hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ...i Pan powiedział: wpierw musisz wyjąć Świętą Zawleczkę, potem masz zleczyć do trzech, nie mniej nie więcej, trzy ma być liczbą, do której liczyć masz, i liczbą tą ma być trzy, do czterech nie wolno Ci liczyć, ani do dwóch, masz tylko policzyć do trzech, pięć jest wykluczone, gdy liczba trzy jako trzecia w kolejności zostanie osiągnięta, wówczas rzucić masz Święty Granat Ręczny z Antiochi w kierunku BLURPA co naigrywał się z Ciebie w polu widzenia Twego, a on kitę odwali... :plóm: a słowo ciałem sie stało ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 No i niech się blurpią we własnym . Blurp z Nimi. :twisted: Spadamy na PLÓMa :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 no to plóóóóóóóóóóóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Spadamy na PLÓMa No to spadajcie i plóm wam na drogę! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 No i niech się blurpią we własnym . Blurp z Nimi. :twisted: Spadamy na PLÓMa :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: nie bedzie nam Was brakowalo :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 P L Ó M ! ! ! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 P L Ó M ! ! ! ! Doopa panie niePolak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Powiem tak - żal mi było gdy blurp zniknął. Ale skoro znów jest to jestem przeciw :P plóm! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Powiem tak - żal mi było gdy blurp zniknął. Ale skoro znów jest to jestem przeciw :P plóm! :plum: Przestałbyś bluźnić i przeszedłbyś na jedyną słuszną drogę :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 smierc dla wyznawcow blurpa: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 smierc dla wyznawcow blurpa: Widzę Grinch że przypuściłeś zmasowany atak :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 smierc dla wyznawcow blurpa: Widzę Grinch że przypuściłeś zmasowany atak :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja popieram zarówno Blurp'a jak i Plóma... Panie ja bezpartyjny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: BLURPA na :wisielec: !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 hehhh.. skad ja to znam :> btw. dzieci, ktore nie ukonczyly 16 lat :P nie maja prawa glosu :wink: takze na nic ten Twoj "obrazek" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 smierc dla wyznawcow blurpa: Widzę Grinch że przypuściłeś zmasowany atak :D :Plóm: Spokojnie :D :gitara: :gitara: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 a słowo ciałem sie stało ! O znalazlem w koncu dobra strone. Poprzednio kartki mi sie skleily :). ... I oto zszedl na ziemie BLURP mocny i wszechpotezny, siejac zgroze i zniszczenie, palac, gwlalcac i rabujac. I nikt nie byl w stanie stanac na drodze jego, ani tez podjac rownej z nim walki. I zmiazdzyl BLURP przeciwnikow swych a niedobitkow miazdzy i miazdzyl bedzie po wsze czasy.... W BLURPA wierzmy, bowiem on sile daje, coby porazke zadac wyznawcom plóma, ktory to zniszczon bedzie gdy czas nadejdzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 smierc dla wyznawcow blurpa: Widzę Grinch że przypuściłeś zmasowany atak :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 blurp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 a słowo ciałem sie stało ! O znalazlem w koncu dobra strone. Poprzednio kartki mi sie skleily :). ... I oto zszedl na ziemie BLURP mocny i wszechpotezny, siejac zgroze i zniszczenie, palac, gwlalcac i rabujac. I nikt nie byl w stanie stanac na drodze jego, ani tez podjac rownej z nim walki. I zmiazdzyl BLURP przeciwnikow swych a niedobitkow miazdzy i miazdzyl bedzie po wsze czasy.... W BLURPA wierzmy, bowiem on sile daje, coby porazke zadac wyznawcom plóma, ktory to zniszczon bedzie gdy czas nadejdzie! Święte słowa brother :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Cos mnie TU dawno nie bylo... No ale... Lepiej pozno niz wcale :D ... i więcej nie trzeba chyba nic pisać :veryevil: :gitara2: Sprawdźmy ile jest prawdziwych wyznawców :twisted: Przerobilem podpis... zostal jeszcze Avatar... jako ze animowany, to musze troche czasu dorwac... ale bedzie Nie tylko Blurp - reaktywacja ale i Plum - dezaktywacja B L U R P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 aRoo"] Przerobilem podpis... zostal jeszcze Avatar... jako ze animowany, to musze troche czasu dorwac...Avatarka możesz zostawić. :wink: Dosyć dobrze oddaje kondycję bzdziurpa :twisted: . Takie dziwne, wychudzone stworzonko wykonujące nieskoordynowane ruchy :mrgreen: . Pasuje, jak ulał :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 aRoo"] Przerobilem podpis... zostal jeszcze Avatar... jako ze animowany, to musze troche czasu dorwac...Avatarka możesz zostawić. :wink: Dosyć dobrze oddaje kondycję bzdziurpa :twisted: . Takie dziwne, wychudzone stworzonko wykonujące nieskoordynowane ruchy :mrgreen: . Pasuje, jak ulał :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Nie zauważyłeś dlaczego on tak podskakuje, poprostu miażdży plómaka :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 aRoo"](...)(...) Nie zauważyłeś dlaczego on tak podskakuje, poprostu miażdży plómaka :veryevil: No wlasnie dlatego chce zmienic, zeby bylo to widac :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 aRoo"] aRoo"](...)(...) Nie zauważyłeś dlaczego on tak podskakuje, poprostu miażdży plómaka :veryevil: No wlasnie dlatego chce zmienic, zeby bylo to widac :veryevil: Oczywiście pod łapki :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 (quoty wyciete ze wzgledow bezpieczenstwa pokemonow) Oczywiście pod łapki :veryevil: Bedzie "troche" inaczej: :veryevil: bedzie na , ktory bedzie skakal po , chyba ze "po drodze" jeszcze cos innego wpadnie mi do glowy :D Narazie musze powalczyc z modem myszaka (niedlugo na modyfikacjach bedzie, narazie mam tyle: ), wiec avat bedzie troche pozniej :mrgreen: Ale raczej nie tak znowu pozno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Moze byc takie cos (na poczatek :D ) ?? Jeszcze tylko zmienie rozmiar zeby schudl do regulaminowego ( jakies 2kb mniej :| ) ale to juz nie dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 a tak z ciekawosci zapytam.. w jakim programie tego gifa robiles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 No kozak poprostu!!! Dokladnie tak jak trzeba. ...a niedobitkow miazdzy i miazdzyl bedzie po wsze czasy... :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 sesesese :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...