ChomiK Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 zapowiada sie ciekawie...ffkoncu pare aut do demolki ;) Premiera na X-Box i PC ponoc... garsc skrinooff pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Wyglada toto bardzo fajnie Tylko jedno mnie zastanawia. Kierowca wypada przez przednie okno bez szyby???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Właśnie wyszło demo. Ciekawe co z tego wyszło. DEMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 zaraz sie zassa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 uhahaha na to czekałem, gierka prezentuje sie znakomicie, juz zasysam demko. Zaraz sie jacyś fani Rysia Burnsa odezwą może, ale bedzie ubaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 wow, na coś takiego czekałem ! Będzie jazda 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Premiera na X-Box i PC ponoc...Zapomniałeś dodać że na PS2 też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 ha ! zagrałem i jestem mile zaskoczony 8) nie jest to odkrycie na miare RBR ale gierka jest sympatyczna. Samochody bardzo fajnie sie rozpadają i zniekształcają choć czasami widać że fizyka zawodzi. Najbardziej mnie zaskoczyło to że przy mocnym zderzeniu z przeszkodą nasz kierowca wylatuje przez szybe i turla sie bądź leci na kilkanaście metrów :lol: Dostępny jest 1 samochód i 3 trasy. Pierwsza to wyścig w lesie po szutrze. Druga na torze wyścigowym. A trzecia to rampa w której trzeba jak najwyżej wystrzelić swego kierowce przez szybe :D Jak już mówiłem sympatyczna gierka która mile odpręża 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Mmodel prowadzenia pojazdow nie jest taki zły jak myslałem, fajna muza w tle leci, ostatni tryb gry wymiata :P. Przydało by sie demko mp, coby sie z kolegami porozbijać :). Czekam na fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 No i to jest fajna giera :) arcade a nie razi jak NFS U czy tym bardziej NFS U2 . Gra sie przyjemnie , fajna grafika , płynna i super pomysł. To mie sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Gierka wypasik. Graficzka miła i ładna, świetnie chodzi na Ti4200. Fizyka dobra (uderzcie sobie w belki na szutrze), jak tylko gra bedzie dostepna i w jakiejś dobrej cenie (60-80zł) to chętnie sobie sprawie :) Wole ta gierke sto razy od beznadziejnego i przereklamowanego NFS U2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 heh, pograłem i super :D jeśli myśleliście, że w TRD2 można zmasakrować wóz to musicie zagrać w to 8) gierka świetna, taka konsolowa przyjemna arcadówka ale nic nowego nie powiedziałem co by nie zostało powiedziane, dlatego uciekam dalej rozbijać yy tzn. grać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Niezłe niezłe :) Jak popracują nad obsługą kierownic (umnie są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE luzy) będzie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 pytanie dla posiadaczy geforcow ...u mnie demo wywala sie niebieskim ekranem po paru sekundach jazdy..uzywam aktualnie detek 66.77 o ile pamietam ..wymagane do MEN of VALOR i moze w tym tkwi blad...ma ktos podobne problemy (pewnie konflikt ze sterami...jak cos to odinstaluje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macal Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 giera spox fajnie sie roz**** :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 pytanie dla posiadaczy geforcow ...u mnie demo wywala sie niebieskim ekranem po paru sekundach jazdy..uzywam aktualnie detek 66.77 o ile pamietam ..wymagane do MEN of VALOR i moze w tym tkwi blad...ma ktos podobne problemy (pewnie konflikt ze sterami...jak cos to odinstaluje) Ja jezdze na 61.xx i gierka smiga wspanialem. Życze miłego grania, ide dalej sie rozbijać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ZATOICHI zmien stery moj kumpel mial to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 FX 5200 i detonator 61.77 - nie mialem zadnych problemow, gralo sie przyjemnie. Gra jest dosc fajna, taka w sam raz na zrelaksowanie sie. Mozna rozwalac prawie wszystko, nie ma magicznych scian jak w niektorych innych grach. Tryby rozgrywki sa niezle, szczegolnie ten 3 dostepny w demie (moj rekord to niecale 91 metrow :)). Tworcy sie nawet postarali i samochod inaczej zachowuje sie na piasku a inaczej na asfalcie. Warto poczekac na pelna wersje, mam nadzieje ze dodadza "walki" na arenie jak w oryginalnym DD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Sądząc po tym screenie to super grafika tam jest http://screenshots.teamxbox.com/screen/30363/FlatOut/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Az taka ladna to moze nie, ale w zamian jest czysta, wyrazna, a nie jak ma to miejsce w U2, gdzie wszystko sie rozmywa i plywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Le-wypas ta gierka,fakt ze sterowanie troszq smieszne,ale na tym polega destruction derby.Graficzka naprawde przyjemna,chodz podoba mi sie mniej niz nfsu (tylko bez komantarza) no i podoba mi sie tryb High Jump,tylko jeszcze nie wiem za bardzo oco w nim chodzi :P ale jest git :],fajne sa efekty matrixowe,ogolnie przyjemna gierka,czekam na fulla,pytanie tylko,kiedy to wychodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Niezłe niezłe :) Jak popracują nad obsługą kierownic (umnie są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE luzy) będzie ok :D Luzy, powiadasz? :lol: To moze zmien kierownice, bo u mnie wszystko dziala cacy. Co do samej gry, to w koncu ktos reaktywowal swietny pomysl z DD i wyszla nam miodna gra z fajnym modelem jazdy (ale to nie dziwota- w koncu ten sam team tworzyl Rally Trophy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Niezłe niezłe :) Jak popracują nad obsługą kierownic (umnie są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE luzy) będzie ok :D Luzy, powiadasz? :lol: To moze zmien kierownice, bo u mnie wszystko dziala cacy. Tak luzy tylko że akurat w Xpand Rally i NFS:Porshe działa idealnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 a ja od wczoraj sciagam :/ z gamershell mam ~4kbps na laczu 128kbit. moze wieczorem pogram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 generalnie przy wyzszych wynikach trza uwazac zeby sie nie zdezyc z ta wierza na ktorej sa metry zanzaczone . raz na wysokosci 95m walnelem w deske i spadajac stracilem znacze 90m i 80m :D rekord poki co 99.63 .. kto da wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 beuehehahha :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Super demko podoba sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ok mala poprawka :) 104.6m ktos pobije? :) a tak giera wyglada na radku 9600 http://members.lycos.co.uk/chaosik/tweak/flat-max.jpg i chodzi plynnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ok.. spodobalo mi sie to u Chaosa, wiec tez sciagnalem i oto moje wyniki: Najwyzszy skok Wynik ogolny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9tek Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jaką technika osiągnołeś 111.00m ? tzn mniej więcej kiedy zaczynas z cisnąć gaz,wyrzucasz kierowce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...