kucyk Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ATB-Believe in Me-CDM-2005-TN Polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 kucyk wywal koncowke :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Wlasnie słucham ASOT 197 ;] ale nie wiem dlaczego ciagnie mnie ciagle do 194 ;] EDIT Jak narazie bedzie mnie ciegnelo do obu :D Edytowane 20 Maja 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 kucyk wywal koncowke :-D 1454062[/snapback] no co, przeciez to od końcówki nazwuska dj'a <_< :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik` Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Mam extra mp3 In the mix airbase sessions 002 - apr. 28, 2004 wie ktos skad mozan sciagnac jakies inne Airbase najlepiej z 2005 ?? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Mam extra mp3 In the mix airbase sessions 002 - apr. 28, 2004 wie ktos skad mozan sciagnac jakies inne Airbase najlepiej z 2005 ?? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1454467[/snapback] www.trancetraffic.com >. rejestracja www.djmixes.net >> forum www.ump3.de/board >>rejestracja www.zehir.net coś powinno byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ASOT 197 z trance traffic - makabra az odechciewa sie sluchac :mur: Wy tez macie takie trzaski i szumy ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) nie zwrocilem uwagi ale sadze ze ne ma zadnych , dzis przeslucham jeszcze raz i sprawdze zapraszam do sluchania wieczoru i nocy Dj-ów w RADIU DLA CIEBIE ;] house/trance/club Edytowane 20 Maja 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 01. Above & Beyond vs Andy Moor - Air For Life z nowego ASOTa syci :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 01. Above & Beyond vs Andy Moor - Air For Life z nowego ASOTa syci :rolleyes: 1456425[/snapback] bardzo ?! :lol: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Przesluchalem juz 2 razy i spokojnie moge powiedziec, ze bardzo dobry ASOT!!! Tym co jeszcze nie sluchali, jak najbardziej polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 bardzo ?! :lol: :rolleyes: 1456506[/snapback] bajdzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 nieeeee ja zostaje przy 194 jak narazie slucham go non-stop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Mam do Was prośbę, w zasadzie do jednej osoby która posiada armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_197_(di.fm)_19-05-2005 na TT jest ale akurat jak ściągam to rozłącza mi sieć, i za każdym razem to samo <_< pech chciał, że wszystko idzie...a ASOT 197 NIE ..... udostępni ktoś ? będe bardzo wdzięczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 www.zehir.net tam jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 asiema ludu :> jak ktos ogldal american pie 3 pamieta muzyke, ktora leciala kiedy stiffler tanczyl w klubie dla gejow..... i ok.... sweet dreams i te sprawy.... jak sie nazywaja te utwory najlepiej wraz z wykonawcami plis ;] bo znajduje same remixy :/ mam np soundtrack z nioght at roxbury, czyli te wszystkie what is love itp :] SZUKAM utworow w tych klimatach, czyli stare dobre dicho, niezremixowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 a teraz z innej beczki :D ...cos dla fanów progressywnych house'ów z Wielkiej Brytanii....nowa kompilacja sashy - Sasha's FundacionNYC : Tracklist : 01. Badger - Rise of The Machines 02. Adam Johnson - 4 Squares 03. Swayzak - Snowblind 04. Beanfield - Tides (Carl Craig Mix) 05. Kosmos Epsilon - Innocent Matters 06. Funk D'Void - Can't Get Enough 07. Closer - Music (Ewan Pearson Mix) 08. Phonique - 99 and a Half 09. Holden & Thompson - Nothing (Mix 1) 10. Holden & Thompson - Nothing (Mix 2) 11. Mandy - Jah 12. Playgroup - Behind The Wheel (Electroca$h Mix) 13. Freeform 5 - Electromagnetic (Tiefshwarz) 14. Closer - Music (Ewan Pearson Mix) 15. Andre Kreml - Safari (Holden Remix) 16. Freaky Chakra - Blacklight Fantasy 17. Goldfrapp - Strict Machine 18. M83 - Don't Save Us From The Flames Data wydania : 13 czerwiec -> Wielka Brytania 20 czerwiec -> reszta świata :D 21 czerwiec -> USA oraz Kanada PS. polecam ostatni essential mix sashy z bbc radio 1 22-05-2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ava Mea - In the End (Santiago Nino & Hydroid Remix) :wub: :banana: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 plik mp3 co to za piosenka? Jakies techno, zajmuje 128kb, prosze mi powiedziec tytul i wykowce, z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 witam,moze ktos wie gdzie mozna kupic (najlepiej przez net) plyty dvd z imprez techno lub jakies podobne muzyczne dvd pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 witam czy zna ktos moze walek z poczatkowych minutek tego seta? - fatboyslim-live_at_103-5KTU- jest to dokladna nazwa pliku, tracklisty nie moglem znalezc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 asiema ludu :> jak ktos ogldal american pie 3 pamieta muzyke, ktora leciala kiedy stiffler tanczyl w klubie dla gejow..... i ok.... sweet dreams i te sprawy.... jak sie nazywaja te utwory najlepiej wraz z wykonawcami plis ;] bo znajduje same remixy :/ mam np soundtrack z nioght at roxbury, czyli te wszystkie what is love itp :] SZUKAM utworow w tych klimatach, czyli stare dobre dicho, niezremixowane :] 1461185[/snapback] tylko ze tu nikt nie slucha disco ;b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) ja czasem słucham ;-) nie można się za bardzo tunelować hehe :D Edytowane 30 Maja 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 cos dla kucyka :) ATB-Believe_In_Me-SVCD-2005 do znalezienia @ TT :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 cos dla kucyka :) ATB-Believe_In_Me-SVCD-2005 do znalezienia @ TT :] 1473346[/snapback] dzięki za cynk, jesteś wielki B) podoba mi sie też wersja od airplay, polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 A jak tam koledzy po ostatnim ASO-cie ? W czwartek tradycyjnie - 199 ciekawe co nam Armind'os Santiag'os dobrego zagra :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) ejo ... kuknijcie TU , moze ktoś z was bedzie wiedzial o jaka muzyczke chodzi i znał odpowiedz na moje pytanie , bo to wlasciwie muzyka elektronicznai dlatego pytam tez tutaj ... :-P Edytowane 31 Maja 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) dzięki za cynk, jesteś wielki B) podoba mi sie też wersja od airplay, polecam :D 1473401[/snapback] no looz :) my cyce musimy trzymac sie razem, nie ?! :) :D B) @Trovao: krfde, wiem ze mam ten kawalek tylko nie pamietam jak sie nazywa :-P przez ciebie bedzie mi to teraz chodzilo po glowie caly czas :- D Edytowane 31 Maja 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 kruca bomba, sector-ku poszukaj tego w wolnej chwili :D bede dzwieczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudii Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam... Mam prosbe do wszystkich... Kumpela poprosila mnie o plyte z kawalkami House'owymi, ale ja nie zabardzo orientuje sie jakie kawalki sa w tym klimacie.. Moglibyscie skonstruowac jakas 20- pozycyjna trackliste z najfajniejszymi utworkami house?? :wink: Z gury dziekuje i pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...