uff...AR Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 gratuluje panowie. stalo sie. jestescie lepsi. :idea: ale mamy nowa taktyke dzieki ktorej zwyciezymy. a oto jak powstala: 10:36:15 : i stalo sie faktem. olsztyn nasz wyprzedzil :( http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...l&name=uff...AR 10:40:10 Patrys : szfak 10:40:35 : czeba werbowac 10:40:39 : naklaniac 10:41:00 Patrys : przekupywać 10:41:04 Patrys : bić 10:41:05 Patrys : gwałcić 10:41:08 Patrys : rabować 10:41:14 : =] 10:41:27 Patrys : ja moge gwałcić a ty resztę ;] 10:41:49 Patrys : owrócę ich uwagę a ty w tym czasie będziesz seti instalować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Chwilowo pewnie tak. Dzisiaj raczej będziemy skakać po miejscach w rankingu. Różnica jest przecież niewielka. No chyba, że ktoś oprócz mnie wypróżni ogóry i na dłużej się oddalimy. :P A co do metod aktywizacyjnych, to w zasadzie są całkiem niezłe. :P Nasuwa mi się tylko jedna wątpliwość. Chłopców też będziecie gwałcić :?: 8O Bo jeżeli tak, to faktycznie jesteście zdesperowani. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dzis i ja oddam swoje pakiety, tylko 20 ale zawsze to cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 na chwile obecna Uff odskoczyl od nas na 8 jednostek. narazie to bedzie zabawa w kotka i myszke, raz my wyzej raz oni. jak ktos ma cos do oddania to iech oddaje ;] Taktyka, ehhhmmmm no ten tego ten, ze tak powiem bardzo ciekawa, ale my raczej z niej nie wezmiemy przykladu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 No i stalo sie :) 11 pozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 chcvecie to macie 34 paki juz wendruja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 spokojnie dizsiaj troche odskoczymy a na dniach z nowu wyprzedzamy i to bedzie juz pierwsza 10 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 ja dzis oddalem 3 a reszte czyli jhakies 11wu jutro oddam :) to dobra wiadomosc, zla ze za dwa dni nie bede miec neta na jakis tydzien lub dluzej, zalezy jak szybko lebki z vectry mi lacze przelacza na nowe mieszkanie.... pozdro for @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ja oddam dopiero w poniedziałek swoje WU moze jakis maly rekordzik padnie ja oddam kolo 100WU mobilizacja na poniedziałek :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 postaram sie zmobilizowac, bo wczoraj oddalem to co mialem, zeby odskoczyc uff'a, ale widze, ze tylko ja tu oddaje jednostki, bo ufek znow nas przeskoczyl :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 a są jakies działające statsy bo mi orion nie działa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 hmm mi orionek bez problemu chodzi. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 nie dosc ze uff coraz bardziej nam odskakuje to jeszcze za niedlugo MaKaR &... nas przescigna... :( ja nie licze od tygodnia i chyba do konca wakacji nie bede liczyl ;/ zawsze to te ~5wu bylo na dobbe.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 a czemu nie liczysz?? licz, anwet 1-2 jedoski sie przyda. ja oodaje non stop a co reszta odpierdala to nei mam zielonego pojecia, ale coraz bardziej mnei to zaczyna draznic ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 dziennie na kompie siedze okolo 30 min i to na celeronie 450... wiec do konca wakacji przeliczyl bym ze 2wu.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Żniwa za poprzedni tydzień skończone. Wypchnąłem 135 jednostek. Do doopy takie liczenie, trafiły mi się jakieś kobylaste jednostki. Liczyły się po sześć, siedem godzin. :evil: 6000 jednostek za nami. :D Czekam na resztę zbieraczy, może faktycznie strzelimy dzisiaj nasz nowy, prywatny rekordzik. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 odemnie idzie jakies 46 pakow :) a dzien sie nie skonczyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Mol co z Twoimi jednostkami?? brakuje nam 52 jednostki do uff'a i ok. 60 do JB wiec jak ktos cos kisi to nich to oddaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 wlasnie wskoczylismy na 10 pozycje i przez kilka dni ja utrzymamy a potem znow spadka za uff..AR'a i jeszcze za Makara no chyba, ze wezmiemy sie ostro za liczenie i regularne oddawanie jednostek (nie dotyczy Sikora i Mola) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Właśnie, że dotyczy. :P U mnie panuje dualizm. Domowe jednostki oddaję na bieżąco, bez kiszenia, natomiast poniedziałkowe zrzuty dotyczą tylko jednostek służbowych. BTW, domowe jednostki to w zasadzie zasługa mojej Kasi, bo ja przy kompie siedzę zwykle tylko rano, przed pracą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 dzisiaj ja sie dlaczylem do olsztyn amd team mam nadzieje ze moje marne 2GHz na cos sie zdadza za kilka tygodni bede mial WC wiec bedzie 2,3GHz moze jak na pamiatki uzbieram to bedzie 2,5GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witamy i owocnego liczenia Tobie i sobie życzymy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wczoraj późno jednostki wysyłalem bo jak z pracy wrócilem to mi nogi do [gluteus maximus] właziły i ledwo sie do kompa doczołgałem :D :D całe 117 WU poszło ode mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 wczoraj tak ladnie a dzisiaj ledwo co :( witam nowego kolege i zycze owocnego liczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Oj, coś uff...AR się zbliżył za bardzo. No to uciekamy. :P 65 jednostek służbowych i dwie domowe powinno na chwilę pomóc. W poniedziałek, co prawda, będzie słabiej niż zwykle, ale co tam, miejscówkę trzeba trzymać. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 niezle zagranie Sikor, ale zadziala ono pewnie na dzien dzisiaj wzgledie na dwa. mnie przez weekend nie bedzie, ale po powrocie oddam to co mi sie nazbiera a troche powinno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Dzis oddam 40 jednostek, moze na chwile odskoczymy dalej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nam? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 AMD Olsztyn :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 BeeeeeeZeeeeeeDURA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...