Slayer Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=755 Zajebisty tekst- polecam 8) Urban rządzi! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Heh zajebkowe ::):):)::):):):)::)):):):) Zróbcie se tego testa!!!!!!! Najlepsze jest: Jak sie poznaliście???? Podczas nowenny do świętego Józefa. heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 nawet niezłe... to w sumie skąd kobieta wie ze miała orgazm? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Dobrze ze sie z kosciola smieja. To o czym kosciol mowi to jest poprostu bzdura. Ucza malych dzieci niby to dobrych rzeczy a potem wychodza na jaw takie sprawy ze sie w glowie to nie miesci. Chodzilem cale zycie do kosciola w Polsce (z przymusu) ale teraz to bym nigdy nie poszedl na msze swieta. To jest jedna wielka kpina od poczatku do konca. A najbardziej to mnie denerwuje to ze kosciol w Polsce to sie we wszystko udziela. Nie wiem jak zreszta kosciol moze uczyc dzieci o sexie skoro ksiadz/zakonnica nigdy ze tak powiem nie mialy praktycznego doswiadczenia. Takze mam nadzieje ze wplywy kosciola w Polsce sie zmniejszaja i z czasem zniknom na zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Dobrze ze sie z kosciola smieja. To o czym kosciol mowi to jest poprostu bzdura. Ucza malych dzieci niby to dobrych rzeczy a potem wychodza na jaw takie sprawy ze sie w glowie to nie miesci. Chodzilem cale zycie do kosciola w Polsce (z przymusu) ale teraz to bym nigdy nie poszedl na msze swieta. To jest jedna wielka kpina od poczatku do konca. A najbardziej to mnie denerwuje to ze kosciol w Polsce to sie we wszystko udziela. Nie wiem jak zreszta kosciol moze uczyc dzieci o sexie skoro ksiadz/zakonnica nigdy ze tak powiem nie mialy praktycznego doswiadczenia. Takze mam nadzieje ze wplywy kosciola w Polsce sie zmniejszaja i z czasem zniknom na zawsze. Że się wtrącę. A zkąd wiesz, że księża/ zakonnice nie mieli/mają praktyczne doświadczenia w tym temacie? Głośne się stają sex-party na plebaniach, nie mówiac już o stałych klijentach burdeli z pod znaku aureolki i krzyża :lol: Poczytaj sobie NIE- online. Wiadomo-ksiądz też człowiek, ale jakby trochę skrzywony morlanie. A tak poza tym- penis im w odbyt - bez wulgaryzmów, z resztą oni tak też lubią :x :x :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Po co ludzie wogole jeszcze chodza do kosciola to ja nie wiem. Chyba aby sie pokazac nowym autem albo w nowych ciuchach. Po tych calych problemach tutaj w Ameryce z ksiezmi ktorzy molestowali male dzieci to ja wogole stracilem kompletna wiare do "tej instytucji". Zastanawiam sie jak mozna nadal zachowac wiare w swietle takich wydazen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Po co ludzie wogole jeszcze chodza do kosciola to ja nie wiem. Chyba aby sie pokazac nowym autem albo w nowych ciuchach. Po tych calych problemach tutaj w Ameryce z ksiezmi ktorzy molestowali male dzieci to ja wogole stracilem kompletna wiare do "tej instytucji". Zastanawiam sie jak mozna nadal zachowac wiare w swietle takich wydazen ? kościuł jest jak długiiiiiiiiiiii ciąg sklepów,banków itd. masz w nim pijaństwo,wyłudzanie pieniędzy,dupczenie wiernych i ministrantów(SORRY),a najgorsze jest to że widzisz byznesmena który legalnie okrada innych i go nie stać na POLONEZA nawet 8O a taki pingwin to się woźi szeroko merolem i BMW W Głogu z tego co wiem to pingwin naczelny ma żonę i 2 dzieci (potajemnie ale każdy o tym wie). Jak jeszcze chodziłem do kościoła to czekałem tylko aż bede mugł tym zboczkom podziękować za to że mogę wyjść ze meszy czyli czekałem na text:IDŹCIE W POKOJU CHRYSTUSA i teraz thenksy od Nas:NIECH BOGU BEDĄ DZIĘKI - więc wychodzi na to że ludzie chcą aby mesze trwały z 10min bo dłużej to Im się nie kce aerobiku robić (wstawać,siadać,klękać itd.) BÓG TAK-KOŚCIóŁ NIE NISZCZMY CZARNĄ ZARAZĘ !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 a czytaliście list Urbana do J.P.2 w jednym z ostatnich NIE ???? to też było niezłe :lol: nawet kilku posłów się oburzyło :D Jak napisał Kaczor : Bóg tak! Czarna zaraza nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ja powiem tak: kto powiedzial ze ksiadz mi jest potrzebny zeby isc do nieba? - paranoja. to wszystko wymysla sobie kosciol zeby miec rzesze wiernych. pomyslcie wszyscy ksieza popelniaja samobojstwo - reszta ludzkosci jest skazana na potepienie bo nie ma sie u kogo wyspowiadac i takie inne bzdety. Nie zebym kogos odciagal od wiary, bo sam wierze w Boga, ale to co robia czarni przechodzi wszelkie wyobrazenie. popieram - tepic czarnych !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 lol!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 dla mnei kosciol jest jakas wydumana stacja przekaznikowa z banda samozwanczych sku... ktorzy (NIE WSZYSCY POWTARZAM NIE WSZYSCY , pozdrowienia dla ksiedza B) nadaja sobie miano slug Bozych ........ jezeli Bog istnieje to jaki jest tok jego rozumowania ??? czy miec jak najwiecej bylejakich wyznawcow (PRAWDOPODOBNE) czy moze garstke wyznawcow prawdziwych szlachetnych .............. kiedy papiez umrze to mam nadzieje ze spadnie zainteresowanie katolicyzmem ale badz co badz dobrze ze ludzie chodza do kosciola i ze przynajmniej zgrywaja katolikow bo to w pewnymsensie trzyma ich na uwiezi i nie odpie.. im kompletnie .......... :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 http://www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=755 Zajebisty tekst- polecam 8) Urban rządzi! :twisted: Powiem krótko to jest niesmaczne, jeżeli poziom całego NIE jest taki jak ten artykuł to współczuję jego czytelnikom. Nie jestem jakimś wielkim katolikiem, powiem więcej raczej rzadko zaglądam do kościoła (który oczywiście nie jest idealny) ale robienie sobie jaj z JPII to dla mnie przegięcie. Ja w przeciwieństwie do wielu wcale się nie uśmiałem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Powiem krótko to jest niesmaczne, jeżeli poziom całego NIE jest taki jak ten artykuł to współczuję jego czytelnikom. Nie jestem jakimś wielkim katolikiem, powiem więcej raczej rzadko zaglądam do kościoła (który oczywiście nie jest idealny) ale robienie sobie jaj z JPII to dla mnie przegięcie. Ja w przeciwieństwie do wielu wcale się nie uśmiałem!!! Cóż ja tam czytelnikiem od czasu do czasu jestem i jakoś nie uważam żeby było mi czego współczuć :-) A co do artykułu to poprawił mi skutecznie humor :) (mam 3 punkty, zostanę potępiony :twisted: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ble, nudne.... po dwóch zdaniach odechciało mi się czytać..... zresztą i tak nie trawie tego śmiecia :mrgreen: , więc chyba nic nie tracę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Jeżeli chodzi o gazety to gorąco polecam ''Fakty i Mity'' kiedyś przez przypadek kupiłem u siebie na osiedlu w ''Remie 1000'' 8O , a gazetka jest zajeb.... i ma niezłe teksty na temat Katolicyzmu oraz całego Kleru :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 =====z goory sorry za wszystkie wulgaryzmy - jak nie chcesz tego czytac to nie czytaj===== kosciol to jedna wielka bzdora - wiekszosc z tych co chodza do kosciola [ja nie chodze - przyjolem bierzmowanie jako cos co moze sie przydac w przyszlosci i koniec :twisted: ]nie potrafia uzasadnic co widza w swojej wierze i takie tam glopier <span style="color:red;">[ciach!]</span>lenie starych prykow w czerni mnie wkorza o czym oni wogole gadaja ? "czy mozna zaufac osobie niewirzacej w boga? takiej osobie nie mozna do zaufac" blablabla blablabla co za <span style="color:red;">[ciach!]</span>lenie, wymadrzaja sie jakby byli bogem aha zeby bylo jasne ja jak najbardziej wierze w boga tylko takie male ale - sam sobie jestem bogiem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mowia malym dziecia jak to ladnie oddac kieszonkowe na kosciol zamiast wydawac na slodzycze - pewnie nowa fura dla ksiedza sie przyda... a co! zreszta wiara w boga i chodzenie do kosciola wziela sie z obawy smierci... "jak bedziesz dobry to bedziesz zyl dlooogo i szczesliwie a po smierci pojdziesz do nieba" - moim zdaniem zycie po smierci wzielo sie z cholernie silnej wiezi czlowieka do zycia.. wiec wymyslili sobie cos takiego jak "Bog" a zreszta zalozmy ze istnieje [w co za bardzo nie wierze] to nie chcialbym byc niewolnikiem wiary tylko po to zeby dostac "nagrode - isc do nieba" skoro bog nas stworzyl to powinnismy wszyscy isc do nie ba... a zreszta po cholere nas stworzyl? [co. urzadza sobie zabawe jak w filmie 13 pietro?] hmm a zreszta kto powiedzial ze pieklo jest gorsze od nieba tyle tam uciech :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Jesli: Istnieje niebo: to napewno nie pojdzie sie tam za klepanie formulek nazwanych modlitwami, napewno wiekszosc ksiezy sie tam nie znajdzie. Znajda sie ludzie ktorzy sa dobrzy, niekoniecznie uzewnetrzniaja to, po prostu sa dobrzy. istnieje pieklo: to spewnoscia nie mozna sobie wyobrazic najgorszych z mozliwych mek duchowych. Ciala juz przeciez nie bedzie, nei beda nas smazyc w kotlach, smazenie w kotle czy ciagle nabijanie na widly to bylaby przyjemnosc z tym co mozna zgotowac "duszy" Pojde do nieba: Raczej bym nie chcial, biorac pod uwage powyzsze zalozenie bedzie tam cholernie zimno, charowka 16 godzin na dobe (braki w ludziach) itp. :) pojde do piekla: zalezy do ktorego ;) tam gdzie pali sie wielkie ognisko... i caly czas trwa wokol niego balanga innych pieklowiczow to spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 MOże ktoś sie dopisze? Ciekawe, jak ma się ten test do imprezy "Przystanek Jezus" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Hm dopiero co załapałem (graham) ze ten temt jest juz stary dosc... :/ Ja powiem tyle ze nie chodze do koscioła i jestem z tego zadowolony :P Szymoon piłes cos ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A wiecie skąd się biorą te rzekome "sex party" itp.??? Z publikacji takich żydów jak Urban i inni. To jest atak w kościół katolicki. Ja też nie chodzę na msze święte, bo księża tylko odwalają robotę zamiast się przyłożyć do kazań (starzy są straszni, dopiero młodzi księża zaczynają się pokazywać z dobrej strony), ale żaden kretyn w stylu Urbana nigdy nie zmieni mojej wiary, a te teksty niech sobie wsadzi. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jeżeli chodzi o gazety to gorąco polecam ''Fakty i Mity'' kiedyś przez przypadek kupiłem u siebie na osiedlu w ''Remie 1000'' 8O , a gazetka jest zajeb.... i ma niezłe teksty na temat Katolicyzmu oraz całego Kleru :twisted: :twisted: :twisted:potwierdzam ;] gazetka jest w deche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A wiecie skąd się biorą te rzekome "sex party" itp.??? Z publikacji takich żydów jak Urban i inni. To jest atak w kościół katolicki. Ja też nie chodzę na msze święte, bo księża tylko odwalają robotę zamiast się przyłożyć do kazań (starzy są straszni, dopiero młodzi księża zaczynają się pokazywać z dobrej strony), ale żaden kretyn w stylu Urbana nigdy nie zmieni mojej wiary, a te teksty niech sobie wsadzi. :evil: Dokładnie. Niech się śmieć zamknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 @mikaelus mój koleś miał w zeszłym roku wesele , w ramach prezentu od dobrych kumpli dostał taniec na rurce :lol: :lol: (ale nic pozatym :lol: ) w lokalu na zapleczu jest agencja można sobie tancerke zamówić koleś poszedł po chwili wraca i mówi: "wiecie kogo spotkałem? proboszcza z sąsiedniej parafi(ładnie truje o rodzinie :lol: )" jak wychodziliśmy to mineliśmy go na parkingu i wszyscy jak jeden do niego: :niech będzie pochwalony" :lol: ale s..pier..dalał :lol: :lol: więc nie gadaj że nie robią sex imprez jak nie widziałeś na własną gałke oczną jak ja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 @mikaelus mój koleś miał w zeszłym roku wesele , w ramach prezentu od dobrych kumpli dostał taniec na rurce :lol: :lol: (ale nic pozatym :lol: ) w lokalu na zapleczu jest agencja można sobie tancerke zamówić koleś poszedł po chwili wraca i mówi: "wiecie kogo spotkałem? proboszcza z sąsiedniej parafi(ładnie truje o rodzinie :lol: )" jak wychodziliśmy to mineliśmy go na parkingu i wszyscy jak jeden do niego: :niech będzie pochwalony" :lol: ale s..pier..dalał :lol: :lol: więc nie gadaj że nie robią sex imprez jak nie widziałeś na własną gałke oczną jak ja :twisted: Nie mówię, że nie ma, ale takie rzeczy zdarzają się w kazdym kościele nie tylko katolickim, ale prawosławnym, protestanckim itp. Tylko potem taki Urban czy inny żyd robi z tego aferę na cały świat. Albo kolejny przykład ostatnio ukaranej "artystki" Nieznalskiej za genitalia na krzyżu. To już nie była prowokacja, ale profanacja - jak to trafnie określił W.Cejrowski. Ale tu już się odezwały "pewne" środowiska, że to zamach na wolność słowa, cios w kulturę itp. Ciekawe jaka byłaby reakcja na genitalia na tle gwiazdy Dawida??? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Mikaleus- stara sprawa z tym ptakiem na krzyżu. Nie bedę bronił "sztuki", jaką zaprezonowała ta kobieta. Mnie osobiście to nie obchodzi, bo się na sztuce nie znam. A dla mnie większą niechęć robią "święte obrazki", malowidła ukazujące mękę pańską, jakieś poucinane głowy ( Jan Chrzciciel) i tego typu podobne. Cieszyć się z czyjejś w męki- to nie dla mnie. Zresztą nie róbmy off topica. Tak sobie wyciągnołem temat, bo kumplowi szukałem tego linka heh ;) Co do gazety NIE i samego Urbana- nie czytam tego już jakiś czas, bo mi się nie chce. Nie obchodzą mnie już afery twojego kościoła, bo to by niepotrzebnie tylko wzmacniało niechęć to tego środowiska. Po prostu mam już wyrobione zdanie i taka gazeta i temu podobne tylko pokazały swój obraz na to, jaki burdel panuje. Z resztą moje obserwacje dobitnie mnie w swoich przekonaniach umocniłyi nie ma sensu na siłę komuś tego tłumaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 .. ale test jest niezły.. trochę się usmiałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Najlepsze jest: Jak sie poznaliście???? Podczas nowenny do świętego Józefa. hehŚmiejecie się a tu: mój kumpel miał 2 dziewczyny (z tego co ja wiem) - obie poznał w kościele :) Z jedną tak normalnie - a ta druga została jego dziewczyną jak raz mrugał do swojej dziewczyny a ona myślała że do niej - ale jazda - taki "konflikt pakietów" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Grzesznicy!!! tak do ciebie qrwa mówie!! wyłączcie narzędzie zła którym jest komputer i telewizor, pójdźcie do spowiedzi. powinniście pościć przez całe wakacje i odmawiać litanie do matki boskiej aby sie duchowo przygotować, na godne przyjęcie telewizji TRWAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Jeżeli chodzi o gazety to gorąco polecam ''Fakty i Mity'' kiedyś przez przypadek kupiłem u siebie na osiedlu w ''Remie 1000'' 8O , a gazetka jest zajeb.... i ma niezłe teksty na temat Katolicyzmu oraz całego Kleru :twisted: :twisted: :twisted:potwierdzam ;] gazetka jest w deche ;) ja rowniez sie przylacze :] FiM wymiataja, proponuje rozdawac je w szkolach, zeby mlodziez na lekcjach religii sie nie nudzila ;-) a co ciekawsze redaktor naczelny FiM byl przez pewien czas ksiedzem, wiec badz co badz, ale ta instytucje zna raczej od srodka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...