Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Zauważyłem, że po załadowaniu czegokolwiek na forum na samym końcu przeglądarka (Opera 7.5) czeka w nieskończoność na ten serwer wymieniony w nazwie topicu. Chyba jest to serwer reklamowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 u mnie jest to samo; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Dodam jeszcze, że na IE problemu nie ma a Opera 7.23 czeka kilka sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 dziwne nie zaobserwowalem problemu z nim az specjalnie opere odkurzylem z odmetow dysku mego. arbo jest bo bierzemy udzial w PP wiec napewno nie zniknie zbyt szybko z naszych witryn. Dajcie znac czy caly czas problem wystepuje postaram sie wyjasnic sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Na operze 7.50 tez tak mam. Ale nie występuje to cały czas. Teraz np. jest dobrze. Głównie wieczorem tak się robi. Ostatnio, gdy się tak robiło włączyłem IE i tam problemu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 hmm czyzby przeciazenie ich serwera.... skontaktuje sie i wypytam czy nie mieli jakis problemow po ich stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 ja mam tak non stop od wczoraj; nawet o 2 w nocy tak bylo i teraz tez tak jest; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Mam częściowe rozwiązanie problemu - problem z tym arbo.hit.gemius był wczoraj wieczorem a Opera z tego co pamiętam zapamiętuje sobie takie rzeczy - opróżnijcie bufor dyskowy w Operze i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Opróżnienie bufora nic nie daje, własnie znowu zaczeło mi się tak robić. Szybka edycja pliku hosts i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 opera 7.23 i zadnego problemu ... smiga momentalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 U mnie opróżnienie bufora + wyłączenie i włączenie Opery i wtedy jest OK. Już kiedyś w podobnym przypadku tak miałem i też pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 opera 7,50 i nie widze problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 U mnie opróżnienie bufora + wyłączenie i włączenie Opery i wtedy jest OK. Już kiedyś w podobnym przypadku tak miałem i też pomogło.pomoglo; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ale to sie dzieje znowu za jakies dwa dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 No niestety dziś problem znów występował i występuje i to często :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...