Skocz do zawartości
OLAF_SKARPA

NFS: UNDERGROUND 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko do tych co już przeszli NFSU2.

Otóż własnie skończyłem gierke.

Mam ok 67% gry i nie mam już wyścigów.

Mam wszystkie okładki i 100% częsci,

ale cały czas mam zablokowane WIDEBODY KIT.

Co należy zrobić aby je odblokować?!

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Body pewnie odblokowuje sie pod koniec ja daje jekies 85 - 90 % przejscia giery . Zauwazylem ze macie w roznych momentach koniec scenariusza nie ktorzy po 67% a nie ktozy po 70 % . A teraz z innej beczki DYNO RUN rulez mozna niezle wykozaczyc bryke sobie jak ktos lubi grzebec . Teraz pytanko propo garazu mozna sie pozbyc fury z garazu bo z tego co zauwazylem to jest tylko 5 miejsc a tyle bryczek :[ . Jesli mozna to jak bo kupilem nowa celice i jak niezle smigala w 1 tak tutaj nadaje sie na plaster straszna lipa !!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem po skonczeniu gry tyle ze mi pokazuje ze mam 63% gry za soba... pytanie gdzie te 37%??? Przeciez w tej karierze juz nic nie mozna zrobic...

Tak samo nie mam Wide Body Kits... tylko w opcji customize przy samochodach do Quick Race moge sobie go zainstalowac w karierze brak, a co najciekawsze nie mam sporej ilosci tras odblokowanych... Po prostu zastanawiajace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem po skonczeniu gry tyle ze mi pokazuje ze mam 63% gry za soba... pytanie gdzie te 37%??? Przeciez w tej karierze juz nic nie mozna zrobic...

Tak samo nie mam Wide Body Kits... tylko w opcji customize przy samochodach do Quick Race moge sobie go zainstalowac w karierze brak, a co najciekawsze nie mam sporej ilosci tras odblokowanych... Po prostu zastanawiajace

Poprostu musisz troche pojezdzic swoja super bryka po calym miescie i poszukac ukrytych tras. Napewno sie znajdzie kilka ( nascie ? )

Mnie ciekawi inna sprawa...przyszla do mnie wiadomosc, ze moge placic za wiadomosci o ukrytych wyscigach i bedzie mi sie to pokazywalo na mapie. Wie ktos co trzeba kupic zeby to dzialalo ? odwiedzilem wszystkie sklepy i nic pasujacego nie znalazlem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEJA WSZYSTKIM !!!!!!!!! mam prośbe powiedżcie panowie gdzie znajde w opcjach swoje statystyki: ile juz procent ukonczylem itd? z gory dzieki ==> ja narazie zasówam HONDA - tuning w 30% aa ostatnio załozyłem jedne głośnik jak narazie = zakupiłem lexusa :) w sumie jeszcze sie nim nie bawiłem czeka sobie spokojnie w garażu --- aha i jeszcze ejdno pytanie ? w garazu pisze mi tak :auto od sposnora: gdzie ja mamsie po nie zgłosić??? HMMMM pozdrawiam all players --:: NIGHT RIDERS :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HEJA WSZYSTKIM !!!!!!!!! mam prośbe powiedżcie panowie gdzie znajde w opcjach swoje statystyki: ile juz procent ukonczylem itd? z gory dzieki ==> ja narazie zasówam HONDA - tuning w 30% aa ostatnio załozyłem jedne głośnik jak narazie = zakupiłem lexusa :) w sumie jeszcze sie nim nie bawiłem czeka sobie spokojnie w garażu --- aha i jeszcze ejdno pytanie ? w garazu pisze mi tak :auto od sposnora: gdzie ja mamsie po nie zgłosić??? HMMMM pozdrawiam all players --:: NIGHT RIDERS :))

Czytaj kilka postow wyzej !!!!! . Wcisnij " T " jak brykasz po miescie a jesli chodzi o garaz to znaczy ze mozesz pobrac jeszcze jedna bryke w salonie a reszta jest na klude jak widzisz . Bo jak bierzesz bryke to nie wiem czy zauwarzyles ale kasy ci nie ubywa .

Timmon- czym pomykasz uzywasz nosa i czy lapiesz sie na zderzak z kims szybszym ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy odblokuje sie nissan skyline  :?  mam juz 57% gry ;]

U mnie już jest a mam 52%. Przechodź URLe !

Najbardziej mnie w tej grze wkurza, że muszę montować części które mi się zupełnie nie podobają tylko aby mieć te gwiazdki cholerne :?

IMHO bez sensu..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra juz wiem jak uzupelnic te pozostale procenty po przejsciu gry... Wchodzimy w kariere... i w garazu wybieramy "World Map" , tam wypisany bedzie status poszczegolnych wyscigow przejechanych i nie przejechanych... jezeli jakiegos nie ukonczylismy wystarczy kliknac i sie scigamy... zero przeszukiwania calego miasta zero meczenia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnosnie trybu DRAG. Mam od samego poczatku mam tylko jeden samochod - Nissana 240SX, aktualnie upgrade'y na pro i ani razu nie mialem problemu w tym trybie. Nigdy nawet nie widzialem, zeby jakis samochod w dragu mnie wyprzedzil, czy to na starcie czy na trasie. Poki co lepszego samochodu w grze nie udalo mi sie znalezc, a odblokowanych juz troche mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o przejechanie wszystkich wyscigow wystarczy ze sie skupisz na URL'ach za kazdego dostajesz samochod

Mylisz się, przed chwila na mapie miałem 5 URL'i i wygrałem pierwszy - dostałem subaru impreze :) za wygrane następne 4 nic mi sie nie odblokowało :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj drogi nie myle sie... Subaru Impreza jest ostatnim samochodem jaki mozesz odblokowac w NFS ... Przykra wiadomosc ale prawdziwa... a ilosc procent ukonczenia gry nie ma wplywu na tak defakto na to ile sie ma samochodow. Uwierzcie mi przeszedlem gre i mam juz 78% ukonczonej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde nie wiem co jest grane.

Przeszedłem gre mając 67% ukończonej gry.

Mam 3 samochody na FULL, wszystkie okładki, częsci itp,

ale nie moge znaleźć żadnych wyścigów do pojechania :/.

Wprawdzie wcześniej bardzo dużo ukrytych pojechałem

(bo to była łatwa kaska :D).

Nie wiem co mam zrobić aby grać dalej,

no i cały czas nie mam WIDEBODY :?

Co mam zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co napisalem kilka godzin wczesniej... "Dobra juz wiem jak uzupelnic te pozostale procenty po przejsciu gry... Wchodzimy w kariere... i w garazu wybieramy "World Map" , tam wypisany bedzie status poszczegolnych wyscigow przejechanych i nie przejechanych... jezeli jakiegos nie ukonczylismy wystarczy kliknac i sie scigamy... zero przeszukiwania calego miasta zero meczenia:)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi