KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Human Traffic widziałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 wrzucilem isos4 cd1 :] pamietajcie: sesq przyjacielem twym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 @sesq Zawitałem, to teraz mam się zagłębić w te 93 strony wstecz? Może jakaś esencja ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ...i jak upchnie ktoś na server It's All Gone Pete Tong? P2P u mnie odpada bo mam low id :/ EDIT: narcyz jeszcze będą z niego ludzie tylko trzeba mu kilka linków podać, jak pozasysa posłucha to sie będzie wstydził, że kiedyś takich gówien słuchał ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Skoro Ci nie zależy, to nie musisz:> Esencja? Lubimy Energy 2000, krzyczeć JAAAZZZZZDDDA! a na dodatek kalwi&remi ze swoim "przebojem". Tak więc jeśli jest to dla Ciebie wystaraczająca esencja, to nie musisz się zagłębiać:> Sorry, nie mogłem się powstrzymać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobra wiem, że się nie znam, przyznaję się, więc nie bijcie całkiem! Ostatnio ASOTy słucham też, tylko pisałem, że dzisiaj jest audycja z energy ;-) i to na najbardziej spamerskim temacie na forum (no może poza testowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 znajdz sobie namiary serwera insektcc (w tym temacie) i posciagaj stamtad rozne smieszne rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ma ktos z was może kawałek Jose Amnesia - The Eternal (sunrise mix mogą być też inne ciekawe remixy tego kawałka) i mógłby wrzucić na serwer insektcc'a?? Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) żal? przecież to fikcyjna biografia.... ale imo jak by ktoś upchnął na serwer było by niezmiernie miło :)pewien jestes ze fikcyjna ? Edytowane 1 Lipca 2006 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 No a włącz gugla i spróbuj dokładnie poszukać jakichś informacji o Frankie Wilde. Ja zrobiłem to zaraz po obejrzeniu filmu- z większośći inforamcji, któych jednak było nie za wiele wynikało, że to fikcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) hehe to fikcja ale nawet na rankingu DJi jest Frankie :), ma swoja strone i inne fan-strony :lol: Fajnie to zrobili, cos w stylu numeru z Blair Witch Project. LOL :) http://www.thedjlist.com/djs/FRANKIE_WILDE/ Edytowane 1 Lipca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) wiem ze wiekszosc z was urzywa foobara, wiec moje pytanie zadam tu. kupilem nowe glosniki (5.1) i gdy slucham muzyczke w foobarze to nie graja mi tylne kolumny. w wniampie jest spox i wszystkie graja. Czy wiecie co nalezy zmienic w foo aby tylne kolumny tez graly? Edytowane 1 Lipca 2006 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 1 lipiec kierunek lotnicho :) . Tim tirim tim tim tirim :). Jupi czas spalic trochę tłuszczu bo piłaka urosła po tych meczach przed TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ehhh Creamfields, a ja muszę siedzieć i się uczyć do egzaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) ...i jak upchnie ktoś na server It's All Gone Pete Tong? P2P u mnie odpada bo mam low id :/ EDIT: narcyz jeszcze będą z niego ludzie tylko trzeba mu kilka linków podać, jak pozasysa posłucha to sie będzie wstydził, że kiedyś takich gówien słuchał ;) A moze on sobie pomylił Energy2000 z Trance Energy to wtedy moglibyśmy mu wybaczyć :mrgreen: Edytowane 1 Lipca 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Znalazłem dane ftpka ;-) Zasysam z niego wszystko. Jak skończę to się wsłucham i coś napiszę... P.S. Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość ;-). Edytowane 1 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ma ktos z was może kawałek Jose Amnesia - The Eternal (sunrise mix mogą być też inne ciekawe remixy tego kawałka) i mógłby wrzucić na serwer insektcc'a?? Jose Amnesia - The Eternal (Pulser remix) wrzucone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 pewien jestes ze fikcyjna ? na 100%, wystraczy wpisać w goole jego imie i nazwisko, a wyskoczy zdjęcie nie jego tylko aktora który go grał.... Jose Amnesia - The Eternal (Pulser remix) wrzucone dzieki jak ktoś ma sunrise remix to niech też wrzuci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 @-=KAX=- : a gdzie widziałeś coś takiego jak Sunrise Remix tego utworu ? Jose Amnesia - The Eternal (Promo) Label: FFRR Format:2x12" Country:UK Released:2003 A The Eternal (Pulser Mix) B The Eternal (Free Radical Mix) C The Eternal (Aspiration Mix) D The Eternal (Original Mix) Jose Amnesia - The Eternal Label:Vandit Records Catalog#:Vandit 040 Format:12" Country:Germany Released:Jul 2004 A1 The Eternal (Original Mix) (7:35) A2 The Eternal (Thomas Datt Mix) (7:48) B The Eternal (Nu-NRG Mix) (7:04) Jose Amnesia - The Eternal Label: Not On Label Catalog#:ETERNAL 001 Format:12" Country:UK Released:2002 Notes:Promo only A The Eternal (Pulser Remix) B The Eternal (Original Mix) Jose Amnesia - The Eternal Label: VC Recordings Catalog#:WBADJ 085 Format:12" Country:UK Released:2001 Notes: Promo copy A The Eternal (Original Mix) B The Eternal (Pulser Remix) Jose Amnesia - The Eternal Label: Eve Nova Catalog#:EVE NOVA 005 Format:12" Country:UK Released:1999 A The Eternal (Original Mix) B The Eternal (Life On Mars Remix) Bo ja nigdy się nie spotkałem, no chyba, że były jeszcze jakieś edycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) @-=KAX=- : a gdzie widziałeś coś takiego jak Sunrise Remix tego utworu ? Bo ja nigdy się nie spotkałem, no chyba, że były jeszcze jakieś edycje. Na filmie Ibiza's Children jest tam też Pulser mix tego kawałka :] wiem ze wiekszosc z was urzywa foobara, wiec moje pytanie zadam tu. kupilem nowe glosniki (5.1) i gdy slucham muzyczke w foobarze to nie graja mi tylne kolumny. w wniampie jest spox i wszystkie graja. Czy wiecie co nalezy zmienic w foo aby tylne kolumny tez graly? U mnie gra wszystkie 6 głośników bez zadnego zmieniania ustawień.... Edytowane 1 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) wiem ze wiekszosc z was używa foobara, wiec moje pytanie zadam tu. kupilem nowe glosniki (5.1) i gdy slucham muzyczke w foobarze to nie graja mi tylne kolumny. w wniampie jest spox i wszystkie graja. Czy wiecie co nalezy zmienic w foo aby tylne kolumny tez graly?w opcjach w DSP Managerze wyrzuc "Convert 5.1 to stereo", a za to wrzuc "Convert stereo to 4 channels" i jedziesz... Edytowane 1 Lipca 2006 przez jediknight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Za niecałą godzinę pojawi się link do megauploada z JOSE AMNESIĄ the eternal m. in. sunrise remix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) zrobilem uploada Jose Amnesia - The Eternal (Rapid Eye Remix), mam go z packi 'Thrillseekers-Lange-Pulser' dostepnej na TT, bardzo polecam, najlepsza paka jaka ściągnąłem ;] Edytowane 1 Lipca 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zrobilem uploada Jose Amnesia - The Eternal (Rapid Eye Remix), mam go z packi 'Thrillseekers-Lange-Pulser' dostepnej na TT, bardzo polecam, najlepsza paka jaka ściągnąłem ;] To może byś był taki miły i uploadował całą paczke :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zrobilem uploada Jose Amnesia - The Eternal (Rapid Eye Remix), mam go z packi 'Thrillseekers-Lange-Pulser' dostepnej na TT, bardzo polecam, najlepsza paka jaka ściągnąłem ;]świetny kawałek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Cała paczka to kilka giga chyba miała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Cała paczka to kilka giga chyba miała. To upload odpada :/ Wyłapałem kolejny dobry kawałek armin van buren - Communication (Dj Tiesto mix) :) Edytowane 1 Lipca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 JOSE AMNESIA the eternal nu nrg remix pulser remix radio edit rapid eye remix sunrise remix KLIK Nie jest to singiel, tylko niestety zbieranina z muła. Ma ktoś BASE OF DRUM dream of (the journey) (long trip mix) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Benjamin Bates - The Manimal Erick Morillo - Get Naked Ładniutie kawaleczki, ciekawe brzemnienie, nie wiem co to za gatunek muzy, ale i tak szczerze polecam ;) edit. literówka naprawiona, wybacz ale dziś niekontaktuje... Edytowane 1 Lipca 2006 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Rick Morillo - Get Naked Erick Morillo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...