 to moze Ci kisiciele zaczeliby oddawac na biezaco a nie raz an jakis czas....jak przystalo na pozadnego liczącego oddaje codziennie wieczorem okolo 8 jednostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 OAT, HI-Q WU mam pytanko widzieliscie kto nas goni ze średnim przyrostem 111,9 WU ? - Aleksander Tarnowski obecnie na 48-mej pozycji :> kto to? ...czy po prostu przegapilem cos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 chyba chodzilo Tobie o UFO a nie o Aleksandra :P a w ufo jest koksik z barwkompu i ktos tam jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 dopiero zacząłem ... wchodzę :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 trzy razy sprawdzalem... i bylem pewien ze to nie UFO :oops: ...a jednak =] to wszystko przez ta niedziele! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 MacieX Welcome :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Coś czuję, że dzisiaj zafasujemy osiemnastkę. :P O ile tylko transmisja na poziomie MPK nie zawiedzie, albo nie poniesie mnie gdzieś na browara :wink: . Zebrałem dzisiaj żniwo z weekend'u. Jak narazie 127 WU. :D Cześć MacieX :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Sikor Ty to potrafisz humor czlowiekowi poprawic ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No, jest tak jak gdzieś pisałem. Cały tydzień firmowe kompy sobie liczą, a w poniedziałki przewalam wszystko na swojego Memobay'a i w domku czyszczenie ogórów. Najbardziej denerwujące jest zmienianie nazw katalogów przeliczonych jednostek, aby zapakować to do jednego seti driver'a, ale co tam. Zwykle w poniedziałki jestem nieco "zmęczony" po weekend'zie i do takiej "inteligentnej" roboty nadaję się w sam raz :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 UFO sie zabardo rozbrykalo, trzeba im podstawic noge ;] Sikor jak zawsze niezawodny z poniedzialkowa dostawa jednostek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 a w ufo jest koksik z barwkompu i ktos tam jeszcze... i ja jestem w UFO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 UFO sie zabardo rozbrykalo, trzeba im podstawic noge ;] Sikor jak zawsze niezawodny z poniedzialkowa dostawa jednostek...zamiast podstawiać komuś nogę to przejdźcie na boinc :D tam wszyscy są równi (póki co) no chyba że ma już na koncie koło 100 credytów (jak wy) :D tak więc ludzie boinc nie gryzie (połyka w całości) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Kto wie jak uruchomic poprawnie seti driver 1.6.4.3 podczas sciagania jednostek z netu wyskakuje kilkadziesiat okienek i niemal zawiesza system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Kto wie jak uruchomic poprawnie seti driver 1.6.4.3 podczas sciagania jednostek z netu wyskakuje kilkadziesiat okienek i niemal zawiesza system.wlacz "hide processing" i nie powinno okienko wyskakiwac. okno, ale to tylko jedno pokazuje sie jak dasz manualnie "transmit" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Widzialem statystyki, rekordzik Wu 252. Jak na razie jest nie zle :) Ile brakuje do oczka wyzej? U mnie liczy 24h takze wysylam ile moge :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 61WU... to jest stronka e statsami... http://setiatwork.com/cgi-bin/wkystat.pl?g...lsztyn+AMD+Team wystarczy od ilosci WU "oczka wyzej" odjac nasze WU i wychodzi roznica ;] Jak sie postaramy to moze dzisiaj tam bedziemy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Raczej będziemy :D . Zbieram dzisiaj przeliczone jednostki z arbeit'u i wypadam na dwa tygodnie na urlop. :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 jak bedzies na urlopie to kompy beda liczyly :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Nie wszystkie. :( Ale ten najwydajniejszy będzie liczył. Zaciągnąłem mu dzisiaj rano 200 jednostek i niech nagina. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Pa, pa A[tlon] TEAM & ARAGORN 8) . Właśnie wskoczyliśmy na siedemnaste miejsce :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Do szesnastej pozycji tez niedaleko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 moze dzisiaj a na pewno jutro bedziemy an 16 miejscu ;] Sikor czy 200WU to nie jest za malo?? ja bym tak asekuracyjnie ze 100 wiecej dal, bo moga sie jakies mikrusy trafic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wyliczylem ze przez 24h oddalem 8 lub 9 jednostek. To duzo cz malo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 wynik dobry ;] oby forma nie spadla ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wyliczylem ze przez 24h oddalem 8 lub 9 jednostek. To duzo cz malo?Przez tyle czasu. Wyszło Ci że jedno WU liczysz jakieś 3h :?: Czy po prostu codziennie liczysz taką ilośc a komp robi to szybciej niż napisałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...