Skocz do zawartości
TrancEaddict

Apel to moderatorow (szczegolnie do 2)

Rekomendowane odpowiedzi

A jakie konto ma oko? ;]

oko ma konto oszczednosciowe

(probuje byc smieszny, ale jak nie wyszlo bo cos czuje ze nie, to sorry, ale aktualnie nie przychodzi mi nic innego do glowy)

Sorry, zafascynowala mnie 4penisowa krowka na amen, przez jakis (pewnie dluzszy) czas nie planuje zmian w avatarku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiosna idze ,kazdy musi cos zmieniac :D

co do reeda to nawet nie zauwazylem,ale paranoika nowy AV widzialem i widze :D i musze przyznac ze poprzedni AV ten z tym gosciem w kapeluszu byl o wiele lepszy :)

mam nadzieje ze nie pokrecilem moderow.

poprzedni to byl z taka zielona zmutowana foka :P, wogle on chyba bieze swoja av z odpadkow wytworni kreskowek :D

btw: odkad reed zmienil swoja fotke myslalem ze zniknol na jakis czas z tego forum.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz wiem z kim doczynienia po drugie stronie kabla - Wojtku lat 12 ;]

no to dosrales teraz. Ululalem sie ze smiechu :>

Dodam teraz cos do tematu. :) zmiana avatarkow jest calkiem zabawna :> szczegolnie w wykonaniu ParanoiKa :> jego kucharek wymiatal :> :> :> moglbys specjalnie dla mnie przywrocic go na tydzien ;] albo wrzucic na serverek? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten kucharek w kapeluszu to BYL ParanoiK ;]

Wiem to :> chcialem sie bezkarnie posmiac :> z administracji ;] ;] ;]

zawsze sie mozna bezkarnei posmiac z administracjia ;) :lol:

Ciekawe czy tan kotek Jonathana jest owiniety tasma klejaca :lol: :lol: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed - BAN ;] ;] ;]

a tak na marginesie jak juz sobie sliczny OT zrobilismy :) to gdzie zone wyslales? :> :> :> Zona pojechala, a ty od razu smigasz jak ta krowa z avatarka ;]

heh raz na jakis czas bez Zonki w domu to musi byc tak jak bez matki :P

nikt nie robi planu dnia, nikt nie popedza, mozna spac na kanapie przed tv :D, na stole moze stac wierza z puszek po browarach i nikt sie nie rpzyczepi :D, dizs mozna obejrzec z kumplami o 2:30 walke goloty i bezkarnie kometowac obfitosc biustu pan oznajmiajacych numerkami kolejne rundy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reed - BAN ;] ;] ;]

a tak na marginesie jak juz sobie sliczny OT zrobilismy :) to gdzie zone wyslales? :> :> :> Zona pojechala, a ty od razu smigasz jak ta krowa z avatarka ;]

heh raz na jakis czas bez Zonki w domu to musi byc tak jak bez matki :P

nikt nie robi planu dnia, nikt nie popedza, mozna spac na kanapie przed tv :D, na stole moze stac wierza z puszek po browarach i nikt sie nie rpzyczepi :D, dizs mozna obejrzec z kumplami o 2:30 walke goloty i bezkarnie kometowac obfitosc biustu pan oznajmiajacych numerkami kolejne rundy :D

Kurna, RS nie ladnie tak podgladac kolegow :P :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapewne... aczkolwiek... ja mam dziwna sklonnosc do odwiedzania wc, gdy zobacze, ze na stole lezy ok. 8-9 puszek po piwie :lol:

Ja bymn z tym poszedl do lekarza, niezbyt normalny to objaw, zeby juz po 8-9 puszkach leciec :?

Kondolencje dla Twojego pecherzyka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pifko trzymanie kciuków i Andrzej Miszczo :D 

MeHow-> ja jak widzę 2 puszki to już lecę do WC, ale czuję że raczej nie muszę lecieć do lekarza w sprawie mojego pęcherza  :lol:

Co Wy kurna ? prostate hodujecie czy cos ?? 8O

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...