Skocz do zawartości
ChomiK

FLAT-OUT - nastepca Destruction Derby

Rekomendowane odpowiedzi

ha ! zagrałem i jestem mile zaskoczony 8) nie jest to odkrycie na miare RBR ale gierka jest sympatyczna.

Samochody bardzo fajnie sie rozpadają i zniekształcają choć czasami widać że fizyka zawodzi.

Najbardziej mnie zaskoczyło to że przy mocnym zderzeniu z przeszkodą nasz kierowca wylatuje przez szybe i turla sie bądź leci na kilkanaście metrów :lol:

Dostępny jest 1 samochód i 3 trasy.

Pierwsza to wyścig w lesie po szutrze.

Druga na torze wyścigowym.

A trzecia to rampa w której trzeba jak najwyżej wystrzelić swego kierowce przez szybe :D

Jak już mówiłem sympatyczna gierka która mile odpręża 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka wypasik.

Graficzka miła i ładna, świetnie chodzi na Ti4200. Fizyka dobra (uderzcie sobie w belki na szutrze), jak tylko gra bedzie dostepna i w jakiejś dobrej cenie (60-80zł) to chętnie sobie sprawie :)

Wole ta gierke sto razy od beznadziejnego i przereklamowanego NFS U2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, pograłem i super :D

jeśli myśleliście, że w TRD2 można zmasakrować wóz to musicie zagrać w to 8)

gierka świetna, taka konsolowa przyjemna arcadówka

ale nic nowego nie powiedziałem co by nie zostało powiedziane, dlatego uciekam dalej rozbijać yy tzn. grać 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie dla posiadaczy geforcow ...u mnie demo wywala sie niebieskim ekranem po paru sekundach jazdy..uzywam aktualnie detek 66.77 o ile pamietam ..wymagane do MEN of VALOR i moze w tym tkwi blad...ma ktos podobne problemy (pewnie konflikt ze sterami...jak cos to odinstaluje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie dla posiadaczy  geforcow ...u mnie demo wywala sie niebieskim ekranem po paru sekundach jazdy..uzywam aktualnie detek 66.77 o ile pamietam ..wymagane do MEN  of VALOR i moze w tym tkwi blad...ma ktos podobne problemy (pewnie konflikt ze sterami...jak cos to odinstaluje)

Ja jezdze na 61.xx i gierka smiga wspanialem.

Życze miłego grania, ide dalej sie rozbijać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FX 5200 i detonator 61.77 - nie mialem zadnych problemow, gralo sie przyjemnie. Gra jest dosc fajna, taka w sam raz na zrelaksowanie sie. Mozna rozwalac prawie wszystko, nie ma magicznych scian jak w niektorych innych grach. Tryby rozgrywki sa niezle, szczegolnie ten 3 dostepny w demie (moj rekord to niecale 91 metrow :)). Tworcy sie nawet postarali i samochod inaczej zachowuje sie na piasku a inaczej na asfalcie. Warto poczekac na pelna wersje, mam nadzieje ze dodadza "walki" na arenie jak w oryginalnym DD :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Le-wypas ta gierka,fakt ze sterowanie troszq smieszne,ale na tym polega destruction derby.Graficzka naprawde przyjemna,chodz podoba mi sie mniej niz nfsu (tylko bez komantarza) no i podoba mi sie tryb High Jump,tylko jeszcze nie wiem za bardzo oco w nim chodzi :P ale jest git :],fajne sa efekty matrixowe,ogolnie przyjemna gierka,czekam na fulla,pytanie tylko,kiedy to wychodzi??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe niezłe :)

Jak popracują nad obsługą kierownic (umnie są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE luzy) będzie ok :D

Luzy, powiadasz? :lol: To moze zmien kierownice, bo u mnie wszystko dziala cacy.

Co do samej gry, to w koncu ktos reaktywowal swietny pomysl z DD i wyszla nam miodna gra z fajnym modelem jazdy (ale to nie dziwota- w koncu ten sam team tworzyl Rally Trophy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe niezłe :)

Jak popracują nad obsługą kierownic (umnie są TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIE luzy) będzie ok :D

Luzy, powiadasz? :lol: To moze zmien kierownice, bo u mnie wszystko dziala cacy.

Tak luzy tylko że akurat w Xpand Rally i NFS:Porshe działa idealnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

generalnie przy wyzszych wynikach trza uwazac zeby sie nie zdezyc z ta wierza na ktorej sa metry zanzaczone . raz na wysokosci 95m walnelem w deske i spadajac stracilem znacze 90m i 80m :D

rekord poki co 99.63 .. kto da wiecej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi