fipa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 A ja zauważyłem, że lista moderatorów i administratorów jest nieaktualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie chce przeprosin ale chce żeby kto inny na tym nie ucierpiał. Zauważyłem że jest bug związany z liczeniem postów (10 największych gaduł dziś), polega on na tym, że napisałem ileś tam postów, wylogowuje sie, wracam po jakimś czasie (tego samego dnia) i nie ma mnie na tej liście 1353905[/snapback] taaa.... i wchodzisz tylko dlatego na forum żeby być na liście największych gaduł??? bo dla mnie to akurat nie jest najważniejsze.. i nie o to chyba tutaj chodzi żeby nabijać jak najwiecej postów <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie o to mi chodzi żeby miec najwięcej postów, chce żeby panowie admini i moderatorzy zauważyli co sie dzieje na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Był juz taki jeden, co podniecał sie tym, że napisał najwięcej postów tamtego dnia... Na dobre mu to nie wyszło. Nie bedę pisał kto. Fakt, ze ten bug znaleziony przez Grzecha 1990 jest mało istotny, znaczy tak mi sie wydaje. Dobrze jednak, że napisał o tym na forum, zawsze to lepiej wiedzieć takie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Chyba wszyscy chcą aby forum było dopracowane w każdym szczególe, bez problemów... Może by tak usunąć nie których użytkowników co nie okazują aktywności przez jakiś czas (jakieś 5, 6 m-cy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Szukaj, czytaj, myśl, niezadawaj pytan na które są juz w tym subforum odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Aaaa gdzie jest mooj avatar... aaaaa. gdzie sa wszystkie avatary ?? to tylko u mnie czy cos sie dzieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ale macie problemy. nie zauwazyliscie, ze forum sie kaszani takze przez was? piszecie bzdury, inni odpowiadaja na te bzdury i juz forum jest do [ciach!].Zanim zaczniecie kogos krytykowac zastanowcie sie nad soba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Aaaa gdzie jest mooj avatar... aaaaa. gdzie sa wszystkie avatary ?? to tylko u mnie czy cos sie dzieje ?? 1365353[/snapback] Zostały tymczasowo usuniee wraz z ze zmianą koloru na b&w - nie musze chyba pisac powodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Moze zrobilibyśmy taką akcje jak na CDrinfo.pl? O zym mowie? Patrzcie TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Aaaa gdzie jest mooj avatar... aaaaa. gdzie sa wszystkie avatary ?? to tylko u mnie czy cos sie dzieje ?? 1365353[/snapback] Nie tylko tobie nie pokazuje avatarów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) Rozumiem ... Nie popieram ... Wg mnie troszke sie przesadza ... to ma byc pamiec a nie popisy kto sie bardziej uzalobni...Dla mnie zwykla czarna wstazeczka na logo by wystarczyla tylko przez dluzszy czas... ktorys servis tak mial... nie jest nachalne a przypomina i zmusza do zastanowienia bo sie bardziej rzuca w oczy... no ale nie moja to decyzja moze sie myle Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez killua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Moze zrobilibyśmy taką akcje jak na CDrinfo.pl? O zym mowie? Patrzcie 1365729[/snapback] Może najpierw przeczytasz cały wątek w całości? (i kilkadziesiąt podobnych?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ostatnio z nudów przeglądałem liste użytkowników... po 5 stronach odechciało mi sie bo co widzie ilość postów: 0, a są to ludzie co się zarajstrowali w 2002 albo 2003 roku, niektórzy 2004, może by tak ich wywalić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ostatnio z nudów przeglądałem liste użytkowników... po 5 stronach odechciało mi sie bo co widzie ilość postów: 0, a są to ludzie co się zarajstrowali w 2002 albo 2003 roku, niektórzy 2004, może by tak ich wywalić?? 1372483[/snapback] a może ktoś lubi sobie tylko poczytać posty??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Może najpierw przeczytasz cały wątek w całości? (i kilkadziesiąt podobnych?) 1367687[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mozna by bylo zrobic porzadek z baza danych. Wywalic konta ziomali co juz rok nie logowali sie i maja 3 posty np . 808392[/snapback] viod: to przypominalo by zakladanie plastra na dziure w Titanicu ;P 808436[/snapback] Wybaczcie że nie zauważyłem/czytałem* (niepotrzebne skreślić :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Dlaczego mimo iz podczas logowania zaznaczam "zapamietaj mnie" forum mnie nie pamieta ;) i musze za kazdym razem gdy wchodze tutaj wpisywac nazwe uzytkownika i haslo, troche to irytujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Bo masz wyłączone Ciastka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wyczyść kesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ciacha mam włączone. @gnz ...dzięki Ci guru (czyszczenie pomogło) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A ja widzę że się późni trochę zegar forumowy ;) Napisałem sobie posta (nie tego) po północy, a tu jeszcze wyświetla że 23:58 ;) Może trzeba nakręcić, albo wahadło wyregulować? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a może trzeba sobie ustawić czas letni w profilu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 czasem letnim zegara systemowego o 8 minut nie pchniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Moze poprostu na serwerze, na ktorym forum jest zainstalowane ustawiona jest inna godzina. Rownie dobrze u ciebie zegar moze byc nieco przesuniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Na forum 7-8 minut do tyłu idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Serwer jest gdzieś na zachodnim bregu polski, a każdy stopień to 15 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Proponuje nie mylic czasu strefowego z urzedowym. Nie mieszaj w to gejografi :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Na forum 7-8 minut do tyłu idzie. 1386697[/snapback] Właśnie o to mi chodziło... Specjalnie toto tak, czy siakiś chakier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 poprawiony. Poprostu się rozjechał z czasem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...