tomcyk Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Proste pytanie "tak" lub "nie" do celów badawczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Zagłosowałem na tak ponieważ: :arrow: nikt do tej pory nie zwrócił mi uwagi (także z moderów), że moje topici są bez sensu, nie na miejscu, itp :arrow: nie dostałem ostrzeżenia :arrow: nie dostałem bana :arrow: zachowuję się kulturalnie i nie prowokuję, ani nie wchodzę w drogę moderom - w końcu ktoś musi pilnowac porządku. A ja nie zamierzam nikomu w tym przeszkadzać Tomcyk - nie traktuj tego jako podlizywania się moderom z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ...wolność słowa tak, ale tylko w ramach określonych przez właścicieli forum i tak ma być, nie może być postfuckerstwa pod przykrywką "wolności słowa". Są pewne zasady ustalane przez adminów i do nich trzeba się dostosować, albo "goodbye blue sky..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Zalezy z ktorej strony patrzec. Bo wolnosc jest ale tylko w okreslonych tematach. Niektore tematy poprostu beda kasowane/zamykane, a buractwo i chamstwo tepione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Zagłosowałem na tak ponieważ: :arrow: nikt do tej pory nie zwrócił mi uwagi (także z moderów), że moje topici są bez sensu, nie na miejscu, itp :arrow: nie dostałem ostrzeżenia :arrow: nie dostałem bana :arrow: zachowuję się kulturalnie i nie prowokuję, ani nie wchodzę w drogę moderom - w końcu ktoś musi pilnowac porządku. A ja nie zamierzam nikomu w tym przeszkadzać Tomcyk - nie traktuj tego jako podlizywania się moderom z mojej strony czy to jest post sponsorowany ? ? ? Taki porzadnicki i prawomyslny :D :lol: Kulture oceniaja osoby trzecie a nie ty sam : ) PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 podkreslam pytam tylko o opinie...nie chce tu kolejnego temata o najeżdżaniu na moderów itp.... zalezy mi na poznaniu odczuc zwykłych userów!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Zagłosowałem na tak ponieważ: :arrow: nikt do tej pory nie zwrócił mi uwagi (także z moderów), że moje topici są bez sensu, nie na miejscu, itp :arrow: nie dostałem ostrzeżenia :arrow: nie dostałem bana :arrow: zachowuję się kulturalnie i nie prowokuję, ani nie wchodzę w drogę moderom - w końcu ktoś musi pilnowac porządku. A ja nie zamierzam nikomu w tym przeszkadzać Tomcyk - nie traktuj tego jako podlizywania się moderom z mojej strony czy to jest post sponsorowany ? ? ? Taki porzadnicki i prawomyslny :D :lol: Kulture oceniaja osoby trzecie a nie ty sam : ) PZDR4ALL Sponsorowany :?: , tak na pewno :!: :?: He he jutro będę miał A64 FX-51 i Abita K8V oraz KH'y ECC :lol: Po prostu zachowuję się kulturalnie (np. nie używam wulgaryzmów) i myślę, że inni tez tak mnie oceniają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrisstoff Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Tak z ciekawości zapytam, nie wiesz sam, potrzebujesz od nas informacji na ten temat? Bo jeżeli tak, to ja mogę Ci odpowiedzieć. Wolność słowa istnieje, ale tw 'wolność słowa' jest taka sama jak 'wolne oprogramowanie' czyli jest wolność ale w ramach pewnych reguł, jakie na forum są określone w regulaminie! Więc wszystko zależy od tego jak pojmujesz "wolność słowa" a nie od tego co odpowiedzą Ci inne osoby! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Oczywiście że jest wolność słowa. Ograniczenia są w regulaminie! Ktoś się może oburzyć. Tu wolność a tu ograniczenia. Ale pragnę przypomnieć, że na forum jesteśmy gośćmi i jako goście szanujemy gospodarzy. Ot co! Przyjdziesz w gości i będziesz skakał po stole w butach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Sponsorowany :?: , tak na pewno :!: :?: He he jutro będę miał A64 FX-51 i Abita K8V oraz KH'y ECC :lol: Po prostu zachowuję się kulturalnie (np. nie używam wulgaryzmów) i myślę, że inni tez tak mnie oceniają Zagłosowałem na tak! Czekam na przesyłkę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Tak z ciekawości zapytam, nie wiesz sam, potrzebójesz od nas informacji na ten temat? Bo jeżeli tak, to ja mogę Ci odpowiedzieć. Wolność słowa istnieje, ale tw 'wolność słowa' jest taka sama jak 'wolne oprogramowanie' czyli jest wolność ale w ramach pewnych reguł, jakie na forum są określone w regulaminie! Więc wszystko zależy od tego jak pojmujesz "wolność słowa" a nie od tego co odpowiedzą Ci inne osoby! Pozdrawiam ehhh ..cos ciekawego masz jeszcze do powiedzenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Na forum panuje "względna" wolność słowa- względem regulaminu oczywiście. Więc wypadało by się zapytać czy regulamin dopuszcza wolność słowa ale tu nasunęło by się pytanie- którą wolność słowa bo napewno jest więcej niż jedna, jak to mawiają wolność wolności nie równa. Dlatego wybrałem odpowiedź nr 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Miedzy nami userami mam do gdzies :> Bo i tak malo mowie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Najlepszym dowodem istnienia wolności słowa jest ta ankieta - na forum prowadzonym żelazną ręką gestapowców i esesmanów powyższe zostałoby skasowane jeszcze przed wysłaniem, autor spalony na stosie, łamany kołem i ścięty, a jego rodzina represjonowana na wszystkie 31758 sposobów znanych stalinowskiemu aparatowi ucisku i terroru. A że temu czy tamtemu miłośnikowi grzechu Onana skasują kretyński niczym onże sam topic - cóż, w imię czego obowiązkiem miałobyż być tolerowanie głupców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Najlepszym dowodem istnienia wolności słowa jest ta ankieta - na forum prowadzonym żelazną ręką gestapowców i esesmanów powyższe zostałoby skasowane jeszcze przed wysłaniem, autor spalony na stosie, łamany kołem i ścięty, a jego rodzina represjonowana na wszystkie 31758 sposobów znanych stalinowskiemu aparatowi ucisku i terroru. A że temu czy tamtemu miłośnikowi grzechu Onana skasują kretyński niczym onże sam topic - cóż, w imię czego obowiązkiem miałobyż być tolerowanie głupców? Podoba mi sie to z ss :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Najlepszym dowodem istnienia wolności słowa jest ta ankieta - na forum prowadzonym żelazną ręką gestapowców i esesmanów powyższe zostałoby skasowane jeszcze przed wysłaniem, autor spalony na stosie, łamany kołem i ścięty, a jego rodzina represjonowana na wszystkie 31758 sposobów znanych stalinowskiemu aparatowi ucisku i terroru. A że temu czy tamtemu miłośnikowi grzechu Onana skasują kretyński niczym onże sam topic - cóż, w imię czego obowiązkiem miałobyż być tolerowanie głupców? Jonas dobrze prawi. A co do "wolności słowa" to przecież nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Nikt z Was ,użytkowników nie płaci przecież za pobyt na Tweak`u więc o co chodzi? Jeśli ktoś chce NIEOGRANICZONEJ wolności słowa to niech się udziela na forum onetu. Po to jest regulamin na tym forum aby przynajmniej w pewnym stopniu uchronić je przed zalewem chamstwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 zaglosowalem na TAK, poniewaz w zaden sposob nie czuje sie ograniczony w moich wypowiedizach na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 panuje wolnosc slowa, ale taka jak sobie admini i moderatorzy ustalili, czyli narzucili pewne ograniczenia, czyli nie mozna mowic wszystkiego z czego wynika w prostej lkini ze nie ma wolnosci slowa bo nie mozna uzywac wszystkich slow i poruszac wszytkich tematow bo to nie jest zgodne z odgornie przyjeta za jedyna sluszna i prawidlowa lini tematyczna tego forum co skutkuje czestymi represjami spadajacymi na tematy i osobnikow ktorzy nie przestrzegaja tej owlnosci slowa udostepnionej nam przez zarzad; w sumie to nic zabardzoz tego nie wynika po za tym ze nigdzie nie ma wolnosci slowa, bo wszedzie obowiazauja jakies normu kulturowe i jakies tam inne; wiuec po co zadawac pytanie czy mamy tu wolnosc slowa skor tak naprawde nigdzie nie ma czegos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jest wolnosc slowa, zaleznie od zrecznosci i lekkosci poslugiwywania sie piorem mozna powiedziec wszystko... Mi wadzi tylko cenzura bo bym sobie troche po ku..wil itd. (jak za dawnych dobrych czasow... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Trzecia opcja bardziej mi sprzyja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Berkutini, mój boski - ćwicz, umiejętność finezyjnego wplatania k..ew w tekst tak, by go nadto nie zwulgaryzować, bardzo się przydaje. I jak podnosi walory i soczystość przekazu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Tylko czekać ja zaraz ktoś "wpadnie" i znowu zacznie się dym :evil: Wolność jest i jest git, poza tym odnoszę wrażenie że inni również mówią to, co mają na myśli, czasami ponosi, ale... człowiek pozostanie człowiekiem :D Stanowcze PLÓM ! :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Berkutini, mój boski - ćwicz, umiejętność finezyjnego wplatania k..ew w tekst tak, by go nadto nie zwulgaryzować, bardzo się przydaje. I jak podnosi walory i soczystość przekazu :> ..... moze napisz FAQ na ten temat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Podnosi, podnosi... Niestety jest ta glupia cenzura ktorej od poczatku nienawidzilem... coz zawsze pozostaja nistandartowe bluzgi + korzystanie z dobrodziejst jezyka zwanych zjazdami... co nie fafluny ? =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tak!!! ps. do berkuta poprzedni awatar byl ladniejszy imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Rogue jest o wiele fajniejsza, delikatniejsza itd. Rayne jest bardziej.... dzifkowata, chociaz tam byla faktycznie niezla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 " FAFLUNY " yhyhyhyhyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 mam to gdzies .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 " FAFLUNY " yhyhyhyhyhyh fluje, flumfonsy i jeszcze kilka innych ;] nie chcesz znac znaczenia tych slow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jakos nie robi to na mnie wrążenia BeRKUT... "mam to gdzieś"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...