LiZzArD Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja Ci mowie. Nazwij go Witek. Panny go kochaja, lubiany, dobry uczen i syn ;] Potwierdzam :) A co do imienia to chyba nie warto za bardzo kombinować ;) Postaw się w sytuacji dziecka i jego kolegów/koleżanek - te małe złośniki potrafią się nabijać ze wszystkiego co jest choćby trochę niestandardowe w ich rozumieniu. Najlepsze są proste i niewyszukane imiona, których nie da sięprzekręcić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 a miejsce na Norberta sie nie znajdzie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ja proponuje Krzysztofa, Pawla albo Marka :) co do damskich - Agnieszka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja Ci mowie. Nazwij go Witek. Panny go kochaja, lubiany, dobry uczen i syn ;] Potwierdzam :) A co do imienia to chyba nie warto za bardzo kombinować ;) Postaw się w sytuacji dziecka i jego kolegów/koleżanek - te małe złośniki potrafią się nabijać ze wszystkiego co jest choćby trochę niestandardowe w ich rozumieniu. Najlepsze są proste i niewyszukane imiona, których nie da sięprzekręcić ;) Hehe, tez Wiciu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 rowniez gratuluje ... !!!!!!!!!!!!!!! pojde za przykladem co poniektorych i powiem ... nazwij go gnz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dobra robota hehe :wink: Proponuje Piotrek jak będzie chłopak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Nienawidzę imienia "Piotr". Nie wiem czemu, ale tak jest. Najlepsze imię to jakieś mało wydumane i niemagiczne. Ten Tristan czy Samuel - sory gregory, psa bym tak nie nazwał. My (mła i moja Księżniczka) synka nazwiemy Szymon, a córkę Maja. A czy prawdziwy mężczyzna powinien mieć syna, zapłodnić drzewo i zasadzić dom - słyszałem już wersję, że powinien też mieć Murzynkę (bo mają w poprzek), upolować tygrysa, bić w mordę zawsze i wszędzie, chędożyć wszystko co nie pofrunie i nie zwieje na drzewo, pić do upadłego i inne tego typu nonsensa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Nienawidzę imienia "Piotr".a to juz twoj problem i nikt nie musi o tym wiedziec mnie sie imie (moje zreszta ;p) PIOTR podoba .. w koncu skala, opoka itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ośmieliłem się stwierdzić, że nienawidzę imienia, a nie ludzi, którzy je noszą. I tylko dlatego, że ktoś tam wcześniej zaproponował oweż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ok, ok. Te imiona tak jak wspominalem beda potrzebne za 8 miesiecy :) Maja rowniez mi sie podoba wiec biore ja pod uwage. Nawet Kaja jest sliczne. Najlepiej przeczytam jakas ksiazke, w ktorej bohater/bohaterka mi sie spodoba i bedzie najprosciej :) Szkoda, ze nasze imiona niewiele znacza. W kulturze wschodniej jest to o tyle prostrze i piekniejsze, ze kazde imie cos przypomina, cos oznacza lub czegos dotyczy. Poznalem pewna Chinke na ICQ i miala na imie cos w stylu "poranek wiosny" czy "wiosenny poranek" - nie wazne zreszta, wazne ze pieknie. Ja sie nie boje wysmiewania imienia mojego dziecka. Zamierzam nauczyc dziecko sie bronic i to nie sila lecz intelektem. Mozna nazywac sie nawet Tranzystor i miec powazanie :) Podoba mi sie rowniez Vesna, co po serbsku znaczy po prostu wiosna. Ale nie bede prekursorem bo nazwal juz tak swoja coreczke pan Leszczyński z Idola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wiktor :P Ja takie mam i nie nazekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dobra to czas na wybieranie imion :) Oczywiscie to tak dla zabawy bo i tak pewnie zmienie zdanie przez te 8 miechow. Mam typy: Dziewczynka: - Nadia - Natasza - Amelia - Sonia Chlopak: - Beniamin - Mateusz - Tristan - Samuel - Szymon Przede wszystkim WIELKIE gratulacje!!! My z żoną chcemy jeszcze choć do końca mieszkanie spłacić - boprzy dzięckiu raczej ciężko coś odłożyć. A co do imienia to proszę nie rób tego dziecku - wybierz jakieś "normalne" polskie imię. Z tych co podałeś to wg mnie jedynie Materusz i Szymon byłoby ok. A co do Tristana - to tak go polubiłeś tu na forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 My (mła i moja Księżniczka) synka nazwiemy Szymon, a córkę Maja. . Wyjales mi to z ust :wink: Ja z moja bejbe postanowilismy, ze to bedzie Maja i juz - jak bedzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 hyhy.... GRATULACJE Kaeres!!! Ale. wiesz.... na słowo, to na Tweak'u niezabałdzo.... Screena byś chociaż wrzucił, albo co... ;-) A jeśli chodzi o imię: XY: Wojciech Krzysztof Mateusz Jacek XX: Monika Zuzanna Agnieszka Mnie się najbardziej podoba Wojtek... tak już jakoś mam (bez skojarzeń proszę!) Mojego pierworodnego nazwę Wojciech Lewenstam III :-P (mój ojciec też nosi to piękne słowiańskie imię) Pozdro & wish U luck! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ok, chcecie screena to Wam posle jak przyjde z pracy :) Update: Oto pierwsze zdjecie mojego dziecka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Oto pierwsze zdjecie mojego dziecka :)Piękne :wink: I oto jesteśmy świadkami rozwoju nowego forumowicz :D Kaeres'a Juniora . Za kilka miesięcy daj scan fotki z USG :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ok, chcecie screena to Wam posle jak przyjde z pracy :) Update: Oto pierwsze zdjecie mojego dziecka :) Bez "legendy" się nie liczy :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Niebieski pasek "Nie ma ciąży", pasek niebieski + rozowy (tak jak na fotce) "Ciąża", brak paskow "test nie ważny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Spojrzcie na date postawienia topika i na date w kalendarzu ! Edytowane 10 Lutego 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Kaeres GRATULUJĘ ! Syn czy córka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 jeszcze mu sie nie urodzilo, ehhhh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 RadekBVB - chyba po coś Kaeres to napisał: Spojrzcie na date postawienia topika i na date w kalendarzu ! 1267953[/snapback] 10..02.2005 - 18.06.2004 = 237dni ~ 8m-cy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 To moze spojrzcie jeszcze na pierwszy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) liczylem ile minelo ale jakos nie widzialem zeby Kaeres napisal cos zeby mu sie juz urodzilo ;] wiec jak? bo wszyscy czekamy :]]] Edytowane 10 Lutego 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 I to tajemnicze czerwone O w sigu - gratuluje!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzieki Jezeli ktos jeszcze wczoraj widzial moj podpis to widnialy w nim cyfry z dopiskiem counting :D Dzis jest 0 bez dopiska. Jak wydedukowal GregK bylo to odliczanie do porodu (oczywiscie do planowej daty w karcie ciazy). OLIWIER - 3,470 kg i 55 cm 10 pkt w skali Apgary :D Youpi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 hehe, gratulacje :] musisz byc z siebie i z malzonki dumny ja planuje dac swojemu Oskar ;] ale to jeszcze troche czasu minie do realizacji planu :] pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Nono, niezly byku! :D Jeszczce raz gratuluje! I jak juz 8 miesiecy wczesniej pisali - czekamy na screena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Gratulacje :) oraz Pozdrowienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Dzieki Jezeli ktos jeszcze wczoraj widzial moj podpis to widnialy w nim cyfry z dopiskiem counting :D Dzis jest 0 bez dopiska. Jak wydedukowal GregK bylo to odliczanie do porodu (oczywiscie do planowej daty w karcie ciazy). OLIWIER - 3,470 kg i 55 cm 10 pkt w skali Apgary :D Youpi ! 1268066[/snapback] gratulacje !!! mój miał 3500 / 54 a teraz wygląda tak (7 mies.): IGOREK i jeszcze jedno: IGOREK next Edytowane 10 Lutego 2005 przez clooney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...